Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:34

susjeda ::
jura ::
on stalno nešto popravlja na štapovima Laughing kupuje sve i svašta Rolling Eyes

Ja šparam za gitaru...električnu

e on ti ne zna kune ušparati elephant i uvijek mi je dužan @

Ja idem s neta...stara me tira...bok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:34

ma koja stara clown bok Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:36

Dam mu ja staru, balavac Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:37

sad će mu trebati dan duže da skupi za gitaru Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:40

sad će mu trebati dan duže da skupi za gitaru Laughing

Question

A ne zna ni svirati...opet ima lude ideje..Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:43

sjećam se da je i moj jednom želio isto Laughing a kćerka sobni bicikli Rolling Eyes nisam popustila .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:44

sjećam se da je i moj jednom želio isto Laughing a kćerka sobni bicikli Rolling Eyes nisam popustila .

A stvarno im svašta padne na pamet..Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:47

aja ::

ponešto ih drži i duže...opet su počeli sa bazenom Rolling Eyes mislim stvarno kao da je to sto kuna elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:49

ponešto ih drži i duže...opet su počeli sa bazenom Rolling Eyes mislim stvarno kao da je to sto kuna elephant

Bazen?? farao

Ne kuže oni da nije problem u prostoru, pa ni u izgradnji, nego u pražnjenju/punjenju/održavanju..Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:51

to im i otac stalno govori ... samo nek izmišljaju Question imam ja dva uha Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:53

to im i otac stalno govori ... samo nek izmišljaju Question imam ja dva uha Laughing

Hehe...i ja Laughing

Iako im bazen još nije pal na pamet...zasad. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:55

prije par dana su se posvađali kakav ćemo auto kupiti...uz ovaj koji imamo. Jedno je za novi, a drugo za polovni po njihovom izboru Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:57

prije par dana su se posvađali kakav ćemo auto kupiti...uz ovaj koji imamo. Jedno je za novi, a drugo za polovni po njihovom izboru Very Happy

Znači nemaju samo moji fix ideje...Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 22:58

svi su oni isti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:00

svi su oni isti Smile

Istina..
Balavica još ne spava, gleda glup/gluplji 2 Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:02

svi su oni isti Smile

Istina..
Balavica još ne spava, gleda glup/gluplji 2 Rolling Eyes

šaljem jo jednu 3 kod nas se gleda nogomet elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:07

Nogomet??

Gazda ne gleda...

Šalje pusu i ona tebi...ali ne miče pogled s tv-a elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:08

Nogomet??

Gazda ne gleda...

teško je naći još koga da ne propušta niti jednu utakmicu elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:12

ajd složi tu slagalicu...pa se vratim Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:13

Nogomet??

Gazda ne gleda...

teško je naći još koga da ne propušta niti jednu utakmicu elephant

Eh...Gazda bi gledal samo filmove i filmove...Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:23

imaš pp...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:23

imaš pp...

Vidla Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:26

imaš pp...

Vidla Smile

napreduješ Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptyUto 01 Maj 2007, 23:26

imaš pp...

Vidla Smile

napreduješ Smile

Hehe Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 B020
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 EmptySre 02 Maj 2007, 13:11

dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 35 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 35 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: