Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:05

susjeda ::
ja sam učila ruski Rolling Eyes i ne znam više ništa .

Joooj...ja učila njemački, ali kad je tooo biloooo..Question

Treba mi kava...prije nego Gazda dođe. 40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:06

trkom po kavu Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:12

trkom po kavu Razz

Evo me....sad može i doći, zakamuflirala sam kakaom...Razz

A popodne me vodio na kavu, i još k frendici na još jednu..Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:13

o izvukla si dupe iz kuće queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:18

Aha....i bila u knjižnici, na kavi, u trgovini, platila telefon da nas ne isključe, kod frendice....a sutra idem na pjevanje. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 437767 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 437767
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:20

aja ::

Aha....i bila u knjižnici, na kavi, u trgovini, platila telefon da nas ne isključe, kod frendice....a sutra idem na pjevanje. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 437767 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 437767

naskitala se ti 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:22

aja ::

naskitala se ti 8)

I nisam se naspavala...Sad Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:24

ja sam spavala do pola deset pirat popili kavu i do grada, na sud izvaditi vlasnički list stana...svratili do Lidla, a popodne trening i kava u Ipercopu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:26

ja sam spavala do pola deset pirat popili kavu i do grada, na sud izvaditi vlasnički list stana...svratili do Lidla, a popodne trening i kava u Ipercopu Smile

Ja bi pavala ujutro...a kad je nastava ujutro...a ako odem natrag u krpe, nema šanse da se probudim i skuham ručak. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:29

tko voli ustati rano Question a opet kad ustanem ranije zadovoljnija sam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:32

tko voli ustati rano Question a opet kad ustanem ranije zadovoljnija sam.

Eh...idealno bi bilo da ranije idem spat....ali kad je onda takav mir, a ja volim čitati...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:36

ja sam prošli tjedan ranije išla spavati i baš mi je bilo dobro. Sada mi je pameti samo kako ću posaditi bašću Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:37

ja sam prošli tjedan ranije išla spavati i baš mi je bilo dobro. Sada mi je pameti samo kako ću posaditi bašću Crying or Very sad

Meni nije. Arrow Arrow

Meni se mota po glavi kaj kuhati sutra Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:40

nešto ću smisliti...nabrali su mi danas špinata , a svi ga vole.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:43

nešto ću smisliti...nabrali su mi danas špinata , a svi ga vole.

Eh...ne dolazi u obzir.

Nemam ideju. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:45

nešto ćeš smisliti ako ne prije, sutra sigurno Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:47

nešto ćeš smisliti ako ne prije, sutra sigurno Smile

A znam...nemam izbora, moram kuhat.

Ili će moji umrijeti.....od žalosti. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:51

tješi se...kuhaš za manje osoba nego ja Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:54

tješi se...kuhaš za manje osoba nego ja Smile

Eh...ali u količini za manju kasarnu. Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:56

tu smo negdje Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:56

A gdje su nam dečki danas?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:58

nema nikoga ni blizu Sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:59

večer svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 22:59

Idem čitati...imam nove knjige...a i Gazda će uskoro, treba ga nahranit. Rolling Eyes

Noć Twisted Evil Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 EmptyČet 29 Mar 2007, 23:00

lily ::
večer svima

večer Lily pirat trebala sam prije napisati kako nema nikoga ni blizu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 29 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 29 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: