Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

novo dobro jutro, dan, večer

Ići dole 
+2
Tea
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:20

Silvija, poslala sam. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:20

nemrem više.......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:22

gradski-seljak ::
nemrem više.......

Kaj nemreš više??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:23

Cijeli dan jedem krafne prejeo sam se, odo gledat tekmu
tongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:25

gradski-seljak ::
Cijeli dan jedem krafne prejeo sam se, odo gledat tekmu
tongue tongue

Kakvu tekmu?
DAj krafne

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:27

dobar 8) odakle vam opravica ??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:30

susjeda ::
dobar 8) odakle vam opravica ??? Crying or Very sad

Moja svekrva, poznata po tome da nikad ništ ne baca. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:33

tak sam i ja dok nismo počeli sa seobama...sad znam tražiti nešto , a nema više Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:35

tak sam i ja dok nismo počeli sa seobama...sad znam tražiti nešto , a nema više Question

Jako mi je poznato....se sjećaš mojeg bora?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:36

aja ::

Jako mi je poznato....se sjećaš mojeg bora?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

sjećam se Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:38

Još ga nismo našli. novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 C070 novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 C070 novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:40

ispo u vožnji Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:42

ispo u vožnji Laughing

Nije...najgore je kaj se sjećam da sam ga pospremila "kaj bum znala gdje je"....i odonda mu se gubi svaki trag. Možda je prešel u drugu dimenziju. novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:43

aja ::
ispo u vožnji Laughing

Nije...najgore je kaj se sjećam da sam ga pospremila "kaj bum znala gdje je"....i odonda mu se gubi svaki trag. Možda je prešel u drugu dimenziju. novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 Misli

tako i ja Neutral uvijek spremim i ne mogu pronaći Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:44

Question Kaj hoćeš da nestane, daj meni da pospremim....više se neće naći. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:47

znam ja i sama spremiti Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:47

Nemam više kave Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:48

nemaš sada ili nemaš uopće više ? farao

i jel gradski tu ili nije ??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:51

nemaš sada ili nemaš uopće više ? farao

i jel gradski tu ili nije ??? Crying or Very sad

Nemam sad, inače imam. Smile

Za gradskog ne znam. Crying or Very sad

Fali mi popodnevno pavanje, prisilili su me na izlazak u grad. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:54

ja opet nisam popila sve Question stoji na stolu...a i jedva gledam Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:56

ja opet nisam popila sve Question stoji na stolu...a i jedva gledam Arrow

Meni je zima....zamotala sam se u dekicu, i svejedno me zebe za križa...Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptyUto 20 Feb 2007, 23:58

pa tebi je svašta nešta Very Happy te pospana, te nemaš kavu...sad još i hladno Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptySre 21 Feb 2007, 00:00

pa tebi je svašta nešta Very Happy te pospana, te nemaš kavu...sad još i hladno Crying or Very sad

Čekaj tek kad postanem gladna...novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptySre 21 Feb 2007, 00:03

imam i ja krofne 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 EmptySre 21 Feb 2007, 00:05

imam i ja krofne 32

Mi smo ih sve smazali...Arrow

Nisam ih ja pekla Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

novo dobro jutro, dan, večer
Nazad na vrh 
Strana 10 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: