Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptyUto 20 Mar 2007, 23:51

susjeda ::
tu sam već ...

Dobro...ja sam kuhala kakao Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptyUto 20 Mar 2007, 23:55

djeci ili sebi ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptyUto 20 Mar 2007, 23:56

djeci ili sebi ???

Pa sad...jura već spava...balavici uglavnom, a ja sam u svoj ubacila i malo kave. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptyUto 20 Mar 2007, 23:58

tako sam i mislila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:00

tako sam i mislila Laughing

A znaš mene...Arrow

S tim kakaom zakamufliram kavu i kad je Gazda doma. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:01

I da, ne vole instant kakao tipa krašexpres ili neskvik...nego baš pravi kakao koji treba kuhati. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:02

a jesam danas neka smotana Rolling Eyes samo skakućem svuda Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:04

Znači da si puna energije...ja ne mogu skakutat sve i da hoću..Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:06

aja ::

Znači da si puna energije...ja ne mogu skakutat sve i da hoću..Laughing Laughing

skakućem po netu...sad ću se odjaviti da vidim hoće li stići odgovor Razz znaš gdje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:07

skakućem po netu...sad ću se odjaviti da vidim hoće li stići odgovor Razz znaš gdje Smile

A ne vjerujem da će se vraćati danas više....misliš da hoće?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:08

ne znam ...ovisi koliko je naoštren Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:09

ne znam ...ovisi koliko je naoštren Laughing

Question Question

Nije valjda tolko...lud? Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:12

psssst... tko zna tko sve čita Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:13

psssst... tko zna tko sve čita Laughing

Ups...imamo goste?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 288334 Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 288334

Evo vam gosti Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:15

Jučer sam u ovo doba već spavala i baš sam jutros bila odmorna, a vidi me danas Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:16

Jučer sam u ovo doba već spavala i baš sam jutros bila odmorna, a vidi me danas Evil or Very Mad

Ja čekam Gazdu...a i ne spava mi se baš, drijemnula popodne..Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:18

nisam danas, ni jučer...a ne sjećam se ni kad sam popodne oka sklopila Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:20

nisam danas, ni jučer...a ne sjećam se ni kad sam popodne oka sklopila Sad

Kad mi je tak lijepo spavat popodne....ko bebi. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:22

ja uvijek negdje moram otići Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:23

ja uvijek negdje moram otići Question

Ja ne moram, osim kad me natjeraju ovi moji Suspect

Sutra bi mogla u knjižnicu, nemam više kaj čitat. Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:24

ti mirnije živiš nego ja.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:26

ti mirnije živiš nego ja.

Hm...tak izgleda...Tea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:29

a tek kad dođe ljepše vrijeme 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:30

a tek kad dođe ljepše vrijeme 40

Aaaaaa....jedva čekam. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 EmptySre 21 Mar 2007, 00:33

još ćemo mi tražiti hlada Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 33 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 33 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: