Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

kako se radujem

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

kako se radujem - Page 37 Empty
PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:09

gizmo ::
Nego Laudane...trebam doktora.
Za zaposlit...kolko imaju plaću kod vas?

zavisi jel pregledaju na selu ili u gradu .... na selu imaju i pajceke, piliće, jaja, kajmak, sir..... ovi u gradu po bočicu viskija i tako to....neki mobilni novijeg izdanja Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:09

uvozit ćeš doka?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:10

Aja osla spavat...rekla nek ju u 4 probudim @ @
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:11

pametna žena
Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:12

lily ::
uvozit ćeš doka?

Hoću, jer ne mogu naći domaćeg.
Ja sam sasvim ozbiljna. U kojim novinama bi trebali objavit oglas? Negdje u Vojvodini predpostavljam, ne vjerujem kako bi netko iz same Srbije bio zainteresiran...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:14

uvozit ćeš doka?

Ja sam sasvim ozbiljna. U kojim novinama bi trebali objavit oglas? Negdje u Vojvodini predpostavljam, ne vjerujem kako bi netko iz same Srbije bio zainteresiran...

Mislim da bi i to vrlo rado odavde pobegao svaki pametan čovek.....
dakle Политика је najbolja za to a onda Večernje Novosti i Hallo oglasi
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:15

uvozit ćeš doka?

trbuhom za kruhom , pa se ne pita
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:17

Politika?
Shvaćaš problem,Laudane?
Objavljujem oglas ko neki prljavi kapitalist za rad u Hrvatskoj. Mislim kako ćemo dobit više prijetnji nego prijava.... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:19

i ono prijava što ti stigne biti će vrlo dobre i ozbiljne , barem tako mislim
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:23

Velik je to korak za nekoga, doć živjet ovamo....Ali kolegica ne želi hercegovca ni pod razno, a u Banja Luci ipak ne bi tražila jer tamo su oni protjerani nakon Oluje...
Može se živjet u Zagrebu, a plaća će mu i za hrvatske prilike biti pristojna. Ali zbilja, kolko tamo zarađuju doktori?
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:24

mislim da ne više od 300 eura
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:26

Hm. A dobro. Budemo se raspitali i objavili oglas...kolegica i ja smo se zezale kako ćemo napisat da je poželjna fotografija cijelog stasa u kupaćim... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:28

Hm. A dobro. Budemo se raspitali i objavili oglas...kolegica i ja smo se zezale kako ćemo napisat da je poželjna fotografija cijelog stasa u kupaćim... Laughing
hm, hm ideja vam je čisto dobra 8) Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:53

Nemam knjigu s biologije a u utorak imam školsko... Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral niko mi neće posuditi Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 17:56

Spremam se doma...čujemo se poslije. Bok
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 18:01

Spremam se doma...čujemo se poslije. Bok
bok gizmo
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 18:06

jura ::
Nemam knjigu s biologije a u utorak imam školsko... Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral niko mi neće posuditi Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral
zašto ti neće posuditi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 19:39

jura ::
zašto ti neće posuditi

Nabavih...ma svi govore da se moraju učiti...
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 19:56

idem spavati , glava me ubija 26
tipkamo se kasnije
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 19:59

Vidi dok ja dođe ona ode!? Crying or Very sad

Dobro veče društvo 51)
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 20:37

gradski-seljak ::
Vidi dok ja dođe ona ode!? Crying or Very sad

Dobro veče društvo 51)

veče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 20:42

Veče Lauda, šetam malo Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 20:44

Ale ale, ale ale, ale ale ale aleeee

Hrvatska Hrvatska Hrvatska
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 20:44

idem spavati , glava me ubija 26
tipkamo se kasnije

ljubim te u glavu 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 EmptySub 27 Jan 2007, 20:46

aja ::
Ale ale, ale ale, ale ale ale aleeee

Hrvatska Hrvatska Hrvatska

Veče gospodicna, kak ste kaj 8)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 37 Empty

Nazad na vrh Ići dole

kako se radujem
Nazad na vrh 
Strana 37 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: