Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

kako se radujem

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

kako se radujem - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 11:09

jutrooooo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 12:13

lily ::
jutrooooo

Twisted Evil
Ti nis spavala noćas???? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 12:58

Daaaaan Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:02

aja ::
Daaaaan Smile

Bok aja, jes pronašla sve slike???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:06

gradski-seljak ::
Daaaaan Smile

Bok aja, jes pronašla sve slike???

Jesam, tnx.

Kuham, a ti?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:12

Isto kuham Gazdarica napol spava (došla iz noćne) slušam sabor i na netu Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:14

Isto kuham Gazdarica napol spava (došla iz noćne) slušam sabor i na netu Very Happy Very Happy Very Happy

Aj, kak ih možeš slušat....otkad nema pankretića starijeg, ne gledam ih. Question

Kuham kis. repu s grahom, a ti? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:17

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Grah i kiselo zelje sa suhim nogicama

A ovo sabor, bar se nasmijem. Sad bilo pitanje sanaderu kolko je sati, on odgovori a ovaj nije zadovoljan odgovoram pa traži odgovor u pismenom obliku Laughing Laughing Laughing Laughing :x :x :x
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:21

Ajoj...nisam znala da je sktualni sat...to zna biti veselo.. Very Happy

A legendarna mi je ona pankretićeva.....ni svoju ženu ne volim kak svoju kravu...kravu navlačim za sise dvaput dnevno, a ženu ne.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:23

Pa aktualni sat mi je najzanimljiviji. A ovo o pankretiću znam. A i ovo današnje pitanje kolko je sati ući će u anale. Sigurno će biti na svim vjestima Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:26

Ah...a i kosorica je jučer bila baš simpatična.. 21 Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:29

imaš pp 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:33

imaš pp 8)

Vidla sam....malo su premale, idealne su mi 800x600 Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:35

dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:37

Lauda ::
dobar dan

vozdra gazda, enigma Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 13:40

Lauda ::
dobar dan

DAn. Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:35

dan
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:37

dan

Bok lily....šta se radi??
Ja skuhala, čekam da balavica ode u školu pa ću malo....prilegnuti. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:39

bik aja , evo radim pomalo , dotjerujem neke stvari u red tu u klubu , ai usput radim na novom projektu
nabija si plaću Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:40

Ja radim bez plaće.....i još nitko ne priznaje moj rad... Rolling Eyes

Poslednji izmenio dana Sre 24 Jan 2007, 14:41, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:41

jutrooooo

Twisted Evil
Ti nis spavala noćas???? Very Happy
pa skoro da i nisam, samo sam malo žmirnula da me oči ne peku
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:42

ma niti meni doma ne priznaju jer to je "pod normalno" , ali na poslu se nedam zaj***** 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:44

ma niti meni doma ne priznaju jer to je "pod normalno" , ali na poslu se nedam zaj***** 8)

Ah....meni je ovo doma jedini posel, i itekak me zajeb****....al nisam ni ja cvijeće... queen
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:47

pa ja se uvijek povodim s onim "kak dobiješ tak i daš " i riješeni svi problemi Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 EmptySre 24 Jan 2007, 14:47

oh gs, moj naklon
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

kako se radujem
Nazad na vrh 
Strana 19 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: