Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:26

Vani pada ko da nikad neće stati....da počnem gradil arku?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:30

aja ::

ja sam sadila cvijeće po kiši Laughing Kupila prije par dana i nikako posaditi i danas nabila kapu i sadi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:32

susjeda ::

ja sam sadila cvijeće po kiši Laughing Kupila prije par dana i nikako posaditi i danas nabila kapu i sadi...

Kakvo cvijeće?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:38

Kakvo cvijeće?

Kupila karanfile niske i gazanije ili neko ih još naziva gerberima iako to nisu. Kupila sam i mandarinu pirat limun od prošle godine mi se osušio, a nije njega nisam našla za kupiti Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:39

Kakvo cvijeće?

Kupila karanfile niske i gazanije ili neko ih još naziva gerberima iako to nisu. Kupila sam i mandarinu pirat limun od prošle godine mi se osušio, a nije njega nisam našla za kupiti Sad

Moja mama kupila ruže prošli tjedan...ne znam kolko su kod vas, tu su 18 kn.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:42

sad si me sjetila da sam kupila i ružu penjačicu, al stoji još zapakovana Sad Kod nas ima za 12 i 15 kuna...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:43

sad si me sjetila da sam kupila i ružu penjačicu, al stoji još zapakovana Sad Kod nas ima za 12 i 15 kuna...

Koje boje?

Obožavam ruže. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:51

crvenu sam uzela, a imam već jednu samo i ja volim ruže...ma ja volim sve cvijeće i danas mi je kćerka rekla da neće više u trgovinu u kojoj ima cvijeća Laughing našla sam danas sjeme kaktusa Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:52

crvenu sam uzela, a imam već jednu samo i ja volim ruže...ma ja volim sve cvijeće i danas mi je kćerka rekla da neće više u trgovinu u kojoj ima cvijeća Laughing našla sam danas sjeme kaktusa Crying or Very sad

Ja volim i ranunkule i frezije...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:55

Ja volim i ranunkule i frezije...

frezije imam, a ovo prvo ne znam što je Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 00:58

Ovo

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 1620773652
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:03

Ovo

lišće ko peršin Laughing ma sliči mi na begonije, a opet ta sredina cvijeta Crying or Very sad nemam to...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:04

Ovo

lišće ko peršin Laughing ma sliči mi na begonije, a opet ta sredina cvijeta Crying or Very sad nemam to...

Inače ima za kupiti, nije sjeme nego kak gomoljići mali...samo teško uspijeva.
Ja kupila cijeli paket i procvala samo jedna, crvena. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:07

Laku noć devojke Twisted Evil bom 19 23 sunny
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:07

Ja kupila cijeli paket i procvala samo jedna, crvena. Sad[/quote

ove godine sam njaviše kupila ljiljana i dalia...mislim da sam već pretjerala Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Lauda ::

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:08

ove godine sam njaviše kupila ljiljana i dalia...mislim da sam već pretjerala Arrow

Ljiljani mi ne uspijevaju baš...dalije nemam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:10

Lauda ::

ajd bar i vidio da smo dvije Laughing laku noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:12

sve boje koje sam našla te sam i kupila, a dalije imam već par godina. Čuvam i neke mamine.

Vani pada snijeg queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:14

sve boje koje sam našla te sam i kupila, a dalije imam već par godina. Čuvam i neke mamine.

Vani pada snijeg queen

Jao...idem pogledat, možda i kod nas....nekak je tiho...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 Horor
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:15

Vani pada snijeg queen

Jao...idem pogledat, možda i kod nas....nekak je tiho...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 Horor

došla djeca sva bijela Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:17

Kod nas samo kiša...

Moji spavaju...svo troje. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 437767 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 437767
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:20

Kod nas samo kiša...

Moji spavaju...svo troje. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 437767 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 437767

Moji svi budni...mačak ludi elephant išao bi van, a kad vidi kakvo je vrijeme odustane i tako svakih par minuta Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:21

Kod nas samo kiša...

Moji svi budni...mačak ludi elephant išao bi van, a kad vidi kakvo je vrijeme odustane i tako svakih par minuta Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 EmptySub 24 Mar 2007, 01:23

izbacit ću ga van @
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 11 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: