Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:51

Kaj je tebi gradski, moj komp je sasvim ok....forum zajebava. Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:52

gradski-seljak ::
Društvo pozdravljam vas. Došla smjena Very Happy

Laka vam noć Twisted Evil

noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:53

ima aja prav , stvarno nekaj šteka :>
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:53

noć gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

meni ne šteka ...za sada.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:54

Noć gradski...

Ha lily, pa možda i jesmo slične... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:56

pa da znaš da i jeste
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:58

lily ::
pa da znaš da i jeste

slike na sunce da i ja usporedim Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 00:59

pa da znaš da i jeste

A kaj ja znam....nije mi palo na pamet, iako smo se vidle i uživo.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:01

susjeda ::
pa da znaš da i jeste

slike na sunce da i ja usporedim Very Happy

Ma ne lily i ja....kaaa i ja. Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:01

S ja nemam Kaaainu sliku da ti pokažem
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:03

znam tko...samo da vidim te slike na kojima ste slične Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:04

znam tko...samo da vidim te slike na kojima ste slične Smile

Nemam ni ja sliku....imala sam..
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:05

pa ja sam vidjela aju samo na onoj slici što je juče poslala, a kaaa poznam odprije
ali nebi se ni ja sjetila da mi klinac nije rekao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:05

nebi ja nikada ni tražila da mi netko šalje nečiju sliku ako ta osoba to nije odobrila Smile Imam ja sliku od Kaaa...samo nisam vidjela sličnost Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Ciro
Moderator
Moderator
Ciro

Broj poruka : 73
Datum upisa : 15.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:07

dobro vece tongue
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:08

veče ciro
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:08

nebi ja nikada ni tražila da mi netko šalje nečiju sliku ako ta osoba to nije odobrila Smile Imam ja sliku od Kaaa...samo nisam vidjela sličnost Crying or Very sad

A dobro, ti si me vidla uživo...
Moooolim te reci da bolje izgledam uživo, ja sam užasno, užasno nefotogenična osoba. Sad Arrow
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:09

pa meni jesu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:09

Ciro ::
dobro vece tongue

večer Čiro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:10

aja ::

A dobro, ti si me vidla uživo...
Moooolim te reci da bolje izgledam uživo, ja sam užasno, užasno nefotogenična osoba. Sad Arrow

izgledaš dobro svakako 8)
Nazad na vrh Ići dole
Ciro
Moderator
Moderator
Ciro

Broj poruka : 73
Datum upisa : 15.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:10

sta ima novo ima li nam laude
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:11

pa meni jesu

možda je baš tvoj sin zaslužan da uočimo tu sličnost Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:12

nema nam šefa , bio je popodne , a sad sjedi negdje u kafiću i odmara uz Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 EmptyNed 28 Jan 2007, 01:12

nema nam šefa , bio je popodne , a sad sjedi negdje u kafiću i odmara uz Idea

bio je i večeras ovdje...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P
Nazad na vrh 
Strana 5 od 38Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: