Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:29

susjeda ::
kod nas ni pahulja, a i ne treba nam sada Question trebala sam danas neko cvijeće posaditi, al bilo vjetra, pa i hladno mi nekako bilo Sad

Bolje sad ne pehati, dok se zemlja malo ne zagrije.

Djevojčica ide u petak na izlet u zagreb...bog zna kakvo će im vrijeme biti..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:31

jedna za nju 3 nisam slušala dužu prognozu...ma njima će biti lijepo svakako Smile ne smeta im sve i svašta kao nama Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:34

jedna za nju 3 nisam slušala dužu prognozu...ma njima će biti lijepo svakako Smile ne smeta im sve i svašta kao nama Laughing

I ona tebi šalje pusu...ma znam da im ne smeta, ali namrznut će se po kiši...imaju puno hodanja.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:36

nemoj brinuti prije reda Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:38

Guten nahten!!
ti ajja ko da spavaš tu.....ahhahaah............ pale
gle što se meni danas desilo oko 5 i po sati,
meni se promijenio donji tekst na slovenski?????????????????
mislim baš mene briga,al nakon par minuta vrati se hr..................
?????????????????????

nemam pooojma kako!!!!! albino
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:38

nemoj brinuti prije reda Smile

Tješim se napolitankama. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:41

Pozdravljam madam... Sliver Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:42

aja ::
kod nas ni pahulja, a i ne treba nam sada Question trebala sam danas neko cvijeće posaditi, al bilo vjetra, pa i hladno mi nekako bilo Sad

Bolje sad ne pehati, dok se zemlja malo ne zagrije.

Djevojčica ide u petak na izlet u zagreb...bog zna kakvo će im vrijeme biti..Crying or Very sad

vrijeme je užasnoooooooooooooooooooooooo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:44

I kod vas? Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:46

Aj, previše napolitanki...Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:48

ja sam pojela dvije banane, jednu čokoladu sa rižom...malo zaljevam sa kavom...a i spavati još ne idem Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:50

ja sam pojela dvije banane, jednu čokoladu sa rižom...malo zaljevam sa kavom...a i spavati još ne idem Laughing

Pa nije ni tebi loše....cijelu čokoladu?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 288334 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:53

pa sad nisam vagala...možda je bilo i više Arrow našla sam kokos čokoladice Razz prva je na redu .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:54

da madam sam ja,imam čak i svoj bordel 3 3 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:56

pa sad nisam vagala...možda je bilo i više Arrow našla sam kokos čokoladice Razz prva je na redu .

Blago tebi...mene i voda deblja...kaj voda, i zrak me deblja!! Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 592418 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 592418 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:56

Sliver ::

Crying or Very sad plaćaš i porez ? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

I kod vas? Sad

kod nas??mi smo se smrzli!!!!
NAS SE PRESELILI NA PLANETU URAN!!
TO JE KOMAAAAA!!
JUČER SUNCE,PA BURA,PA SNIJEG S KIŠOM ,PA SAD LEDENOOOOOOOOO,
AUUUUUUUUUUUUUUUUU!!

KAKO NE??

PA NISMO MI NEW YORK,SVE JE TO BLIZU. Pivo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:57

Crying or Very sad plaćaš i porez ? Laughing

NE JOŠ DOK NE LEGALIZIRAJU,zašto bi,pih!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:58

Blago tebi...mene i voda deblja...kaj voda, i zrak me deblja!! Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 592418 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 592418 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 592418

i druge više nema...treću mi je pokupio sin Rolling Eyes al imam ja u ladici još Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptySre 21 Mar 2007, 23:59

i druge više nema...treću mi je pokupio sin Rolling Eyes al imam ja u ladici još Razz

Čuj, nekad te stvarno mrzim. Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptyČet 22 Mar 2007, 00:02

a ja mršavija nego ikad.......što da vam kažem.........

samo struk............reći ću............66cm......nije puno,a??
prije poroda je bio 63 a znao je biti i ohohohohohho!!

BEZ DIJETE!!!!!!
SAMO SE SEKIRAJTE,USPJEĆE VAM!! 41 41 41
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptyČet 22 Mar 2007, 00:02

Čuj, nekad te stvarno mrzim. Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 C070

Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptyČet 22 Mar 2007, 00:03

PMS!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptyČet 22 Mar 2007, 00:04

e i ja dvi banane i juhu od pomidora.................ups............
kombinacija za 10 Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 EmptyČet 22 Mar 2007, 00:04

a ja mršavija nego ikad.......što da vam kažem.........

samo struk............reći ću............66cm......nije puno,a??
prije poroda je bio 63 a znao je biti i ohohohohohho!!

BEZ DIJETE!!!!!!
SAMO SE SEKIRAJTE,USPJEĆE VAM!! 41 41 41

Question mene nećeš zadiviti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 38 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 38 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: