Leb i sol više neće nastupati zajedno
Makedonska grupa „Leb i sol” neće više nastupati zajedno, a koncerti kojim je trebalo da bude završena poslednja turneja, u Sarajevu i Mostaru, defnitivno su otkazani, rekao je menadžer te grupe Danijel Milošeski. „Naišli smo na veoma amatersku organizaciju, prostor je bio ruiniran, a trebalo je da bude renoviran, nisu bile podmirene finansijske obaveze ni prema članovima benda, ni prema obezbeđenju, ni za rasvetu”, rekao je Milošeski agenciji Beta. On je naveo da je u startu bio „ugovoren tačan broj koncerata” i da su članovi benda „Leb i sol” unapred najavili da posle te turneje neće više zajedno nastupati. Koncerti u Mostaru i Sarajevu trebalo je da budu održani 24. i 25. marta.
„Ovo nam je bila poslednja šansa da sviramo u Sarajevu jer više nećemo zajedno nastupati. Uoči koncerta u subotu, 24. marta, istuširao sam se, obukao belu košulju, nakon čega je usledilo razočaranje i blamaža. Taj dan proputovao sam 1.500 kilometara”, rekao je vođa grupe Vlatko Stefanovski medijima u BiH.
On je, takođe, za otkazivanje tih koncerata optužio organizatore Branka Vrdoljka i Miroslava Arapovića.
„Razočaran sam i besan. Tri puta smo menjali termine sarajevskog koncerta... Ovako nešto mi se u životu nije desilo. Pozdravite sarajevsku raju i poručite im da nismo mi krivi... Jedini krivci su Branko Vrdoljak i Miroslav Arapović”, poručio je Stefanovski. (Beta)