| Partizani | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Partizani Sre 24 Okt 2007, 13:56 | |
| Evo teme ne koju nadam uključit će se i dosadašnji gosti Izvolite vaša mišljenja, zapažanja i nadam se rasprave Partizani su bili gerilski oružani odredi koji su se za vrijeme Drugog svjetskog rata u Evropi, unutar pojedinih država (npr. Francuska, Poljska, Albanija, Grčka, Jugoslavija) borili protiv njemačke okupatorske vojske, za neovisnost vlastite države. Riječ partizan ima značenje onoga koji vodi borbu u pozadini neprijatelja, gerilac, ustanik |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Ned 28 Okt 2007, 18:52 | |
| I ovdje kao na prethodne dvije teme niko ni riječi, a zaboravljate da su nam oni dali ovo što danas imamo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 16:55 | |
| - gradski-seljak ::
- I ovdje kao na prethodne dvije teme niko ni riječi, a zaboravljate da su nam oni dali ovo što danas imamo
partizani su branili Hrvatsku od ustaša, četnika i ostalih fašista, ali su nakon rata napravili sranje u Blaiburgu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 16:58 | |
| - paloma 051 ::
- gradski-seljak ::
- I ovdje kao na prethodne dvije teme niko ni riječi, a zaboravljate da su nam oni dali ovo što danas imamo
partizani su branili Hrvatsku od ustaša, četnika i ostalih fašista, ali su nakon rata napravili sranje u Blaiburgu. podpisujem, da nije njih bilo nebi ni hrvatsku danas imali u ovim granicama, oni su pravi i jedini antifašisti, smeta mi kad neko i četnike gura u grupu antifašista, al ima tema o njima pa ćemo tamo |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 18:48 | |
| Ohooooo ovde postaje zanimljivo ???? | |
|
| |
dipl.seljak Učesnik diskusija
Broj poruka : 331 Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 20:53 | |
| Tek će da bude zanimljivo! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 20:58 | |
| - dipl.seljak ::
- Tek će da bude zanimljivo!
Što je pisac htio reći? |
|
| |
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:06 | |
- dipl.seljak ::
Što je pisac htio reći? Nisam pisac, ja sam seljak. A seljak je hteo da kaže da će tek biti zanimljivo ovde. Treba prevod? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:08 | |
| - dipl.seljak ::
- paloma 051 ::
- dipl.seljak ::
Što je pisac htio reći? Nisam pisac, ja sam seljak. A seljak je hteo da kaže da će tek biti zanimljivo ovde. Treba prevod? Pa to sa prevodom,ako ti nebi bio problem... |
|
| |
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:10 | |
| Zajebavaj...zajebavaj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:13 | |
| moraš biti pristojan.barem u početku dok se ne upoznamo.vidiš kako ja |
|
| |
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:15 | |
- moraš biti pristojan.barem u početku dok se ne upoznamo.vidiš kako ja
Ne vidim ništa osim avatara koji je izgubio boju. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:17 | |
| ako mi nekako možete vratiti boju bila bih Vam jako zahvalna.Iako sam i ovako lijepa |
|
| |
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:26 | |
| Idem da večeram, boju ću pokušati kasnije da Vam vratim. Ako imate predlog kako .....bio bih Vam veoma zahvalan. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Čet 01 Maj 2008, 21:27 | |
| Pa pošalji mi link na pp.po mogućnosti onaj stari.nigdje ga ne mogu naći.Dobar tek |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Pet 02 Maj 2008, 00:28 | |
| tema molim osobna prepucavanja na pp ili tema prijatelji zahvaljujem |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Pet 02 Maj 2008, 00:33 | |
- tema molim
osobna prepucavanja na pp ili tema prijatelji zahvaljujem kako ćemo se prepucavat na temi prijatelji?Da smo prijatelji uopče se nebi prepucavali.mada ja njega jako volim...u kakvoj god fazi bio. Dobro.Držat ćemo se teme.valda! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Pet 02 Maj 2008, 00:38 | |
- gradski-seljak ::
- tema molim
osobna prepucavanja na pp ili tema prijatelji zahvaljujem kako ćemo se prepucavat na temi prijatelji?Da smo prijatelji uopče se nebi prepucavali.mada ja njega jako volim...u kakvoj god fazi bio. Dobro.Držat ćemo se teme.valda! sve ok samo da je u okviru tema |
|
| |
Serdar Slučajni prolaznik
Broj poruka : 1 Datum upisa : 02.05.2008
| Naslov: Re: Partizani Pet 02 Maj 2008, 11:49 | |
- tema molim
osobna prepucavanja na pp ili tema prijatelji zahvaljujem Zamišljam Oktagon i kako se u njemu Randy Couture i Chuck Liddell prepucavaju na PP. | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Partizani Pet 02 Maj 2008, 11:52 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Sub 03 Maj 2008, 20:05 | |
- tema molim
osobna prepucavanja na pp ili tema prijatelji zahvaljujem seljače, puščaj da se rasprava vodi, ništ loše do sada nije bilo prema tome ne zajebavaj jer samim tim onemogučavaš razvijanje rasprave međusobna prepucavanja moraju postojati na svim temama to ti je valjda poznato nemoj se kurčit ako si admin poštivam to al pusti nas da raspravljamo |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Partizani Ned 11 Maj 2008, 16:04 | |
| Partizani su na području Srbije dobrano sarađivali sa Četničkim pokretom đenerala Mihajlovića, ali su kurvinjski posle rata sve borbe u kojim su učestvovali zajedno sa četnicima pripisivali sebi, a navodno su se u tim borbama borili i protiv četnika, pa tako su i čuveni tenk (koji je smešten u užicu ) zarobili četnici u borbi na Rapaj brdu, ali su ga partizani kasnije prisvojili, odvezli u Užice gde je i dan dans izložen. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Uto 20 Maj 2008, 13:46 | |
| je surađivali su al kad im se oči otvorile i vidjeli s kim imaju posla, ajd zdravo četnici su ko bajagi surađivali sa partizanima - jedinim antifašističkim borcima - a s druge strane od njemaca primali pomoć u borbi protiv partizana |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Partizani Pet 23 Maj 2008, 03:45 | |
| - sjekač ::
- je surađivali su al kad im se oči otvorile i vidjeli s kim imaju posla, ajd zdravo
četnici su ko bajagi surađivali sa partizanima - jedinim antifašističkim borcima - a s druge strane od njemaca primali pomoć u borbi protiv partizana To je obična komunjarska podmetačina bre, mi smo pomoć dobijali od engleza i njihove smo pilote čuvali od švaba. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Partizani Pet 23 Maj 2008, 12:23 | |
| obična podmetanja, je pilote ste čuvali je da ste spasili dva-tri pilota tam negdje u šumadiji al kad englezi vidjeli ko se bori i za šta odjebali vas |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Partizani | |
| |
|
| |
| Partizani | |
|