Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Chat-heads

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

Chat-heads - Page 39 Empty
PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:38

pa zakaj nisi Gazdu natjerala da te nekam otpelja
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:42

lily ::
pa zakaj nisi Gazdu natjerala da te nekam otpelja

Kam?
Kad su sami klinci vani. Sad
Bolje mi je tu gdje jesam. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:46

švercaj se Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:47

ma sigurni ima mjesto kam te mogel ispaljati
ja kad hoću van s mužem uvijek nađem kam bi išla Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:49

susjeda ::
švercaj se Laughing

A čuj, po ponašanju bi se još mogla prodati za tinejđericu, ali ostalo... Laughing Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:50

Lily, kako ti je muž? Zašto nikad ne proviri na forum ? Crying or Very sad Pozdravi ga i sad se pitam otkad ja njega "znam" Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:51

pa dobro , ispala bi malo naprednija Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptySub 10 Feb 2007, 23:54

pa dobro , ispala bi malo naprednija Smile

Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:00

Bog curke Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:02

večer Bony !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:03

Bony ::
Bog curke Smile

Bok bony Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:06

Vidim da vi svoje polovice morate tjerati da idu van, a ja svojeg samo pitam: Idemo? Niti ne pita kam idemo samo veli: Normalno da idemo! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:09

Lily, kako ti je muž? Zašto nikad ne proviri na forum ? Crying or Very sad Pozdravi ga i sad se pitam otkad ja njega "znam" Crying or Very sad
pa poznaš ga odprilike 4 godine još s iskonovog foruma
hvala na pitanju , dobro je , radi ,i pomalo zajebava , ali sve je to uračunato u bračni staž i sve je podnošljivo
a na forumu ga nema jer je on od "onih" koji su poprilično netrpeljivi prema ....., ne moram ti objašnjavati
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:10

bok Bony Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:14

Vidim da vi svoje polovice morate tjerati da idu van, a ja svojeg samo pitam: Idemo? Niti ne pita kam idemo samo veli: Normalno da idemo! Very Happy

Ne bih ja to tako opisala. Mi jednostavno nemamo naviku izlaziti van u večernjim satima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:17

hvala na pitanju , dobro je , radi ,i pomalo zajebava , ali sve je to uračunato u bračni staž i sve je podnošljivo
a na forumu ga nema jer je on od "onih" koji su poprilično netrpeljivi prema ....., ne moram ti objašnjavati

Uvijek se rado sjetim nekih forumaša sa Iskona. Šteta što se to društvo raširilo zbog novih foruma Sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:19

pa ne moram niti ja , u stvari oboje volimo izlaziti, ali ne prakticiramo baš često u zadnje vrijeme jer se baš i nema previše vremena , kak ga nema preko tjedna doma , onda smo uglavnom vikendom s klincima doma
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:19

Ne bih ja to tako opisala. Mi jednostavno nemamo naviku izlaziti van u večernjim satima.

Nama nije važno da li je to jutro ili večer. Glavno da nekud zajedno izađemo jer se preko tjedna jako malo vidimo i nemamo prilike biti zajedno.
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:20

Uvijek se rado sjetim nekih forumaša sa Iskona. Šteta što se to društvo raširilo zbog novih foruma Sad
i to , ali niti tamo više nije kao prije , svaki čas nekog baniraju Sad
nova pravila
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:22

Nama nije važno da li je to jutro ili večer. Glavno da nekud zajedno izađemo jer se preko tjedna jako malo vidimo i nemamo prilike biti zajedno.

Vi kao da ne živite zajedno Laughing Skupa možete biti i u kući Smile
Za razliku od vas, ja i moj smo stalno zajedno Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:24

tolika su pravila uveli , a ti koji su ih uveli više ni nisu tamo Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:27

da , ali je tamo još uvijek onaj ludi zec i on kroji pravdu svima
sjećam se kad je gajničar samo napisao da pozdravlja sve i odmah dobio ban od 7 dana Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:29

da , ali je tamo još uvijek onaj ludi zec i on kroji pravdu svima
sjećam se kad je gajničar samo napisao da pozdravlja sve i odmah dobio ban od 7 dana Laughing

Zec tamo jako slabo zalazi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:30

Vi kao da ne živite zajedno Laughing Skupa možete biti i u kući Smile
Za razliku od vas, ja i moj smo stalno zajedno Smile

Ma znam da možemo biti i u kući ali vani bolje paše kavica, a osim toga ne moram ju ja kuhati i prati suđe poslije Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 EmptyNed 11 Feb 2007, 00:30

Dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 39 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Chat-heads
Nazad na vrh 
Strana 39 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Seks s chat partnerom