Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro - laku noć

Ići dole 
+2
enigma
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro - laku noć - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:46

Uživaj Gradski dok možeš Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:48

susjeda ::
aja ::
Bok bony....čeznem za jednom kavom. Dobro jutro - laku noć - Page 24 Suze

farao kako ti imaš tako malo postova? Crying or Very sad

A kajaznam, moram pitati admina Dobro jutro - laku noć - Page 24 Pms
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:49

Evo Aja, biraj:

Dobro jutro - laku noć - Page 24 Coffeemv7
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:49

Izvoli

Dobro jutro - laku noć - Page 24 Kava2

Dodata
Dobro jutro - laku noć - Page 24 Millennium

Poslednji izmenio gradski-seljak dana Ned 24 Dec 2006, 00:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

farao kako ti imaš tako malo postova? Crying or Very sad

A kajaznam, moram pitati admina Dobro jutro - laku noć - Page 24 Pms

nije mi jasno... 47
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:50

Bony ::

Evo Aja, biraj:

Dobro jutro - laku noć - Page 24 Coffeemv7

ovdje ima jedna i za mene bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:54

Čekam da Gazda zdrijema, onda kavica...ljudi, kak je ova tišina glasna...Dobro jutro - laku noć - Page 24 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:54

Naravno da ima. A za Gradskog

Dobro jutro - laku noć - Page 24 Beerib5
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:57

Aja, Bony...jesu kolači gotovi? Gradskog ne pitam i onak ih nije on peko Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:58

Pjenušci za svaku po jedan 51)

Poslednji izmenio gradski-seljak dana Ned 24 Dec 2006, 01:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 00:59

Aja, Bony...jesu kolači gotovi? Gradskog ne pitam i onak ih nije on peko Very Happy

Nisam ispekla nijedne. Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_redface Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_redface Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_redface
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:01

Nisam ispekla nijedne. Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_redface Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_redface Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_redface

ti ćeš biti vrijedna sutra Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:02

Još ništa....sutra je moj dan za kolače. Gotovo je sve za francusku, sutra samo narežem i sve skupa zmješam. Nek se noćas hladi. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:02

ti ćeš biti vrijedna sutra Smile

A jedino sutra mi i ostaje. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:04

Još ništa....sutra je moj dan za kolače. Gotovo je sve za francusku, sutra samo narežem i sve skupa zmješam. Nek se noćas hladi. Very Happy

onda sam ja poranila Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:07

onda sam ja poranila Crying or Very sad

Nisi, nego ja kasnim. Dobro jutro - laku noć - Page 24 Dukatt
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:07

Ma mučio sam se sa onim pjenušcima. Klikom na bocu dobijate podatke o vinima.8) 51)

Poslednji izmenio gradski-seljak dana Ned 24 Dec 2006, 01:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:09

I ja malo kasnim......nije mi se dalo peči kolače nakon velikog spremanja i ostale gnjavaže danas. Imam cijeli sutrašnji dan za to.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:09

[quote="gradski-seljak"]
gradski-seljak ::

<UL>
<LI><A class=postlink href="http://www.tomac.hr/millenium.htm" target=_blank>Very Happy Very Happy 8)

Gradski, slabo ti ide večeras Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:11

[quote="susjeda"]

Gradski, slabo ti ide večeras Very Happy

Predugačko je bilo pa sam moro mijenjat. Pogledajte one boce i klik na njih!!!!!51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:11

I ja malo kasnim......nije mi se dalo peči kolače nakon velikog spremanja i ostale gnjavaže danas. Imam cijeli sutrašnji dan za to.

sutra i bez kolača imam posla Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ma mučio sam se sa onim pjenušcima. Klikom na bocu dobijate podatke o vinima.8) 51)

Mislim, znam da sam umorna i nikakva...ali o čemu ti to uopće?? Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_confused13 Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_confused13 Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_confused13
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:13

Mislim, znam da sam umorna i nikakva...ali o čemu ti to uopće?? Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_confused13 Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_confused13 Dobro jutro - laku noć - Page 24 Icon_confused13

da ne prizvodi vina ??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:16

Ma jok. Al neznam koji mi je vrag. Ništa mi ne polazi za rukom. Hoću citirat post, a ja odem na izmjenu itd.Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 EmptyNed 24 Dec 2006, 01:17

Ma jok. Al neznam koji mi je vrag. Ništa mi ne polazi za rukom. Hoću citirat post, a ja odem na izmjenu itd.Laughing

da nije zbog vina? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro - laku noć
Nazad na vrh 
Strana 24 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Sve sto je dobro za Rusiju dobro je i za Srbiju

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: