Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

novo dobro jutro, dan, večer

Ići dole 
+2
Tea
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 Empty
PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:47

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:48

gradski-seljak ::
Twisted Evil

Bok gradski...Twisted Evil

Kaj je forumu. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:50

Pojma nemam
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:51

Nije radil jučer navečer ni danas ujutro. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:52

Valjda se nekaj pošemerilo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:54

Valjda se nekaj pošemerilo

I tebi to ništ? Mrtav-hladan?

Ja ću povulvit. Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:56

Možda nas mali zeleni.....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:57

Možda nas mali zeleni.....

novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 C070 novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 C070 novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 C070
Nazad na vrh Ići dole
TaNaNa
Moderator
Moderator
TaNaNa

Broj poruka : 383
Datum upisa : 16.11.2006

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 14:59

Razmisljam Crying or Very sad da li da trzim prevod ili da vam samo Twisted Evil 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:01

TaNaNa ::
Razmisljam Crying or Very sad da li da trzim prevod ili da vam samo Twisted Evil 3

Prijevod čega??novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 Misli

I ja tebi 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:01

36

Prevod???? :33):
Nazad na vrh Ići dole
TaNaNa
Moderator
Moderator
TaNaNa

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:06

Mislila sam da znas gradski da se za poljubac ne zahvaljuje, uzvrati se ili ne 32 . A prevod? Ma to ja sra*kam malko. novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 Srbijasm
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:07

Mislila sam da znas gradski da se za poljubac ne zahvaljuje, uzvrati se ili ne 32 . A prevod? Ma to ja sra*kam malko. novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 Srbijasm

Znala sam..Question
Nazad na vrh Ići dole
TaNaNa
Moderator
Moderator
TaNaNa

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:11

Ako ti je bas jako muka, gurni si prst i povrati na nekom drugom mestu, nemoj ovde leba ti! 14
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:11

Ne dajem ovako poljupce
Nazad na vrh Ići dole
TaNaNa
Moderator
Moderator
TaNaNa

Ok gradski.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:12

Ako ti je bas jako muka, gurni si prst i povrati na nekom drugom mestu, nemoj ovde leba ti! 14

Otkud ti ideja da mi je muka? novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 288334

Hoćeš se svađat? Neeeeeeeema frke, može. novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 U075 novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 U075 novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:14

Lauda ::
gizmo ::
Ej, Laudane....
Imala sam malo prije bliske susrete s trojicom Beograđana...Laughing Laughing Laughing

Siročići su se pogubili u Zagorju i stali na benzinskoj blizu moje selendre... nigdje nikoga...samo ja pumpam gume. S obzirom da na autu imam naljepnicu invalida DR, prvo su pregovarali međusobno 5 min, prije nego su me došli pitat gdje su to, dovraga....Laughing Laughing Laughing

Dobro jutro...
nadam se da si im objasnila da se nalaze na pola puta od Zagreba do Splita 67

Pa, neeee. To bi bilo laganje. Bila sam jako pristojna i uputila ih kako doći do autoputa i onda u Zagreb. Mogla sam ih poslat u Sloveniju i to prek Huma na Sutli da se malo voze po brdsko - planinskom području.... Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:15

Bok gizmo. Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:15

Bok, cure. Kak je?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:16

gizmo ::
Bok, cure. Kak je?

Ide. Ručak gotov...Svi doma...
Nazad na vrh Ići dole
TaNaNa
Moderator
Moderator
TaNaNa

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:17

aja ::

Hoćeš se svađat? Neeeeeeeema frke, može. novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 U075 novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 U075 novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 U075

A i bolest se leci na nekom drugom mestu. king
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:19

Oooo, počeli smo nisko udarat...

Ne treba mi to, bye..novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:23

Dan svima...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 EmptyPon 26 Feb 2007, 15:24

Ako si nadrk...... ispucavaj negdje drugdje. Ne kvari ovdje druženja.
Ok.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 30 Empty

Nazad na vrh Ići dole

novo dobro jutro, dan, večer
Nazad na vrh 
Strana 30 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: