Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 22:47

susjeda ::
e sad kad otkriješ dobru , javi koja je Smile

Od danas imamo još jednog vozača u kući Smile

Ooooo, čestitaj u moje ime 8)

Imam kremu za ruke koja se meni sviđa.....zove se belix, piše silikonska zaštitna krema za ruke...proizvodi belupo. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 22:50

Ovo..

http://www.tegobe.com/samolijecenje/proizvodjaci/belupo.html

Meni se sviđa jer nisam masna nego nekak.....dobar osjećaj. Ne znam opisat Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 22:50

Hvala u njeno ime Smile ...belix, sigurno ću zaboraviti naziv Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 22:51

Hvala u njeno ime Smile ...belix, sigurno ću zaboraviti naziv Laughing

Pospremi si link Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 22:53

kao da će mi link biti pri ruci kad se sjetim kupiti Laughing al spremila sam Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 22:56

kao da će mi link biti pri ruci kad se sjetim kupiti Laughing al spremila sam Smile

A dobro...

Je i kod vas vruće?? Skuhala sam se danas na biciklu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:02

Nisam imala vremena misliti na vrijeme Question rano se ustala i malo poslje osam već me zvala da dođem u grad da je položila...onda čekanje na red u policiji, pa kava kod kuće i prva vožnja Smile Popodne smo roštiljali i dan prošao u trenu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:03

Nisam imala vremena misliti na vrijeme Question rano se ustala i malo poslje osam već me zvala da dođem u grad da je položila...onda čekanje na red u policiji, pa kava kod kuće i prva vožnja Smile Popodne smo roštiljali i dan prošao u trenu.

Mi smo naručili picu za večeru....za imendan Smile

A sutra su balavci ujutro, Gazda i ja sami 40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:05

nadam se da mrtvih neće biti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:06

nadam se da mrtvih neće biti Laughing

Samo ranjenih Laughing Laughing

Mislim da ćemo jutro prespavat...konačno na miru. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:08

da bar ne moraš kuhati sutra 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:10

da bar ne moraš kuhati sutra 40

Neću se baš pretrgnuti...ubacit ću rebarca s krumpirom u pećnicu...Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:12

mi opet idemo kod zubara Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:14

mi opet idemo kod zubara Rolling Eyes

Uf Sad

Sutra ne izlazim pa taman izbije nuklearni rat....ustvari, mogla bi u knjižnicu..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:15

U knjižnicu, pa na kavu sa Gazdom Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:16

U knjižnicu, pa na kavu sa Gazdom Smile

I prikolicom Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:18

rekla si da su u školi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:18

rekla si da su u školi Crying or Very sad

U knjižnicu se ide popodne....ne mogu bez nje ići. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:20

još bolje...možda se počastite i sladoledom pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:21

još bolje...možda se počastite i sladoledom pirat

Ne volim sladolede iz slastičarnice....zato ga moji obožavaju 8)

Meni daj kavu i ja sretna Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:23

sreća da nema više nestašica kave Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:24

sreća da nema više nestašica kave Laughing

Austrija je blizu...kad se sjetim kave u zrnu na kile i one riže u kantama...Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:26

sjećam se i ja te kave...riže ??? nikad čula Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:29

sjećam se i ja te kave...riže ??? nikad čula Crying or Very sad

Prodavali su po 5 kila riže i onda si dobil plastičnu kantu badava....kolko put sam vukla tu kantu doma...Rolling Eyes Rolling Eyes mama je bila opsjednuta njima...
A iz maribora, gdje sam bila, do austrije je vozil gradski autobus....i ja svaki tjedan po kavu, kantu riže i 4 l omekšivača. pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 EmptyPon 23 Apr 2007, 23:31

što ste radili sa tolikom rižom farao
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 17 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 17 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: