|
| Susjeda, aja a možete i vi ostali :P | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:15 | |
| - lily ::
- pa gdje su svi danas , u stvari zadnja dva tri dan a, samo smo mi tu ko inventar
zabušavaju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:18 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:23 | |
| tebi komp ništ ne valja |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:28 | |
| meni je recimo ovaj forum pet puta brži od onog novootvorenog kod Bony. |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:29 | |
| ma to je nekaj s vezom i mene je evo frknulo , a i sporo otvara |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:30 | |
| Onda mene server mrzi. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:48 | |
| sad mi je cijeli forum bio tamno plavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:50 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 00:54 | |
| skitam malo |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 01:00 | |
| pokušavam ti nešto ovdje staviti , a ne ide |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 01:02 | |
| > SA HELPDESKA IZ BIH > > Podrska: Kakav kompjuter Vi imate? > Korisnik: Bijeli... > --------------------------------- > Dobar dan, ja sam Marta, ne = mogu da stampam. Svaki put kada > pokusam > pojavi se poruka "Ne mogu da nadjem stampac". Cak sam podigla > stampac i > stavila ga ispred monitora, ali kompjuter jos uvijek kaze da ne > moze da > ga nadje... > ----------------------------------- > Korisnik: Imam ogroman problem. Kolega je postavio skrinsejver na moj > kompjuter, ali svaki put kada pomjerim mis, on nestane! > --------------------------------- > Korisnik: Moja tastatura ne = radi uopste. > Podrska: Da li ste sigurni da je utaknuta u kompjuter? > Korisnik: Ne. Ne mogu da vidim zadnju stranu kompjutera. > Podrska: Podignite tastaturu i napravite 10 koraka unazad. > Korisnik: OK > Podrska: Da li je i tastatura posla sa Vama? > Korisnik: Da. > Podrska: To znaci da tastatura nije prikljucena. Ima li tamo jos jedna > tastatura? > Korisnik: Da, ovdje je jos jedna tastatura. Aaaa...ova radi! > ----------------------------------- > Korisnik ne moze da se "nakaci" na internet. > Podrska: Da li ste sigurni da koristite ispravnu lozinku? > Korisnik: Da siguran sam. Vidio sam da je i moj kolega unio istu. Podrska: Mozete li da mi kazete koja je vasa lozinka? > Korisnik: Pet zvjezdica. > ---------------------------------- > Podrska: Kliknite na ikonicu "My computer" na lijevoj strani > ekrana. > Korisnik: Vase lijevo ili moje lijevo? > --------------------------------- > Podrska: Dobar dan. Kako Vam = mogu pomoci? > Korisnik: Zdravo... Ne mogu da stampam. > Podrska: Hocete li da klikcete onako kako ja budem i... > Korisnik: Slusaj drugar; nemoj da pocinjes strucno sa mnom! Nisam ti > ja Bil Gejts! > --------------------------------- > Korisnik: Imam problem da = stampam u crvenoj boji... > Podrska: Da li imate kolor stampac? > Korisnik: Ne. > --------------------------------- > Podrska: Sta je sada na vasem monitoru gospodjice? > Korisnik: Medo koga mi je moj decko kupio u supermarketu. > --------------------------------- > Po drska: A sada pritisnite F8. > Korisnik: Ne radi. > Podrska: Sta ste tacno uradili? > Korisnik: Pritisnuo sam F taster 8 puta, bas kao sto ste mi > rekli, ali > se nista ne desava... > --------------------------------- > Podrska: Vasa lozinka je malo = slovo j kao jabuka, i velik/o slovo V > kao Viktor, i broj 7. > Korisnik: Da li je 7 velikim ili malim slovima? > ----------------------------------- > Po drska: Koji antivirusni = program koristite? > Korisnik: Netscape. > Podrska: To nije antivirusni program. > Korisnik: Jao, izvinite...Internet Explorer. > ----------------------------------- > Podrska: Majkrosoftova = tehnicka podrska, mogu li Vam pomoci? > Korisnik: Dobar dan! Cekao sam vise od 4 sata na vas. Mozete li > mi > reci koliko dugo treba da cekam prije nego sto budete mogli da mi pomognete? > Podrska: Uff..? Izvinite, ne razumijem Vas problem? > Korisnik: Radio sam u Word-u i kliknuo na help dugme prije vise > od > četiri sata. Mozete li mi reci kada ćete konacno moci da mi > pomognete? > ----------------------------------- > Podrska: Kako Vam mogu pomoci? > Korisnik: Pisem svoj prvi e-mail. > Podrska: U redu, i, kakve vrste je vas problem? > Korisnik: Pa, napisao sam pismo, ali kako da ga ubacim u > postanski sanducic? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 01:10 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 01:13 | |
| jesam te razbudila ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 01:17 | |
| - susjeda ::
- jesam te razbudila ?
Jesi...ali svejedno me forum srdi... :scratch: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 01:17 | |
| idem u krpice...ako ne zapnem negdje usput Laku noć! |
| | | Gost Gost
| | | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 12:30 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 13:07 | |
| Dan. |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 13:07 | |
| dobar dan dolazi mi revizija , a moji papiri su u neredu totalnom netko će dobiti , a to neću biti ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 13:09 | |
| Kuham. |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P Čet 01 Feb 2007, 13:12 | |
| kaj fino, da iskopiram za sutra |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P | |
| |
| | | | Susjeda, aja a možete i vi ostali :P | |
|