Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 16:42

bok
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 16:42

Samo da vas pozdravim i idem u šetnju;) Bog
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 16:44

Tea ::
jel mogu i ja s tobom , baš bi mi godilo da proluftam mozak i živce
danas mi na poslu svi samo dižu tlak i počela sam polako Rolling Eyes pig
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 16:46

lily ::
jel mogu i ja s tobom , baš bi mi godilo da proluftam mozak i živce
danas mi na poslu svi samo dižu tlak i počela sam polako Rolling Eyes pig

Može(: Onda na kavicu..Pa polako kući gledat skijanje..Pa rukomet...I između toga još kave popit i tak:P Valja?;D

Idem sad... Čujemo se 32 47
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 16:48

Twisted Evil teić
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 17:30

Kaj je to međimurska kava?
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 17:35

gizmo ::

MEĐIMURSKA KAVA
-2 dl skuhane kave
-2 žličice ruma
-2 žutanjka
-2 žlice šećera u prahu

Dobro izmiješati žutanjke s šećerom.Skuhajte kavu i prilijte rum.Razdijelite u čaše.Oprezno ulijte žutanjak ,koji ste izmiksali sa šećerom,da sloj ostane odijeljen a tako stavite i tučeno vrhnje , koje ćete posipati sa čokoladnim mrvicama.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 17:47

Laughing Laughing

Odma budem ju skuhala čim dođemo doma...

Nego, Tea, zar nisi rekla kako imaš 17 godina odnedavno, ili sam ja to nešto krivo pokopčala?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:17

Znam ja kaj je međimurska kava...a trepa ne dolazi u obzir, ne volim ništ koruznoga.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:39

aja a šta je trepa....
Ovde se kod mene sprema od kukuruznog brašna kačamak....to kod vas zovu pura ili palenta

ups prvo dobar dan Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:40

MEĐIMURSKA KAVA
-2 dl skuhane kave
-2 žličice ruma
-2 žutanjka
-2 žlice šećera u prahu

Dobro izmiješati žutanjke s šećerom.Skuhajte kavu i prilijte rum.Razdijelite u čaše.Oprezno ulijte žutanjak ,koji ste izmiksali sa šećerom,da sloj ostane odijeljen a tako stavite i tučeno vrhnje , koje ćete posipati sa čokoladnim mrvicama.

daj ovo stavi u temu o kuvanju Razz moraću i ja to probati
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:41

Za trepu pitaj gradskog, on ima recept....imaš pp. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:47

aja ::
Za trepu pitaj gradskog, on ima recept....imaš pp. Smile

imaš i ti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:48

Mogu ja pitat zašto vi najavljujete jedan drugom privatnu poštu? Kaj se to ne vidi gore čim se ulogiraš, ima li privatne pošte ili ne?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:51

Mogu ja pitat zašto vi najavljujete jedan drugom privatnu poštu? Kaj se to ne vidi gore čim se ulogiraš, ima li privatne pošte ili ne?

Ja ti obično uopće ne skužim da imam pp. Question

Arrow Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 18:52

Ma vidi se ali se nekome žuri Laughing
ja sam samo odgovorio inače ne upozoravam na pp Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:00

Pa nije baš najvidljivije, to je istina....Trebalo bi to stavit da se oboji u neku drugu boju kad ima pp. Ako se može... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:04

Moram ići...jura me miče... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:05

Pa nije baš najvidljivije, to je istina....Trebalo bi to stavit da se oboji u neku drugu boju kad ima pp. Ako se može... Crying or Very sad

hmmmmm pogledaću....ali meni kada stigne pp prilikom otvaranja sledeće stranice ili bilo čega na strelici kursora iskoči uzvičnik i čuje se na zvučniku klik tako da uvek čujem ili vidim da je pp stigla. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:06

Evo i mene...gotova biologija...uzas je bilo...20% gradiva koje smo ucili i za koje su rekli da bude i 80% gradiva koje nismo obradili i za koje nam uopće nisu rekli da bude...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:08

Pozdrav Jura, a ostalima do tipkanja Twisted Evil
Žurim na ručak Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:10

Lauda ::

hmmmmm pogledaću....ali meni kada stigne pp prilikom otvaranja sledeće stranice ili bilo čega na strelici kursora iskoči uzvičnik i čuje se na zvučniku klik tako da uvek čujem ili vidim da je pp stigla. Smile

Kod mene niš ne skače... Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:11

I sad idem doma s posla pa se možda čujem poslije kad trolovi zaspu...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:14

Lauda ::

Kod mene niš ne skače... Embarassed

he he he Laughing Laughing Laughing , šta da radim kad je kod mene živahno Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 EmptyUto 30 Jan 2007, 19:27

Jura pozdrav Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P
Nazad na vrh 
Strana 26 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: