Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

kako se radujem

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

kako se radujem - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:22

Bony ::
Noć S.

Noć društvo. I ja sam prognana sa kompa Sad
noć Bony
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:23

Baš si zločest lauda...moram očistiti snijeg inače Gazda ne može u dvorište...a radi 12 sati, dolazi umoran.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:24

Noć curke...mene nema tko prognati.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:25

lily ::
Lauda ::
aja ::
Još uvijek pada....morat ću očistiti još jednom prije nego Gazda dođe.. 11

napravi si klizaonicu dok je vreme pa ostavi da napada pre nego Gazda dodje ...bu bilo veselo Laughing Laughing Laughing
koja si ti zloba , hahahahaa Laughing

Ma kakva zloba, ja samo pričam šta bih ja uradio... Laughing Laughing Laughing
ja i dan danas napravim klizaonicu ispred zgrade i onda sednem kod tašte i virim kroz prozor i umirem od smeha kada se neko razvali na kliski Laughing Laughing Laughing 56 56 56
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:27

znam ja šta ti čekaš !!! da nekakva mlađa teta digne nogice u zrak dok pada Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:28

znam ja šta ti čekaš !!! da nekakva mlađa teta digne nogice u zrak dok pada Sad

Razz Razz Razz ima i toga ima Laughing ,> Embarassed onda brzo istrčim i pomognem Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:29

Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:33

aja , kad buš koji dobar receptić za kolače dala Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:41

aja , kad buš koji dobar receptić za kolače dala Smile

Rano ujutro imam obaveze...laku vam noć svima
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:42

laku noć šefe Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:47

nigdje nikoga crta
pa kaj svi idete ko koke na spavanje farao
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 00:48

idem gledati Apocalypto
noć svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 01:06

Fakat ste se pobrali...Ajde napiši sutra koju riječ o tom filmu. Neki ga hvale a neki... :>
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 01:56

Aaaaaa...morala sam očistiti snijeg i nahraniti Gazdu...i više nigdje nikog.. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 09:48

djutro i adio do večeras
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 11:36

aja ::
A di je gradski?
Možda kod njega isto pada..

Ma jok......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 11:38

Jutro Very Happy

Aja fala kaj si poslala snijeg, kak sam te prosil Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:08

gizmo ::
Fakat ste se pobrali...Ajde napiši sutra koju riječ o tom filmu. Neki ga hvale a neki... crta
meni je super i preporučam ga 8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:08

bok svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:32

Bok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:42

gizmo ::
Bok

Moro se na trenutak isključit ma I love you dva puta ga moro resetirat i tek sad proradio

Kaj i kod tebe ima snijega????? ovdje malo i još leprša, al nije zima Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:44

Ima snijega tj padao je po noći ko na svjetskom prvenstvu ali sad se već otopio, naročito po cestama. Ali na selu uvijek ima više snijega nego u gradu... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:47

I ovdje nema na cesti i parkiralištu, topi se, al na krovovima i travi ima ga oko 3-5 cm. Topi se. Nema sanjkanja Very Happy A mislio sad preko vikenda malo na vikend. na sanjkanje Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:53

A jučer je zgledalo obećavajuće...
istina, bio je mokar ali svejedno, ponadali smo se pravom snijegu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 EmptyČet 25 Jan 2007, 13:58

Vrijeme, ljudi, odnosi i šta ti još znam, sve se promjenilo. Priroda il ........ Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

kako se radujem
Nazad na vrh 
Strana 26 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: