Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

brbljajte ovdje

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

brbljajte ovdje - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:35

susjeda ::
farao farao farao čitam recept i ne vjerujem Crying or Very sad 60 dag čokolade Crying or Very sad ovo je rekorder svih kolača u količini čokolade Smile

Pa zato se i zovu čokoladne kocke. brbljajte ovdje - Page 12 222369
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:36

aja ::
Mene treba zatuć...opet jedem. Arrow Arrow
i ti Laughing
ne mogu naći...
jel ovo??? fale mi naslovi na papirima kad nažvrljam na brzinu Arrow

8 jaja
8 žlica šećera
8 žlica brašna
1 vanilin šećer
žumanjke umutiti sa svime pa dodati bjelanjke.
1puding od čokolade
1/2 lit.mlijeka
2 žumanjka
10 deka šećera
25 deka maslaca

žumanjke i šećer razmutiti s pudingom, ukuhati u mlijeko.u ohlađeno dodati maslac. premazati biskvit. zaliti čokoladom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:40

farao farao farao čitam recept i ne vjerujem Crying or Very sad 60 dag čokolade Crying or Very sad ovo je rekorder svih kolača u količini čokolade Smile

Pa zato se i zovu čokoladne kocke. brbljajte ovdje - Page 12 222369
ima i žešći Very Happy slijedi torta koju još nisam isprobala ali frendica s iskona veli da je najbolje što je do sad jela Crying or Very sad
Čokoladna torta
>
> 5 jaja
> 20 dag mljevenih badema
> 8 dag maslaca
> 8 dag šećera
> 1 vanilin šećer
> 2 žličice praška za pecivo
> 2 žlice narančina soka
> 20 dkg čokolade
>
> Šećer, vanilin šećer i maslac pjenasto izmješati.
> Dodati žumanjke, bademe, prašak za pecivo, narančin
> sok i rastopljenu čokoladu. Lagano umiješati snijeg od bjelanjaka. Smjesu izliti u kalup i
> peći na cca 175 stupnjeva 45 minuta. Hladno prerezati
> na 2 dijela.
>
> 2 dl slatkog vrhnja zakuhati i preliti preko 20 dag
> čokolade za kuhanje (što mračnije to bolje). Miješati
> dok ne postane glatka smjesa, ohladiti i ostaviti da
> odstoji bar 1 sat u frižideru. Dobro izmiksati i
> namazati tortu.
>
> 10 dag čokolade rastopiti i dodati 5 dag maslaca,
> preliti preko torte.

Popravljam recept
Smanjila sam količinu čokolade u kremi i glazuri, dodala još 5 dag badema za ukrašavanje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:42

Biskvit
6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
6 žlica vode
2 žlice kakaovca
1/2 praška za pecivo
Krema: 1/2 l vrhnja za šlag
1 vrećica želatine u prahz

Preljev 20 dag čokolade
10 dag margarina
Istucite snijeg od bjelanjaka, pjenasto umutite žumanjke, šećer i vodu. Dodajte brašno, prašak, kakao te snijeg od bjelanjaka.
Pripremite želatinu, lupajte vrhnje i dodajte želatinu u vrhnje. Možete u vrhnje dodati šećera. Čokoladu i margarin otopiti za preljev.

Slažete...biskvit, pola šlaga, pola čokoladnog preljeva, zatim druga polovica šlaga i biskvit. Na zadnje druga polovica čokoladnog preljeva.

evo ga napokon...

Poslednji izmenio dana Ned 08 Apr 2007, 22:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:45

vidim par greškica, al shvatit će ko treba recept Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:45

evo drugi za kinder, sa želatinom Rolling Eyes

6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
6 žlica vode
2 žlice kakaa
172 praška za pecivo
krema:
172 litre vrhnja za šlag
1 vrećica želatine u prahu

preljev: 20 deka čokolade
malo maslaca ili kako tko već voli

biskvit : istući snijeg od bjelanjaka . žumanjke sa šećerom. dodati šećer i vodu., brašno , pecilni praašak, vodu,kakao, snijeg od bjkelanjka. ohlađeni biskvit prerezati po pola.
krema: želatinu spremit prema uputama , u istučeno vrhnje dodati želatinu.
slagati biskvit, vrhnje,čokoladni preljev i tako dalje. zaliti čoksom.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

gdje
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:46

Super s....a sad mi detaljno objasni ovaj dio

Pripremite želatinu, lupjate vrhnje i dodajte želatinu u vrhnje

Stvarno ne znem. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:46

Biskvit
6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
6 žlica vode
2 žlice kakaovca
1/2 praška za pecivo
Krema: 1/2 l vrhnja za šlag
1 vrećica želatine u prahz

Preljev 20 dag čokolade
10 dag margarina
Istucite snijeg od bjelanjaka, pjenasto umutite žumanjke, šećer i vodu. Dodajte brašno, prašak, kakao te snijeg od bjelanjaka.
Pripremite želatinu, lupajte vrhnje i dodajte želatinu u vrhnje. Možete u vrhnje dodati šećera. Čokoladu i margarin otopiti za preljev.

Slažete...biskvit, pola šlaga, pola čokoladnog preljeva, zatim druga polovica šlaga i biskvit. Na zadnje druga polovica čokoladnog preljeva.

evo ga napokon...
Laughing Laughing Laughing Laughing
u isto vrijeme, čini mi se i isti recept
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:47

komšinica ::
gdje

u mom receptu, a vidim da si i ti napisala isti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:48

Stvarno ne znem. Arrow
mene ubija želatina.no, ponekad i potrefim Razz

u vrhnje se stavi 6 listića želatine otopljene u malo toplog mlijeka
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:49

Aja, ja izmutim šlag, sa ili bez šećera ovisi kako tko voli slatko. Nakvasim želatinu mislim u 6 žlica vode i stavim na štednjak da se otopi, ne zakuha. Zatim ju što brže mogu istresem u šlag i izmiksam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:51

Stvarno ne znem. Arrow
mene ubija želatina.no, ponekad i potrefim Razz

u vrhnje se stavi 6 listića želatine otopljene u malo toplog mlijeka

evo ja recimo nisam znala da se želatina stavlja u mlijeko...u stvari listići se kvase u vodi ili kako ti kažeš mlijeku , ocijede se i onako ocijeđeni stave zagrijati...bar ja mislim tako, a tako piše i na uputi želatine u listićima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:53

Aja, ja izmutim šlag, sa ili bez šećera ovisi kako tko voli slatko. Nakvasim želatinu mislim u 6 žlica vode i stavim na štednjak da se otopi, ne zakuha. Zatim ju što brže mogu istresem u šlag i izmiksam.
tako radim i ja.
probala sam neki dan ovu novu, u prahu. bolja je , ali ja i dalje nikako na zelenu granu sa želatinom Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:53

To sve napravila...i ispalo je tekuće. Raznervirana sam poklopila to drugom polovicom biskvita i maknula s očiju. Rolling Eyes Rolling Eyes
Rekla sam balavcima da to mogu pojesti ili baciti, kako im drago...ja išla peći druge kolače.
Nakon koja dva sata jura se sjetil i išel probati...i naravno, šlag tvrd kao...ma grgrgrgrgr...grgr....ljuta sam na samu sebe. pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:55

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:57

samo da još dodam da ja kada pečem neki biskvit koji je recimo potrebno rezati, ja nikad ne režem već stavljam u veliku tepsiju hmmm...tepsija Laughing i onda samo prerežem na pola i imam dva dijela iste debljine.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:58

gradski-seljak ::
Ej cure kaj ste ovdje otvorile temu recepata

[url=https://bezcenzure.forumsr.net/Hobi-c8/Kulinarstvo-f29/recepti-t545.htm
https://bezcenzure.forumsr.net/Hobi-c8/Kulinarstvo-f29/recepti-t545.htm[/quote[/url]]

Ovo je razmjena iskustava. brbljajte ovdje - Page 12 Belj brbljajte ovdje - Page 12 Belj
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:58

Dobro veče Podgorica Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:59

samo da još dodam da ja kada pečem neki biskvit koji je recimo potrebno rezati, ja nikad ne režem već stavljam u veliku tepsiju hmmm...tepsija Laughing i onda samo prerežem na pola i imam dva dijela iste debljine.

I ti?? brbljajte ovdje - Page 12 288334 brbljajte ovdje - Page 12 288334 brbljajte ovdje - Page 12 288334

Nikad mi ne uspijeva lijepo prerezat....radije radim kak ti ili pečem dva. brbljajte ovdje - Page 12 C070 brbljajte ovdje - Page 12 C070 brbljajte ovdje - Page 12 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 22:59

aja, kakva je igrica Magic Academy? čini mi se zgodna?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:00

I ti?? brbljajte ovdje - Page 12 288334 brbljajte ovdje - Page 12 288334 brbljajte ovdje - Page 12 288334

Nikad mi ne uspijeva lijepo prerezat....radije radim kak ti ili pečem dva. brbljajte ovdje - Page 12 C070 brbljajte ovdje - Page 12 C070 brbljajte ovdje - Page 12 C070

jedan veći...štedi se struja Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:01

muka mi je tortu prerezati, i ja ispečem 2 komada cyclops

nazvala bih temu: muke sa želatinom pig pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:02

aja, kakva je igrica Magic Academy? čini mi se zgodna?

Nemam pojma, mislim da nije akcija, treba tražiti stvari čini mi se.
Potraži kenny's adventure, ta je lijepa Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 EmptyNed 08 Apr 2007, 23:03

Dobro cure, a kak radite sa mesom, jel i sa tim ima muke Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

brbljajte ovdje
Nazad na vrh 
Strana 12 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ja sam ovdje...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: