Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyČet 24 Maj 2007, 00:15

Suđenje Šešelju najranije u studenome

Suđenje Vojislavu Šešelju pred Međunarodnim sudom za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji (ICTY), koji ga tereti za ratne zločine nad nesrpskim stanovništvom u BiH i Hrvatskoj i za progon Hrvata iz dijela Vojvodine od 1991. do 1995., najranije bi moglo početi u studenome.
DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 Spacer

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 20252

Vojislav Šešelj Predsjedavajući sudac je objasnio da je studeni prvi slobodni termin jer su sve tri sudnice Haškog tribunala zauzete, te da će se jedna osloboditi nakon što završi suđenje generalu vojske Republike Srpske Dragomiru Miloševiću.Šešelj, koji se u pritvoru nalazi od veljače 2003. godine, obrušio se na rad Haškog suda riječima da je "odavno prošao svaki razumni rok za početak suđenja, čak i da se brani sa slobode".Također je glavnu tužiteljicu Carlu del Ponte optužio za pritisak na potencijalne svjedoke, uključujući i suprugu Milana Babića, bivšeg vođe Srba u Hrvatskoj, i zamjenika šefa Službe državne sigurnosti Srbije Zorana Mijatovića.Babić je 2005. u pritvoru Haškog suda izvršio samoubojstvo.
Antonetti je negirao Šešeljeve tvrdnje i zakazao sljedeću statusnu konferenciju za 5. lipnja
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPet 25 Maj 2007, 02:56

gradski-seljak ::
Suđenje Šešelju najranije u studenome

Suđenje Vojislavu Šešelju pred Međunarodnim sudom za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji (ICTY), koji ga tereti za ratne zločine nad nesrpskim stanovništvom u BiH i Hrvatskoj i za progon Hrvata iz dijela Vojvodine od 1991. do 1995., najranije bi moglo početi u studenome.
DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 Spacer

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 20252

Vojislav Šešelj Predsjedavajući sudac je objasnio da je studeni prvi slobodni termin jer su sve tri sudnice Haškog tribunala zauzete, te da će se jedna osloboditi nakon što završi suđenje generalu vojske Republike Srpske Dragomiru Miloševiću.Šešelj, koji se u pritvoru nalazi od veljače 2003. godine, obrušio se na rad Haškog suda riječima da je "odavno prošao svaki razumni rok za početak suđenja, čak i da se brani sa slobode".Također je glavnu tužiteljicu Carlu del Ponte optužio za pritisak na potencijalne svjedoke, uključujući i suprugu Milana Babića, bivšeg vođe Srba u Hrvatskoj, i zamjenika šefa Službe državne sigurnosti Srbije Zorana Mijatovića.Babić je 2005. u pritvoru Haškog suda izvršio samoubojstvo.
Antonetti je negirao Šešeljeve tvrdnje i zakazao sljedeću statusnu konferenciju za 5. lipnja

veruj mi gradskida ovo nisam stigao pročitati i mnogo ti hvala...jbt
oni misle kako će Šešeljuga ziveti 300 godina Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

Broj poruka : 297
Datum upisa : 29.04.2007

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPet 25 Maj 2007, 23:12

I to je taj "posteni" Haski sud-drzi coveka NEVINOG(jer mu jos nije dokazana krivica) 4 x 365 dana,bez njegove prorodice,bliznjih.....a ne pocinju sudjenje.
Ja mislim da je i u Kambodzi,normalno nekoga ,za koga nisi dokazao krivicu,drzati zatvorenog do 1 godine-a onda ili pocinji ili pustaj.

A kod "ovih postenih" SVE MOZE-kad oni krse ljudska prava onda nema veze-LICEMERI nad licemerima,i oni ce jos da sude posle nekome....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPon 28 Maj 2007, 19:27

Po čemu ti tvrdiš da je on nevin.
Ak se već nalazi tamo gdje je, znači da postoji opravdana sumnja da je nešto počinio.
Svatko je nevin, sa pravne strane, dok se ne dokaže krivica.
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPon 28 Maj 2007, 21:07

Upravo tako brate,sumnja postoji,ali je on nevin dok se ne dokaze krivica.

Razmisli ti zasto ga drze 4 godine ,bez pocetka sudjenja ako imaju dokaze????
A sam se predao!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyUto 29 Maj 2007, 11:13

FRFE ::
Upravo tako brate,sumnja postoji,ali je on nevin dok se ne dokaze krivica.

Razmisli ti zasto ga drze 4 godine ,bez pocetka sudjenja ako imaju dokaze????
A sam se predao!!!

Ili ne poznaješ proceduru ili se praviš da ne poznaješ.
Svaka osoba za koju se sumnja da je počinila RATNI ZLOČIN pritvara se i nalazi se u pritvoru do samog početka suđenja, a zašto se mora nalazit u pritvoru, bilo bi naširoko pojašnjenje.
Za Šešelja je nedvojbeno dokazano da je imao prste u ratnim zločinima.
A sudu prepustimo šta će reči.
Kao radikalu i pripadniku njegove stranke, vjerojatno ti je poznat statut i program stranke.
Velika Srbija na račun neke druge države!!!!
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyUto 29 Maj 2007, 20:02

----Ili ne poznaješ proceduru ili se praviš da ne poznaješ.
Svaka osoba za koju se sumnja da je počinila RATNI ZLOČIN pritvara se i nalazi se u pritvoru do samog početka suđenja, a zašto se mora nalazit u pritvoru, bilo bi naširoko pojašnjenje.

++++Navedi mi brate samo jos jednu osobu kojoj nije pocelo sudjenje kao SESELJU a ceka 4 godine???
Samo jos jednu???
NIKO nije cekao ovako dugo kao SESELJ-sve su zurili da osude-ali ovde CEKAJU......

----Za Šešelja je nedvojbeno dokazano da je imao prste u ratnim zločinima.

++++Ne brate to je propaganada pokazala-a on ce dokazati da nije.

----Kao radikalu i pripadniku njegove stranke, vjerojatno ti je poznat statut i program stranke.
Velika Srbija na račun neke druge države!!!!

++++To mi se ne svidja brate i za to nisam.
Radikal jesam ali ne svidja mi se ideja velike Srbije.
Jesam za to ,samo u slucaju da se dopusti nezavisnost srpske teritorije Kosova Albancima-e onda jesam za veliku Srbiju gde bi se ujedinili ,na isti nacin ,po receptu Kosova-teritorije sa vecinskim Srpskim Stanovnistvom.
Znaci REPUBLIKA SRPSKA+SRBIJA i to je to=KRAJ.

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 30 Maj 2007, 10:51

O Šešelju je bespotrebno trošiti riječi.
Svjedok sam događaja tih dana, a ti nisi ni bio ovdje (a možda si i bio,ne znam), pa prema tome to si mogao ćuti iz druge ruke(tv, novine .......).
Šta bi ti uradio kad bi neko došao utvoju državu i pred masom ljudi govorio da je to Srbija, da svaki prostor na kojim žive Srbi je Srbija i dalje .........
A on kojem je tamo neki velikočetnik iz Kanade dodijelio status četničkog vojvode, propagira četništvo u državi koja nije njegova i sa svojim četničkim hordama "operira" u drugoj državi, u Hrvatskoj.
I sad tamo gdje je izigrava velikog mučenika, te ne razumije riječi izgovorene na hrvatskom.
A koliko mi je poznato i bolestan, je pa se i zbog toga odužio početak suđenja.
Al pustimo sudu, on će reči svoje. Ako nije kriv, čemu onda velika prašina.
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 30 Maj 2007, 18:42

----Šta bi ti uradio kad bi neko došao utvoju državu i pred masom ljudi govorio da je to Srbija, da svaki prostor na kojim žive Srbi je Srbija i dalje .........

++++Brate a od kad je to u SFRJ Hrvatska bila drzava-bila je republika???
Hrvati su hteli drzavu gde su bili vecina-zar ne?
Pa sta je onda smetalo sto su i Srbi hteli drzavu gde su bili vecina?
Sto bi gledali prednost Hrvatske teritorije kao republike ,a ne prednost SFRJ cija je Srbija bila naslednik?
Da su se lepo podelili,da je svako uzeo ono gde je bio vecina ,nebi ni bilo rata.
Jer ne zaboravi da je Hrvatska kao porazena strana primljena u SFRJ posle 2 svetskog rata i gresi su joj oprosteni od strane pobednika Srba!!!
I sad Srbi su se razmileli po celoj SFRJ i ziveli na mnogim mestima-ti isti Srbi pobednici.
I onda odjednom posle 50 godina Hrvatska porazena strana kojoj su oprosteni gresi,hoce da bude samostalna ,a ne vodi racuna da mnogo pobednika 2 svetskog rata Srba zivi sada tu.
Zato je brate Seselj i bio tu sa svojim narodom koji nije zeleo da zivi u Hrvatskoj secajuci se zloglasne NDH.

----Ako nije kriv, čemu onda velika prašina.

++++Ako je kriv i ako nije kriv-po svim svetskim standardima NE MOZE da sedi u zatvoru duze od 1 godine a da mu ne pocinje sudjenje.
Prasina je jer mu oduzimaju mozda nevinom godine zivota,i njegovoj deci tatu,i Srbima pametnog coveka koji moze mnogo da doprinese svojim umom.
Da li bi ti voleo da zbog saobracajnog prekrsaja sedis u zatvoru 5-6 godina?
Zasto da se bunis ako si nevin........
Pa problem i jeste ako nevin sedis-ako si kriv neka dokazu-ako ne idi kuci brate....
A posebno sto se Seselj sam predao....
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 30 Maj 2007, 18:45

I pitanje za tebe brate?
Sta mislis da li zivi vise Hrvata u Srbiji ili Srba u Hrvatkoj???
Da li je Srbija oterala vise Hrvata iz Srbije ili Hrvatska, Srba iz Hrvatske???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 30 Maj 2007, 19:30

Samo da ti odgovorim.
Hrvatska je 15.01.1992. priznata kao samostalna država.
Toliko o tome.
I ti ne poznaješ u prvom redu povijest kad tvrdiš da je Hrvatska poražena u 2.s.ratu, a Srbi pobjednici.
Svašta, sa tobom ne vrijedi uopće diskut.irati
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 30 Maj 2007, 20:57

Hrvatska je 15.01.1992. priznata kao samostalna država.

++++KO ju je PRVI priznao???
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 30 Maj 2007, 21:04

I ti ne poznaješ u prvom redu povijest kad tvrdiš da je Hrvatska poražena u 2.s.ratu, a Srbi pobjednici.
Svašta, sa tobom ne vrijedi uopće diskut.irati

++++Ako gresim ispravi me brate.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyUto 05 Jun 2007, 16:42

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 V59415p0

Bez napretka u pripremi sudjenja Šešelju

Nema napretka u pripremi sudjenja lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju pred haškim Tribunalom, proizlazi iz u utorak održane statusne konferencije.

Šešelj je optužen za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH 1991-93.

Na kraju rasprave, pretpretresni sudija Žan Klod-Antoneti konstatovao je da još nisu rešenja pitanja finansiranja Šešeljeve odbrane i dostavljanja optuženom oslobadjajućih i optužujućih dokumenata koja poseduje Tužilaštvo.

Sudija Antoneti preneo je Šešelju da je pravna služba u sedištu UN u Njujorku protumačila da Tribunal može finansirati njegove pravne savetnike, samo ako Šešelj dokaže da sam ne može da ih plaća.

Šešelj je uzvratio da je neposredno posle svoje dobrovoljne predaje sudu, u februaru 2003, popunio obrazac o svojoj imovini. On je tvrdio da su dve kuće u kojoj živi njegova porodica u vlasništvu njegove supruge i majke, a da one ne žele da o imovini razgovaraju sa predstavnicima Tribunala.

"Moja majka nije počinila nikakav zločin, a ne može biti odgovorna ni za moje eventualne zločine... Ona mi je rekla i da mi ne zamera na zločinima, nego što ih nisam bolje prikrio", kazao je Šešelj, uz opasku da je to "cinizam" kojim se suprotstavlja sudskom sekretarijatu koji radi protivno pravilima.

Tokom rasprave, Šešelj je tvrdio da mu Tužilaštvo još nije dostavilo 207.000 stranica dokumenata koje mu po pravilima mora dostaviti. On je ponovio da dokumente neće primiti ako ne budu na papiru i na srpskom jeziku.

Šešelj je ponovio da će njegova "posebna odbrana" biti zasnovana na tvrdnji da su za sve zločine za koje je on optužen "odgovorne rimske pape Jovan Pavle Drugi i Benedikt Šesnaesti".

Podsetio je da je odbranu izložio "u elaboratu na 4.000 stranica"
koju je dostavio Tužilaštvu i insistirao da taj dokument bude preveden na engleski jezik.

Sudija Antoneti je sledeću raspravu o stanju u postupku zakazao za 4.
jul.

(Beta)
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyUto 05 Jun 2007, 18:01

Seselj je za ceo HASKI TRIBUNAL MOZAK.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySre 04 Jul 2007, 15:15

Tribunal da ne plaća Šešeljeve savetnike

HAG - Sekretarijat Haškog tribunala usprotivio se juče zahtevu Vojislava Šešelja da Sud plaća njegove pravne savetnike, ocenjujući da to ne bi bilo u skladu sa sudskim pravilima, javlja Beta. Šešelj je prethodno podneskom od sudskog veća zatražio da mu Tribunal nadoknadi troškove odbrane za protekle četiri godine u iznosu većem od šest miliona dolara, kao i da plaća trojicu njegovih pravnih savetnika: Aleksandra Vučića, Zorana Krasića i Slavka Jerkovića. Sekretarijat je ranije odlučio da sa 1.500 evra mesečno finansira rad Šešeljevog referenta za predmet Marine Raguž, kao i da dodatnih 1.200 evra mesečno izdvaja za stan za pravne savetnike optuženog.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyČet 05 Jul 2007, 11:58

Šešelj: Apsolutno nemoguće da suđenje počne u novembru

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 2007_07_04_seselj
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, optužen za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, usprotivio se planu sudije Haškog tribunala da mu suđenje počne u novembru, ocenjujući da je to „apsolutno nemoguće”. Pretpretresni sudija Žan Klod-Antoneti rekao je na statusnoj konferenciji da bi suđenje Šešelju u najboljem slučaju moglo početi 7. novembra uvodnom rečju optužbe. Šešelj je taj plan povezao sa nedavnom rezolucijom kojom je Savet Evrope zatražio da suđenje bude brzo zakazano, tvrdeći da je to „politički pritisak čiji je cilj da ja budem osuđen i elimisinan s političke scene planete”. On je od sudije Antonetija zatražio da tu rezoluciju Saveta Evrope odbaci kao neprihvatljivu. Šešelj je rekao i da suđenje ne može početi u novembru zato što nisu ispunjene proceduralno-pravne pretpostavke na kojima on insistira.
On je precizirao da mu Tužilaštvo još nije dostavilo na srpskom jeziku oko 400.000 stranica dokumenata koji ga optužuju ili idu u njegovu korist. Napomenuo je i da sudsko veće još nije donelo odluku o njegovom zahtevu da Tribunal finansira pravne savetnike odbrane.
„Novac neće biti razlog mog suprotstavljanja početku suđenja...Ako sud odbije moj zahtev, ja ću nastaviti da se branim. Ali, suprotstavljaću se početku suđenja, ako mi ne budu obelodanjeni svi dokumenti”, kazao je Šešelj.
On je najavio da će osporavati nadležnost Haškog tribunala da mu sudi za krivično delo govora mržnje, koje, kako je naznačio, do sada nije postojalo u međunarodnom pravu.
Kao najraniji termin za početak suđenja, Šešelj je naveo početak 2008. godine.
Sudija Antoneti ponovo je naglasio da, po njegovom mišljenju, Šešelj ima pravo da mu svi dokumenti budu dostavljeni na maternjem jeziku, kao i da Tribunal finansira njegove pravne savetnike.
Sudski sekretarijat protivi se finansiranju Šešeljevih savetnika, upozoravajući da bi to bilo protivno statutu Tribunala koji predviđa isključivo plaćanje branilaca za optužene koji nemaju novca da ih plate sami. (RTS)
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySub 18 Avg 2007, 16:10

Suđenje Šešelju u novembru

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 2007_08_18_seselj
Suđenje lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju počeće u novembru, najavio je pretprocesni sudija Žan Klod-Antoneti. „Suđenje mora početi u novembru, jer sada više nema prepreka za početak suđenja”, rekao je sudija Antoneti na statusnoj konferenciji, dodajući da je to i u Šešeljevom interesu. Sudija je kazao da su rešeni problemi dostavljanja okrivljujućih i oslobađajućih dokumenata Šešelju na srpskom jeziku i finansiranja njegove odbrane, koji su do sada bili prepreka suđenju. Odluku sudije Antonetija da Tribunal finansira troškove odbrane, pod uslovom da optuženi dokaže da sam za to nema novca i da imenuje pomoćnika koji ispunjava uslove za rad pred sudom, Šešelj je nazvao „značajnom, ali nesprovodljivom” i najavio da će na nju uložiti žalbu.
„Vi tražite da jedan od mojih savetnika ispuni uslove sekretarijata za branioca, a oni nisu, niti će biti branioci. Nijedan od mojih savetnika neće ispuniti te uslove”, kazao je Šešelj.
On tvrdi da njegovi savetnici ne moraju imati ni advokatsku praksu, ni govoriti engleski ili francuski jezik, što je propisano pravilima suda za branioce.
„U pravilima piše i da oni ne smeju narušavati poverenje javnosti u Tribunal. Pa, moji savetnici ove četiri godine ništa drugo i ne rade nego čine sve da naruše poverenje u Tribunal i ubuduće će to raditi po mojim nalozima”, naglasio je Šešelj.
Sudija Antoneti je, potom, apelovao na Šešelja da ne ulaže žalbu i da sa sudskim sekretarijatom porazgovara o načinu na koji bi odbrana mogla biti finansirana.
Šešelj je na to rekao da neće uložiti žalbu i istovremeno je za svog glavnog pravnog savetnika imenovao Zorana Krasića koji „nije advokat, ali je nezamenljiv”.
Pored Krasića, on je za pravne savetnike krajem prošle godine postavio Aleksandra Vučića i Slavka Jerkovića.
Vojislav Šešelj je optužen za zločine nad nesrbima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH. (Beta)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptySub 18 Avg 2007, 19:01

au tvrdoglava čovjeka sa svojim izjavama
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyNed 19 Avg 2007, 11:49

Jos samo da Seki legenda izdejstvuje da sudjenje bude uz prisustvo kamera,da moze ceo svet da gleda,pa onda da vidis kako ce da se bruka ceo Haski tribunal ,NATO,pokojni papa i ostali.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyNed 19 Avg 2007, 14:38

Samo da ne otegne papke, pa da izbjegne pravdu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyNed 19 Avg 2007, 14:58

gradski-seljak ::
Samo da ne otegne papke, pa da izbjegne pravdu

daj neko ak zna (FRFE možda ti) nešt napiše o tom ništkorisnom čovcu, da ga bolje upoznamo, jel on toliko bitan za današnji život u Srbiji il šta je, vanzemaljac a toliko zla učinio, po mom saznanju
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPon 20 Avg 2007, 00:05

Evo brate citaj o jednom brilijantno umu,o najmladjem DOKTORU nase stare Juge:

http://www.srs.org.yu/seselj/index.php
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPon 20 Avg 2007, 00:13

je "briljantam" um koji sve oko sebe hoće da je njegovo

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 EmptyPon 20 Avg 2007, 00:23

a ovo si zaboravio:

Političku karijeru započeo je ranih osamdesetih godina kao opozicija komunističkom režimu. Dok se nalazio u Srbiji nastupao je sa krajnje desnih, antikomunističkih i nacionalističkih pozicija. 1989., od strane četničkog zapovjednika iz II. svjetskog rata Momčila Đujića, Vojislavu Šešelju dodijeljena je titula četničkog vojvode, ali kojom je naknadno i oduzeta.

Svoj ratni pohod na Hrvatsku, Šešelj je počeo porukama o "budućoj zapadnoj granici Velike Srbije" na crti Karlobag-Karlovac-Virovitica.
Nakon govora, djelovao je po mitinzima, gdje je sudjelovao u podstrekivanju mjesnih hrvatskih Srba na rat i mržnju prema Hrvatima. Tako je na mitingu u Baranji, u Jagodnjaku, govorilo "svakog tko kaže da to nije srpska zemlja treba ubiti kao kera".

Bio je izabran za zastupnika u jedinici Rakovica. Kasnije je bio gradonačelnik Zemuna, kojeg je pretvorio u švercersku tržnicu. Onda je za njegova mandata su krenuli izgoni Hrvata iz stanova. I one koji su ih branili po dužnosti, odvjetnike izgnanih hrvatskih obitelji, šešeljevci su premlaćivali

U Sremskoj Kamenici se angažirao u istjerivanju medicinskog osoblja i pacijenata hrvatske nacionalnosti iz tamošnjeg Kliničkog centra (zloglasni upad u vojnoj uniformi).

Bivši čelnik srbijanskog KOS-a Aleksandar Vasiljević je Šešeljeve postrojbe označio kao izvršitelje zločina u Ovčari.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu   DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

DR.Vojislav Šešelj počeo štrajk glađu
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...DRUŠTVO... :: Politika-
Skoči na: