Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Sledeći
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:07

susjeda ::
ja bi se izborila za to mjesto 32

he he he kad ti sin nije bacač kladiva i kao od brega odvaljen Smile Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:09

Lauda ::
ja bi se izborila za to mjesto 32

he he he kad ti sin nije bacač kladiva i kao od brega odvaljen Smile Laughing

nisi ti moga sina vidio Smile a i znaš što se čuva u malim bocama, a oboje smo takvi Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:13

opet sam sama farao
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:19

opet sam sama farao

Ma kako sama bweee!
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:21

opet sam sama farao

Ma kako sama bweee!

išao sam videti Crokoalino pametovanje 30
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:29

sa istog mjesta dolazimo...s nekima se ne želim zamarati Wink
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:36

Nadam se da će se situacija rasčistiti jer se uzdržavam od pisanja na tom forumu samo radi toga, a vrlo bi rado pisao jer ga smatram takođe ''svojim'' kao i bivši NC Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:40

Nadam se da će se situacija rasčistiti jer se uzdržavam od pisanja na tom forumu samo radi toga, a vrlo bi rado pisao jer ga smatram takođe ''svojim'' kao i bivši NC Sad

Znaš kada bi se raščistila? Kada bi ti ili ja ili neko treći, njima služio kao otirač i kada bi došao neko novi, sa svojim stavovima, drugačijim od njihovog, e onda bi bilo pod obvezno da ga se grupno napadne i što u kraćem roku makne sa foruma.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:42

smetao si im ti, a onda im je smetalo što nisu svi sa onog foruma bili protiv mene ovdje.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:44

smetao si im ti, a onda im je smetalo što nisu svi sa onog foruma bili protiv mene ovdje.

c c c c c a čemu to ?
pitam se, jel samo zato što ne mislimo isto ili ....
ma stvarno nemogu skužiti zašto tako misle ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 01:50

c c c c c a čemu to ?

Zato što ja na forum dolazim u slobodno vrijeme i "igram" sama ...ne trebaju mi nikakve hajke na nikoga. Ja sam i na NC došla sa najmiroljubivijeg podforuma gdje politici nije bilo mjesta.Na ono što sam bila moderator tamo više i ne računam.

Ne oni stvarno ne mogu podnijeti nikoga tko drugačije razmišlja nego oni. Oni u tebi vide znaš i sam što, u meni izdajicu jer po njihovom treba pljuckati, ne pričati.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 02:06

Imal koga Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 02:12

gradski-seljak ::
Imal koga Very Happy

ima ima Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 02:13

Sad bum glasnije

iiiiiiiimaaaaaaaaaaaaal kogaaaaaaaaaaaa

Bemti grlo me zaboli:@: 51)

Ajmo probat ovak 52 52 52
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 02:15

Odoh spat:twisted:
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 02:16

He he he Laughing čuo sam te čuo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 03:33

c c c c c a čemu to ?

Zato što ja na forum dolazim u slobodno vrijeme i "igram" sama ...ne trebaju mi nikakve hajke na nikoga. Ja sam i na NC došla sa najmiroljubivijeg podforuma gdje politici nije bilo mjesta.Na ono što sam bila moderator tamo više i ne računam.

Ne oni stvarno ne mogu podnijeti nikoga tko drugačije razmišlja nego oni. Oni u tebi vide znaš i sam što, u meni izdajicu jer po njihovom treba pljuckati, ne pričati.

Hej, S. na koga to misliš?
Znaš da ste svi dobro došli na forum. Ona trojka može pisati kaj hoće ali forum nam ne budu razje......
Mislim da se Laudi u to uvjerio. Pljuvanja po nikome nema, a ako si ti izdajica onda smo to i Gizmo i Jura, Tea ja i da ne nabrajam više.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 03:39

Ma još malo imam strpljenja pa neću posle biti skriveni jer želim pisati kako ovde tako i tamo...dakle nadam se da će se to stvarno razrešiti bom
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 11:36

Dobro jutro...
noćas bilo hladno, jutros može i sa džemperom napolje Crying or Very sad

idem raditi .... vidimo se kasnije Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 11:58

Dobro jutro...
noćas bilo hladno, jutros može i sa džemperom napolje Crying or Very sad

Ma šta ladno, di ti je mladost cat

Dobro jutri narode 51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 12:25

Dobro jutro...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 12:28

Jutro jutro.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 12:29

Jutro jutro.

Šta se radi?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 12:32

Ja se sad obrijo Very Happy pijem kapućino, moji još u krevetu (žena došla s posla pa opravdano Very Happy i idem polako spremat ručak. Jbg danas ja kuharica:clown: sunce probija kroz maglu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 EmptyNed 03 Dec 2006, 12:36

Ja se sad obrijo Very Happy pijem kapućino, moji još u krevetu (žena došla s posla pa opravdano Very Happy i idem polako spremat ručak. Jbg danas ja kuharica:clown: sunce probija kroz maglu.

Kod nas je baka danas kuharica..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?
Nazad na vrh 
Strana 32 od 39Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: