Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

kako se radujem

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

kako se radujem - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:28

Bokić Aja Smile

Bokić Lily Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:29

i ja sam ovdje... Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:29

bok curke, bok svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:30

O gle....bok curke. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:30

susjeda ::
i ja sam ovdje... Twisted Evil

Bokić i tebi S. Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:33

šta se radi ???
ja iz principa danas ne radim ništa , u stvari večeras ne radim
ma u stvari vrlo malo sam i radila danas Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:33

Samo da vas obavijestim...moja kvrga je misteriozno nestala....sama od sebe. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

svima, svima Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:34

aja ::
ma jesmo ti rekli da to nije ništa 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:35

lily ::
šta se radi ???
ja iz principa danas ne radim ništa , u stvari večeras ne radim
ma u stvari vrlo malo sam i radila danas Arrow

Ja danas cijeli dan gnjavim...krevet.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:35

briga manje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:36

Blago vama. Ja se naradila prije podne (od 6-14), bila u šopingu Smile i došla doma poslije 17. Od onda se premještam sa kreveta na stolicu i obrnuto Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:37

Nisam se ni ja danas pretrgla....skuhala ručak, ispraznila/napunila perilicu i pomela pod.
I to mi je too much. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:38

Super! Vidiš da nije bilo ništa. 8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:38

ma ja sam ovih dana i noći puno radila pa sam si danas dala malo odmora
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:39

Ciro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Ciro
Moderator
Moderator
Ciro

Broj poruka : 73
Datum upisa : 15.01.2007

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:39

tongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:40

idem po nešto što sam dobila u mailu , pa ću vam ovdje zaljepiti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:40

A meni se neda niiiiišt...
A čudno, bioprognoza je dobra. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:42

Drugi tjedan sam noćna Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:45

ne mogu samo kopirati Sad ...šteta Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:45

Bony ::

A joj.
A di ti je bimba??
Jura je prisiljenn gledati mrave s sestrom. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:46

-----

Čovjeku se smučilo da odlazi na posao svaki dan dok njegova žena stalno ostaje kod kuće.

On je želio da ona vidi kroz šta sve on prolazi, te se pomolio:

''Dragi Gospodine: Ja idem na posao svaki dan i radim tamo 8 sati dok moja žena samo ostaje kod kuće. Želim da ona zna kroz šta sve prolazim, i zato Te molim da dozvoliš da se njeno tijelo zamijeni sa mojim na jedan dan. Amen.''

Bog je, u svojoj beskrajnoj mudrosti, odobrio čovjeku tu želju.

Slijedećeg jutra, naravno, čovjek se probudio kao žena. Ustao se, spremio doručak svojoj supruzi, probudio djecu, pripremio im odjeću za školu, postavio doručak, spakirao užinu, odvezao ih u školu, vratio se kući i pokupio stvari koje su za kemijsko čišćenje, odnio ih na kemijsko, svratio u banku da podigne novac, obavio kupovinu, zatim otišao do kuće da ostavi namirnice, poplaća račune i sredi čekovnu knjižicu.

Zamijenio je pijesak u kutiji za mačku i okupao psa.

Tada je već bilo 13 h te je požurio da namjesti krevete u spavaćim sobama, opere rublje, usisa, prebriše prašinu i prebriše pod u kuhinji; odjurio je po djecu u školu i upustio se u prepirku sa njima na putu do kuće.

Spremio im je mlijeko i kolačiće i pomogao im oko domaćih zadataka.

Zatim je pripremio dasku za peglanje, pa je gledao TV dok je peglao rublje.

U 16.30 je počeo guliti krumpire i prati povrće za salatu, valjao svinjske šnicle u prezle i ljuštio grašak za večeru.

Poslije večere, očistio je kuhinju, uključio mašinu za suđe, složio ispeglano rublje, okupao djecu i stavio ih na spavanje.

U 9 uvečer je bio iscrpljen a kako kućni poslovi još uvijek nisu bili završeni, otišao je u krevet jer se od njega očekivalo da vodi ljubav sa ženom, što je nekako uspio obaviti bez žalbi.

Sljedećeg jutra, čim se probudio kleknuo je kraj kreveta i rekao:

''Gospode, ne znam što sam mislio. Mnogo sam pogriješio kada sam zavidio ženi što svaki dan ostaje kod kuće dok sam ja na poslu. Molim Te, kad Te molim, dozvoli da se vratim u svoje tijelo.''

Gospod mu, u svojoj velikoj mudrosti, odgovori:

'' Sine moj, osjećam da si naučio svoju lekciju, i bit ću sretan da sve vratim onako kako je bilo. Samo, morat ćeš sačekati 9 mjeseci. Prošle noći si zatrudnio.''

Ovaj e-mail je izabran za definitivno najbolji mail godine od strane ženskih korisnika interneta .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:48

Bony ::

A joj.
A di ti je bimba??
Jura je prisiljenn gledati mrave s sestrom. Razz

Bimba se po običaju petkom skiće sa društvom Smile
Nek uživa, ovaj tjedan se naradil na praksi.
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 EmptyPet 26 Jan 2007, 22:49

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

kako se radujem
Nazad na vrh 
Strana 32 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: