Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Leb i sol više neće nastupati zajedno

Ići dole 
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Leb i sol više neće nastupati zajedno Empty
PočaljiNaslov: Leb i sol više neće nastupati zajedno   Leb i sol više neće nastupati zajedno EmptySub 31 Mar 2007, 10:54

Makedonska grupa „Leb i sol” neće više nastupati zajedno, a koncerti kojim je trebalo da bude završena poslednja turneja, u Sarajevu i Mostaru, defnitivno su otkazani, rekao je menadžer te grupe Danijel Milošeski. „Naišli smo na veoma amatersku organizaciju, prostor je bio ruiniran, a trebalo je da bude renoviran, nisu bile podmirene finansijske obaveze ni prema članovima benda, ni prema obezbeđenju, ni za rasvetu”, rekao je Milošeski agenciji Beta. On je naveo da je u startu bio „ugovoren tačan broj koncerata” i da su članovi benda „Leb i sol” unapred najavili da posle te turneje neće više zajedno nastupati. Koncerti u Mostaru i Sarajevu trebalo je da budu održani 24. i 25. marta.
„Ovo nam je bila poslednja šansa da sviramo u Sarajevu jer više nećemo zajedno nastupati. Uoči koncerta u subotu, 24. marta, istuširao sam se, obukao belu košulju, nakon čega je usledilo razočaranje i blamaža. Taj dan proputovao sam 1.500 kilometara”, rekao je vođa grupe Vlatko Stefanovski medijima u BiH.

On je, takođe, za otkazivanje tih koncerata optužio organizatore Branka Vrdoljka i Miroslava Arapovića.

„Razočaran sam i besan. Tri puta smo menjali termine sarajevskog koncerta... Ovako nešto mi se u životu nije desilo. Pozdravite sarajevsku raju i poručite im da nismo mi krivi... Jedini krivci su Branko Vrdoljak i Miroslav Arapović”, poručio je Stefanovski. (Beta)
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» OMV i Helenik zajedno na tenderu za NIS?
» SPS-PUPS-JS zajedno na izbore
» Srbija i Bugarska zajedno organizuju ZOI?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Muzika-
Skoči na: