Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,bla

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,bla - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:19

opet ? farao a da očistite sifone ??? Crying or Very sad Ja se borim sa kremicom protiv bora Evil or Very Mad kažu za jednu upotrebu, pa nemam oči ko slon Rolling Eyes imam viška Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:20

susjeda ::
opet ? farao a da očistite sifone ??? Crying or Very sad Ja se borim sa kremicom protiv bora Evil or Very Mad kažu za jednu upotrebu, pa nemam oči ko slon Rolling Eyes imam viška Laughing

Ja uopće ne koristim kreme...Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:23

znači ne osjetiš da ti trebaju Smile ma nemam ni ja strpljenja s njima Question kupim, probam dan, dva i samo slažem po ladicama Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:25

znači ne osjetiš da ti trebaju Smile ma nemam ni ja strpljenja s njima Question kupim, probam dan, dva i samo slažem po ladicama Arrow

Tak nekak je završila cijela oriflemova kolekcija...te tonik, te za dan, te za noć....tko će se s tim zamarat..Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:28

aja ::

Tak nekak je završila cijela oriflemova kolekcija...te tonik, te za dan, te za noć....tko će se s tim zamarat..Question

njihove proizvode jako slabo kupujem ...ja volim u DM 32 danas su pala dva lakića za nokte bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:31

Lak za nokte?
Probala sam ih nalakirati par put....nalakiram lijevu, i onda mi se neda desnu...pa obrišem i lijevu..Laughing Laughing

Imam frendicu koja prodaje oriflame pa mi uvali i kaj mi treba i kaj mi ne treba. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:34

Lak za nokte?
Probala sam ih nalakirati par put....nalakiram lijevu, i onda mi se neda desnu...pa obrišem i lijevu..Laughing Laughing

Imam frendicu koja prodaje oriflame pa mi uvali i kaj mi treba i kaj mi ne treba. Sad

i mislila sam da ti neko uvali Smile

lakovi su moja slabost( a imam ih više Sad ) lakiranje me tak smiruje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:35

I kakve boje voliš?

Moja slabost su rinčice...Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:38

I kakve boje voliš?

Moja slabost su rinčice...Arrow

hmmm...boja marelice, uglavnom...tamno crveni samo ponekad, a imam ih stvarno u raznim bojama.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:40

Ja imam samo bezbojni....negdje...tam gdje je i bor. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:42

sa bezbojnim sam počela...negdje u 5-om razredu osnovne i od onda nisam prestala Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:44

sa bezbojnim sam počela...negdje u 5-om razredu osnovne i od onda nisam prestala Laughing

Pa ti si onda već profesionalka. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:52

sad je i zadnji otišao kući Smile znači krajnje je vrijeme da i ja idem spavati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:55

sad je i zadnji otišao kući Smile znači krajnje je vrijeme da i ja idem spavati...

Onda ti želim laku noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 01:57

noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 11:08

Dobro jutro
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:14

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:15

gradski-seljak ::
Twisted Evil

ke nova gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:20

a ništ stari moj. nekako bezvoljan ko ovo vrijeme. Vani 14 stupnjeva:11):
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:21

viš kak se umaram, ko ovaj dolje što šeta Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:23

uhhh ja sam svratio malo a imam puno posla danas Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:27

Ovdje pocela kišica :>
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:36

gradski-seljak ::
Ovdje pocela kišica :>

kod mene pada od noćas
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:38

Užasno šugavo vrijeme. Neznam kak na koga al promjena vremena strašno mi smeta, bezvoljnost,nezainteresiranost, razdražljiv Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 EmptyPet 02 Mar 2007, 12:49

Kiša pada...Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Vrijeme je za žile si rezat. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,bla
Nazad na vrh 
Strana 4 od 43Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-