Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:44

di je S večeras ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:45

lily ::
di je S večeras ?

Nemam pojma...valjda će doći Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:46

tu sam...večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:47

a ti danas uživaš sam , bez Gazde??
ko te onda kontrolira koliko si kave popila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:49

susjeda ::
tu sam...večer Twisted Evil
bok S Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:50

a ti danas uživaš sam , bez Gazde??
ko te onda kontrolira koliko si kave popila Laughing

Nitko 40 40 40

A kaj, ako je vjerovati mojem tlakojeru, tlak mi je ujutro bill 125/78 ..već dugo ne vidjeh tak niske brojeve Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 B020

Bok s Twisted Evil Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:50

to je super ako si tlakaš , ali ja nisam dugo vidla tak visoke na svom Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:51

si sigurna da je taj tlakomjer ispravan Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:52

si sigurna da je taj tlakomjer ispravan Crying or Very sad

A valjda je...ne pokazuje stalno malo....popodne kaže 160/100 Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:54

koliko ti puta dnevno mjeriš tlak Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:55

to je super ako si tlakaš , ali ja nisam dugo vidla tak visoke na svom Laughing

ja nikad nisam ni imala toliki...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:56

Znala sam...Laughing Laughing Laughing

Nisam ga mjerila mjesecima....ali moram na kontrolu i moram tam nekaj reći kardiologu, kolko mi je tlak....a doktoricu zaobilazim, tak da....danas sam ga mjerila samo ujutro kad su bubrezi zaštekali....iznenadilo me kak je niski. Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:56

meni je najveći bio 90/70
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:57

aja ::

Nisam ga mjerila mjesecima....ali moram na kontrolu i moram tam nekaj reći kardiologu, kolko mi je tlak....a doktoricu zaobilazim, tak da....danas sam ga mjerila samo ujutro kad su bubrezi zaštekali....iznenadilo me kak je niski. Smile

Što ti je sad sa bubrezima Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:58

ja i ti smo tu negdje ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:58

Vjerojatno pijesak, pa je malo zapelo...sad je ok, popila pivo i malo hodala po stepenicama. Sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:59

curke, pozdravljam vas , idem doma na zasluženi odmor
do čitanja ostajte dobro
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 22:59

I meni je bil takav. Godinama....a vidi me sad. pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Đenja lily Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 23:01

curke, pozdravljam vas , idem doma na zasluženi odmor
do čitanja ostajte dobro

bok Lily... Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 23:02

Vjerojatno pijesak, pa je malo zapelo...sad je ok, popila pivo i malo hodala po stepenicama. Sad

Kako znaš da imaš pijeska ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 23:05

Kako znaš da imaš pijeska ?

Pretpostavljam...nije mi ovo prvi put....doduše, danas nije bilo kak onda kad smo zvali hitnu.....onda su mi rekli da je ili kamen ili pijesak...i ako se ponovi nek popijem pivo i skačem po stepenicama da se odštopa..Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 C070

Bila sam na uzv bubrega i nije bilo kamena, onda je valjda pijesak.
Inače, kad se to začepi, boli da se neda opisati...roditi prema tome je mačji kašalj. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 23:07

a da odeš opet na pregled...mislim nije ti baš rješenje piti pivo i onda skakutati stepenicama Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 23:11

a da odeš opet na pregled...mislim nije ti baš rješenje piti pivo i onda skakutati stepenicama Laughing

Ma valjda se neće ponovit....inače, kad se baš začepi, nema ti druge nego na hitnu da te nafilaju spazmexom ili nečim sličnim....a boli po sredini leđa, dosta visoko, zato me prvi put šokiralo kad su rekli da su bubrezi....reko kak bubrezi kad je ovo gore, a bubrezi dolje...bol je bila užasna, nisam mogla doći do daha, a oznojila sam se u roku odmah....joj, kad se sjetim..Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 Horor Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 Horor Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 Horor
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 EmptySub 17 Mar 2007, 23:14

ne spominji mi više bolesti Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 19 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: