Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro - laku noć

Ići dole 
+2
enigma
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro - laku noć - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 11:37

gradski-seljak ::
Novi radni dan. Dobro jutro. Twisted Evil

jutro gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 14:12

Kokalo ::

51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 14:13

Kokalo ::

51)

hvala ali sinoć sam popio litru ipo vina 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 14:23

Jel bilo bar dobro.Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:11

Dobra večer...a ono nema nikog :> :>
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:41

evo mene...a tko će drugi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:43

susjeda ::
evo mene...a tko će drugi Twisted Evil

Aleluja...bar netko...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:44

ma jel ??? ja sam netko Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:45

ma jel ??? ja sam netko Arrow

Nisam nista lose mislil...nisi ti nesto..ti si netko i nesto Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:48

sad bi ti priprijetila malo, al već si me vidio i uzalud mi prijetnje Very Happy jači si, al sam ja zato brza pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:49

sad bi ti priprijetila malo, al već si me vidio i uzalud mi prijetnje Very Happy jači si, al sam ja zato brza pirat

He he...nadam se da cu te nekad i ponovo vidjet...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:52

jura ::

i neću obut štikle da budem brža bounce tko zna dal ćemo se vidjeti...samo da nisam tako lijena što bi mi bilo sjesti u auto i provozati se...voljela bi i Jonina vidjeti, a i njegovu familiju. Sad je i brojnija nego kad su bili tu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 22:57

i neću obut štikle da budem brža bounce tko zna dal ćemo se vidjeti...samo da nisam tako lijena što bi mi bilo sjesti u auto i provozati se...voljela bi i Jonina vidjeti, a i njegovu familiju. Sad je i brojnija nego kad su bili tu.

Ja sam upoznao samo tebe i kaa
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:00

sa Kaaa se nisam dugo "čula"...fale mi neki ljudi Crying or Very sad a ni ja nisam upoznala nikog više...e da jednu sam naknadno vidjela na TV-u u kvizu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:03

sa Kaaa se nisam dugo "čula"...fale mi neki ljudi Crying or Very sad a ni ja nisam upoznala nikog više...e da jednu sam naknadno vidjela na TV-u u kvizu.

A di je gizmo? nema je bas na forumu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:05

Ja nju slabo poznam... do ovog foruma gotovo nikako.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:06

Ja ju znam samo po nicku...

Kaj se radi danas kod tebe silvija?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:09

išli smo danas do grada...ja i kćerka. Dobila je poklon za Božić, a i sebe sam počastila pirat mislim da sad imam isti mob kao i Aja monkey
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:10

išli smo danas do grada...ja i kćerka. Dobila je poklon za Božić, a i sebe sam počastila pirat mislim da sad imam isti mob kao i Aja monkey

A kaj je kcer dobila?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:12

isto što i ja...samo bolji clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:15

isto što i ja...samo bolji clown

Koji?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:16

jedva sam ga našla...

Nokia 6111
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:20

jedva sam ga našla...

Nokia 6111

Idem pogledam podatke...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:22

jedva sam ga našla...

Nokia 6111

Idem pogledam podatke...

Dobar...samo malo memorije ima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 EmptyČet 14 Dec 2006, 23:26

s tim sam upoznata...svi samo memoriju spominjete Crying or Very sad a valjda je to vama jako bitno, al upravo je i izabrala taj iako je bacila oko na jedan drugi, a on je imao još manje memorije.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro - laku noć
Nazad na vrh 
Strana 8 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Sve sto je dobro za Rusiju dobro je i za Srbiju

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: