| Bok | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:05 | |
| - gizmo ::
- Da. Pa sad si ti misli. A frend usred Sesveta ne može dobit ADSL. A 50 metara niže ima.
A asfalt možda dobijemo sljedeće godine... Ja sam već jednom napisala da najveći dio moje ulice ima...a mi na kraju ništa je da je ulica 2 km... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:12 | |
| Za promjenu bi i ja malo selendre. Sva sreća da je Bundek blizu |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:14 | |
| - susjeda ::
- gizmo ::
- Ali zato nemam asfalta....
o čuda neviđenog e kad već smo već kod asfalta...juče je bila neka saobraćajka na Ibarskoj magistrali i bio je zastoj .... krenem ja u neku obilaznicu kroz neko selo a zamnom jedam mercedes hrvatskih tablica....posle nekih kilometar makadama izađemo u neko selo i krenemo dalje asfaltom, nakon nekih 4 km stanemo mi na jednoj raskrsnici da se orjentišem kako da opet izađemo na magistralu i tada mi priđe vaš zemljak i zamoli me da ne vozim prebrzo jer me je jedva pratio te da mu pomognem da izađe na magistralu...odradimo mi to sve i svratimo na kafu u jedan restoran, častim ja normalno jer je u mom ataru i ljucki se ispričamo...krenuo čovek u Kruševac u Merimu na neki poslovni razgovor. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:15 | |
| - Bony ::
- Za promjenu bi i ja malo selendre. Sva sreća da je Bundek blizu
Imal kupanja na Bundeku? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:17 | |
| - Lauda ::
- susjeda ::
- gizmo ::
- Ali zato nemam asfalta....
o čuda neviđenog e kad već smo već kod asfalta...juče je bila neka saobraćajka na Ibarskoj magistrali i bio je zastoj .... krenem ja u neku obilaznicu kroz neko selo a zamnom jedam mercedes hrvatskih tablica....posle nekih kilometar makadama izađemo u neko selo i krenemo dalje asfaltom, nakon nekih 4 km stanemo mi na jednoj raskrsnici da se orjentišem kako da opet izađemo na magistralu i tada mi priđe vaš zemljak i zamoli me da ne vozim prebrzo jer me je jedva pratio te da mu pomognem da izađe na magistralu...odradimo mi to sve i svratimo na kafu u jedan restoran, častim ja normalno jer je u mom ataru i ljucki se ispričamo...krenuo čovek u Kruševac u Merimu na neki poslovni razgovor. Sve pohvale za tvoj postupak. 8) |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:18 | |
| Ne misliš li da je sad malo prehladno za to? Cijelo ljeto smo se kupali i voda je bila super čista i sasvim ugodna za kupanje. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:19 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:20 | |
| - Lauda ::
e kad već smo već kod asfalta...juče je bila neka saobraćajka na Ibarskoj magistrali i bio je zastoj .... krenem ja u neku obilaznicu kroz neko selo a zamnom jedam mercedes hrvatskih tablica....posle nekih kilometar makadama izađemo u neko selo i krenemo dalje asfaltom, nakon nekih 4 km stanemo mi na jednoj raskrsnici da se orjentišem kako da opet izađemo na magistralu i tada mi priđe vaš zemljak i zamoli me da ne vozim prebrzo jer me je jedva pratio te da mu pomognem da izađe na magistralu...odradimo mi to sve i svratimo na kafu u jedan restoran, častim ja normalno jer je u mom ataru i ljucki se ispričamo...krenuo čovek u Kruševac u Merimu na neki poslovni razgovor. Svaka čast Laudane. To se zove gostoprimstvo. 8) |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:24 | |
| Nema pogađanja, pokušo sam al u krivu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:24 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:31 | |
| Mere bit ... Što bi rekao bosanac | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:36 | |
| Misliš kako bi mene pustili na granici u Srbiju? Moj muž ima teoriju da bi mogli uć ali ne bi mogli izać... |
|
| |
Gost Gost
| Idem sad još malo proskitati virtualom, a onda pogledati neku komediju pa na spavanac. U jutro radim i buđenje je u 4 i 45. |
|
| |
Gost Gost
| I ja sutra radim i to cijeli dan. Laka noć... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:38 | |
| tko odlazi...laka mu noć! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:42 | |
| Za sad ne bi ni ja. Bolje neka nas Laudan ovdje posjeti... Ovaj imamo gosta na forumu! Bok, gost! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:46 | |
| neka gostiju možda se priključe |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Bok Sub 25 Nov 2006, 00:50 | |
| - gizmo ::
- Misliš kako bi mene pustili na granici u Srbiju?
Moj muž ima teoriju da bi mogli uć ali ne bi mogli izać... Mislim da grešiš...nemamo nikakve rigorozne sisteme praćenja ili ti spiskove ko može a ko ne ući u Srbiju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bok | |
| |
|
| |
| Bok | |
|