Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:32

susjeda ::
što ste radili sa tolikom rižom farao

Nije bila bitna riža, nego kanta. elephant

Mrzim rižu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:34

i opet pitanje Laughing što ste radili sa kantama??? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:40

A ništ.
Za pranje podova...za zalijevanje...idealne su kad bereš gorice...bila je opsjednuta tim vražjim kantama, mislim da ih je još nekoliko preživjelo..Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:44

aja ::

A ništ.
Za pranje podova...za zalijevanje...idealne su kad bereš gorice...bila je opsjednuta tim vražjim kantama, mislim da ih je još nekoliko preživjelo..Laughing

kao kod nas kad su otvorili Interšpar Laughing kupiš jabuke...koliko god stane u kantu i platiš 20-ak kuna Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:46

Mrzim takve akcije, onda kupiš nekaj kaj ti uopće ne treba...kad je jura bil mali, pa smo hodali u austriju po pelene, imala sam tone kokosa, maka i grožđica na lageru koje je Gazda uredno kupoval "jer su jeftine" cat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:50

kupovali smo i mi, ali onoliko koliko se moglo potrošiti do sljedećeg odlaska. Ovaj mjesec sam imala u planu do Mađe otići, al izgleda da ću se strpiti još malo. Imam želju otići i vidjeti kako je sad tamo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:51

kupovali smo i mi, ali onoliko koliko se moglo potrošiti do sljedećeg odlaska. Ovaj mjesec sam imala u planu do Mađe otići, al izgleda da ću se strpiti još malo. Imam želju otići i vidjeti kako je sad tamo.

Nemam pojma....nisam bila bar tri godine, ako ne i više..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:53

bila sam prije , al ima tome skoro dvije godine...idemo se provozati Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:55

Dobro veče devojke Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:56

bila sam prije , al ima tome skoro dvije godine...idemo se provozati Smile

Gazda je svaki drugi dan u blizini, ali neće ni čuti da se ide preko Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:57

Lauda ::

Ooooo, šef, osobno! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 288334 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 288334 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 288334
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:59

Ooooo, šef, osobno! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 288334 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 288334 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 288334

aha ... malo lunjam pa rekoh da navratim 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:59

aha ... malo lunjam pa rekoh da navratim 3

Lijepo, lijepo...8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 00:05

Susjedi izgleda pukla veza...idem ja čitati, noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 00:09

Susjedi izgleda pukla veza...idem ja čitati, noć Twisted Evil

Noć aja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 08:39

Jutro dišeče, da bregi su spaaaliii....ups, kriva pjesma Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 08:45

gradski-seljak ::
Jura sretan imendan

51) 51) 51) 51)

I tebi gradski Smile

Dobro jutro.Twisted Evil

Aja, Jura, Susjeda 36
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 08:54

Jutro gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 08:57

Dobar dan svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 08:59

utro, jutro, čekam prijevoz pa na arbajten 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 09:10

jura ::
Dobar dan svima

Opet ništ ne delate Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 09:29

Jura, kaj je to torrent?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 09:43

Neznam kaj je to...delamo delamo inace, nekve gluposti
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 09:44

Ne dela mi više crack za reflexive arcade Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 EmptyUto 24 Apr 2007, 09:46

Ne dela mi više crack za reflexive arcade Neutral Neutral

Kaj uveli novoga?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 18 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 18 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: