Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 22:23

Lily Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 22:43

Nikog nema...aja balavica i gazda su na košakarškoj tekmi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:19

dobro da si nappisao Smile sad bi ja potjeru za Ajom napravila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:22

i sad mogu sama sa sobom razgovarati elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:24

Evo me za sekundu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:29

Tu sam...hranila sam Gazdu. elephant

Pobijedili...Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:30

aja ::

Pobijedili...Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 B020

Bokić! već sam ja rekla Question na dijetu bi on meni, a usput bi nešto i uštedjeli Laughing Tko je pobijedio i koga? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:34

susjeda ::

Bokić! već sam ja rekla Question na dijetu bi on meni, a usput bi nešto i uštedjeli Laughing Tko je pobijedio i koga? Crying or Very sad

Međimurje-Vajda je pobijedila Zabok u košarci.
Kvalifikacije za A1 ligu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:36

ne pričaj o ligama ...ništ ne kužim Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:42

ne pričaj o ligama ...ništ ne kužim Question

Nema veze, glavno da smo pobijedili Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:46

Kak su naši izgubili u nedjelju i to od naših ovdje Laughing e to treba sad razumijeti Very Happy Trenira u drugom selu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:47

Kak su naši izgubili u nedjelju i to od naših ovdje Laughing e to treba sad razumijeti Very Happy Trenira u drugom selu...

Nogomet, ne?
Ovo je bila košarka, rastepli smo ih..40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:50

Nogomet, ne?

utakmica je utakmica za mene...i njegove su jedine koje gledam Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptySre 02 Maj 2007, 23:55

Nogomet, ne?

utakmica je utakmica za mene...i njegove su jedine koje gledam Smile

A dobro...ovo su ipak kvalifikacije za A1 ligu....nekad smo bili u njoj, samo jednu godinu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:00

zagrijala se ti za košarku Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:03

zagrijala se ti za košarku Laughing

Dvorana je bila puna...ko u najboljim danima Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:08

jesi iskoristila priliku da se izgalamiš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:09

jesi iskoristila priliku da se izgalamiš Laughing

Pa i ne baš...nije bilo potrebe, otpočetka smo vodili. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:16

ko bi s vama Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:18

ko bi s vama Laughing

A njihovi navijači su bili glasniji....došao cijeli bus, s bubnjevima, trubama, šalovima....cijelo vrijeme urlali i pjevali, a naši mrtvi-hladni. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:20

8)

a znaš gdje ja sutra idem ? dovoljno ako prikažem slikovito ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:21

8)

a znaš gdje ja sutra idem ? dovoljno ako prikažem slikovito ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Mislim da ideš zubaru Laughing Laughing

Mislit ću na tebe Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:24

baš tamo elephant kaže zadnji put kontrola za tri mjeseca, a sestra me naruči za mjesec i pol elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:30

baš tamo elephant kaže zadnji put kontrola za tri mjeseca, a sestra me naruči za mjesec i pol elephant

PA kaj joj nisi rekla....rekla je doc tak i tak...Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 EmptyČet 03 Maj 2007, 00:36

nadam se da neće ništ posebno raditi...malo si je dala truda da mi ih dotjera Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 36 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 36 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: