Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 00:17

gud baj lauda :affraid:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 00:17

Kokalo ::
ta nije valjda da ih imaš 12-toro queen au al si ti neka napredna đevojka 42

tko bi tolike hranio Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 00:18

Lauda ::
Ja vas moram pozdraviti...umoran sam kao magare
bom idem u krpe lol! 19

Laku noć ti želim Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 04:22

laku noć i od mene,mada se neću naspavati jer sutra gledam odbojkašice naše zlatne ali u svakom slučaju vam želim laku noć pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 09:23

Dobro jutro vam želim!!. Nisam se sinoć mogo uključit jer mi je komp bio nedostupan. A šta ću kad je samo jedan.???? Doći će još netko, sigurno.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 10:43

gradski-seljak ::
Dobro jutro vam želim!!. Nisam se sinoć mogo uključit jer mi je komp bio nedostupan. A šta ću kad je samo jedan.???? Doći će još netko, sigurno.

Dobro jutro i tebi, ovde je predivan novembarski dan
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 11:37

Ovdje isto. malo magla, al brzo će otić. Maloprije sam na brzinu pregledao, jar sam morao ići, al sada ću malo detaljnije. Lijep pozdrav!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 11:46

susjeda ::
Jesi pozvao stare forumaše ovdje ?

Ne, nisam mislim kako će oni ipak saznati tj. znam da Bony i svi oni znaju jer sam o toj ideji sa Ajinim Jurom razgovarao i kada me je pitao da li sam je sproveo u delo ja sam rekao da jesam
Dakle ako neko od njih bude došao dobro došao ako ne opet je ok....mislim kako bi Otton odmah to obeležio kao svojevrsnu izdaju Hrvatstva 50

U pravu si Lauda. Tamo je jednom nicku savjetovao da bi bilo dobro da promjeni nick, jer navaodno asocira na tamo neka spominjana imena. Glupost. Pa svatko bira nick kako njemu paše, zar ne!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 11:49

Jesi pozvao stare forumaše ovdje ?

Ne, nisam mislim kako će oni ipak saznati tj. znam da Bony i svi oni znaju jer sam o toj ideji sa Ajinim Jurom razgovarao i kada me je pitao da li sam je sproveo u delo ja sam rekao da jesam
Dakle ako neko od njih bude došao dobro došao ako ne opet je ok....mislim kako bi Otton odmah to obeležio kao svojevrsnu izdaju Hrvatstva 50

U pravu si Lauda. Tamo je jednom nicku savjetovao da bi bilo dobro da promjeni nick, jer navaodno asocira na tamo neka spominjana imena. Glupost. Pa svatko bira nick kako njemu paše, zar ne!!!!

Upravo tako i ako bi neko hteo da ovde postavi u svoj avatar sliku Ante Gotovine ja mu to sigurno ne bih zabranio!!!!!!

Ako želi uzeti i nick koji hoće to je njegova stvar i oslikava njegov karakter, dakle pobrinuću se da ovde stvarno ne bude cenzure ni za koga!

Postoje određena pravila ponašanja i dovoljno je njih se pridržavati, sve ostalo je samo za diskusiju!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 11:55

A kak ja neznam stavit avatar, kad bi te zamolio da li bi ti meni stavio ono što bih ja htio????? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 12:02

A kak ja neznam stavit avatar, kad bi te zamolio da li bi ti meni stavio ono što bih ja htio????? Very Happy

u svakom slučaju rendeer ne vidim razlog da ti ne pomognem oko avatara 30

daj mi link odakle da skinem avatar i postaviću ti ga iako ja imam dosta avatara sa hrvatskim grbom jer sam pravio malu kolekciju grbova i avatara Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 12:23

Hvala. Al poslije o tome. Skoknuo sam na jedno mjesto drugo. Nešto zanimljivo, kad provjerim, ak je interesantno i ono što mislim postavit ću ovdje taj link.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 12:24

Hvala. Al poslije o tome. Skoknuo sam na jedno mjesto drugo. Nešto zanimljivo, kad provjerim, ak je interesantno i ono što mislim postavit ću ovdje taj link.

Оkej...čekam Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 16:07

Kokalo, vozdra!!! Vidim da si tu. Jbg, ja prije podne sam (penzionerski Very Happy ), sam i doma pa imam vremena šetati, dok ne dođe mlađi naraštaj i žena, e onda tutanj. Mlađima da oslobodim komp, a žena da ne popiz...... Mora biti mira u kući, inace Basketball Basketball pig
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 16:52

Kokalo, vozdra!!! Vidim da si tu. Jbg, ja prije podne sam (penzionerski Very Happy ), sam i doma pa imam vremena šetati, dok ne dođe mlađi naraštaj i žena, e onda tutanj. Mlađima da oslobodim komp, a žena da ne popiz...... Mora biti mira u kući, inace Basketball Basketball pig

Laughing 5 30
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 19:13

Laughing 5 30

Sam se ti smij. Čekaj dok budeš penzić i ti češ tako, ak ne djeca onda unučad, a o babi da ne govorim. 6 9 il ćeš ovak 15 Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 20:34

Laughing 5 30

Sam se ti smij. Čekaj dok budeš penzić i ti češ tako, ak ne djeca onda unučad, a o babi da ne govorim. 6 9 il ćeš ovak 15 Very Happy

Uhhhhh kad' li će to biti ??? :33):
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:03

putujete u budućnost Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:05

putujete u budućnost Crying or Very sad

eeee da da .... nego zašto nisam mogao otvoriti sajt od Prijatelja danas? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:06

ne radi od jučer...a neda mi se tipkati poruka da pitam Mačka što je.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:08

ne radi od jučer...a neda mi se tipkati poruka da pitam Mačka što je.

Ja sam celo popodne ovde i sad idem gledati tekmu...
Srbija - Norveška
pa potom Partizan - Cibona
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:10

naši su upravo pobjedili pirat
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:11

naši su upravo pobjedili pirat

znam... ,>
dobili ste cioniste sa 4:3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:13

ne pratim ja samo što sam prisiljena slušati bom
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 EmptySre 15 Nov 2006, 22:15

ne pratim ja samo što sam prisiljena slušati bom

Laughing Laughing flower flower flower flower flower flower

ima li aje gde??
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?
Nazad na vrh 
Strana 5 od 39Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: