Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

brbljajte ovdje

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

brbljajte ovdje - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:04

gradski-seljak ::
Dobro cure, a kak radite sa mesom, jel i sa tim ima muke Crying or Very sad

Ne. brbljajte ovdje - Page 13 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:05

komšinica ::
aja ::
susjeda ::
samo da još dodam da ja kada pečem neki biskvit koji je recimo potrebno rezati, ja nikad ne režem već stavljam u veliku tepsiju hmmm...tepsija Laughing i onda samo prerežem na pola i imam dva dijela iste debljine.

I ti?? brbljajte ovdje - Page 13 288334 brbljajte ovdje - Page 13 288334 brbljajte ovdje - Page 13 288334

Nikad mi ne uspijeva lijepo prerezat....radije radim kak ti ili pečem dva. brbljajte ovdje - Page 13 C070 brbljajte ovdje - Page 13 C070 brbljajte ovdje - Page 13 C070
muka mi je tortu prerezati, i ja ispečem 2 komada cyclops

nazvala bih temu: muke sa želatinom pig pig pig

znaš kako ja režem tortu ??? uzela sam dva drvca i svezala silk na svako od njih...spojila ih . Obuhvatim tortu silkom gdje ju želim prerezati i kao da ću svezati oko torte. Bude prerezana kao žiletom Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:07

Komšinica, napiši mi mail ako hoćeš onaj crack...treba ti ako danas misliš kaj igrati, inače ti igra radi samo 1 sat. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:11

Ja ne znam da crackujem... Sad
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:11

Kad radite kolače evo vam da se ne nervirate Smile

brbljajte ovdje - Page 13 Play_hi-fi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:12

Komšinica, napiši mi mail ako hoćeš onaj crack...treba ti ako danas misliš kaj igrati, inače ti igra radi samo 1 sat. Smile
skidam kennya
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:14

Lauda ::

Pa objasnila sam ti...pročitaj mail još jedanput
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:15

hoću, srce 3 volim kad se angažuješ oko mene 3 Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:16

hoću, srce 3 volim kad se angažuješ oko mene 3 Laughing

Nije za tebe nego za klinke brbljajte ovdje - Page 13 Belj brbljajte ovdje - Page 13 Belj brbljajte ovdje - Page 13 Belj
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:18

dž ti je sada, svi su videli da si se oko mene ''uposlila'' Embarassed Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:19

tko koliko plati da budem na njegovoj strani Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:20

22 a ja mislila da je lauda žensko 22 22 29
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:22

Embarassed 24 cyclops
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:24

Embarassed 24 cyclops
stvarno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:24

Men poznaš duže...Neutral Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:28

Moram vam se pohvaliti da sam danas imao fantastičan dan....bio sam i kod majke i kod tate...ceo dan kod majke na selu i celo vče kod oca kući...bilo je fantastično, čak ni ova buva od Isidore koja se nigde ne smiruje nije mi pokvarila raspoloženje...usput sam odgledao i Reala, razbio sam dvadesetak jaja dok nisu ukapirali da imam drveno koje je tako urađeno da se jedva može pznati Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:28

suze Question zna žensko kako se to radi Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:29

suze Question zna žensko kako se to radi Laughing

40 40 40
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:30

Men poznaš duže...Neutral Neutral Neutral

he he he tu je aja u prednosti ... ja sam go ko pištolj što se love tiče Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:33

Moram vam se pohvaliti da sam danas imao fantastičan dan....bio sam i kod majke i kod tate...ceo dan kod majke na selu i celo vče kod oca kući...bilo je fantastično, čak ni ova buva od Isidore koja se nigde ne smiruje nije mi pokvarila raspoloženje...usput sam odgledao i Reala, razbio sam dvadesetak jaja dok nisu ukapirali da imam drveno koje je tako urađeno da se jedva može pznati Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Drago mi je zbog tebe, al sad si me i rastužio Sad nekad sam i ja svaki blagdan bila kod svojih Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:35

Kam je komšinica nestala....petlja s crackom Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:35

Još jedna mnogo lepa stvar...našao sam noćas zamenu za treću smenu i ovog momenta brišem u krpe da nadoknadim sve ono nespavanje ove cele nedelje Smile bounce 19
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:37

Kam je komšinica nestala....petlja s crackom Laughing
aha Rolling Eyes
trudim se. meni treba vremena What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:37

Noć lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:38

noć Lauda!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

brbljajte ovdje
Nazad na vrh 
Strana 13 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ja sam ovdje...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: