Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

kako se radujem

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

kako se radujem - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 22:48

Lauda ::
susjeda ::
kad te vidim takvog, strah me naših izbora Crying or Very sad

Kada su izbori kod vas?

spominju kraj godine...a "prljavi veš" se već iznosi Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 22:51

Kada su izbori kod vas?

Gledajući večeras tv nova pomislio sam da vas više interesuje ko će kod nas pobediti nego nas. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 22:52

Večeer
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 22:55

Kada su izbori kod vas?

Gledajući večeras tv nova pomislio sam da vas više interesuje ko će kod nas pobediti nego nas. Laughing

Pa općenito nas zanima..zanima nas ako će radikali na vlast
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 22:57

jura ::

Kada su izbori kod vas?

Pa općenito nas zanima..zanima nas ako će radikali na vlast

Nikakve to veze nema čak i da oni mogu doći na vlast (a ne mogu), jedno je retorika za biračke mase a drugo državnička politika 50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 22:57

Kada su izbori kod vas?

Opet me podsjećaš drunken nemoj se čuditi sve i da je tako. Imam osjećaj da će trebati bar sto godina da se neki stvari zaborave, da se glave ohlade i da nekako puzajući približe se države. Gostovanju Čorbe u toj emisiji mnogima će otvoriti oči kako se još uvijek diše kod vas.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:03

Kada su izbori kod vas?

Opet me podsjećaš drunken nemoj se čuditi sve i da je tako. Imam osjećaj da će trebati bar sto godina da se neki stvari zaborave, da se glave ohlade i da nekako puzajući približe se države. Gostovanju Čorbe u toj emisiji mnogima će otvoriti oči kako se još uvijek diše kod vas.
Čorbin nastup na vašoj televiziji više je tipa - inaćenje otpevanog muzičara koji verovatno ni ne planira da nastupa više u Hrvatskoj pa stoga piša u vetar i prska mlade iza sebe...
Uostalom ako se on deklarisao kao četnik to je njegova lična stvar...
Ovde to niko ne uzima za neku otežavajuću okolnost jer je izmirenje urađeno i o tome se retko gde diskutuje...
U svetu postoji puno primera rasistčkih i nacističkih istupa slavnih i poznatih ličnosti pa to ne izaziva gnev niti reakcije određenih država i njihovih aparata.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:08

Bem vas smotane....ote na politiku raspravljat, ovo su prijetelji... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:09

Svakako nije na čast cijeloj državi kad tako što postoji. Ma neću razbijati glavu Question Poželjela sam poslušati neke njegove pjesme, nakon ovoga za mene kao da nikad nije niti postojao.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:10

aja ::
Bem vas smotane....ote na politiku raspravljat, ovo su prijetelji... Rolling Eyes

Oket....odključao sam temu o izborima pa možemo tamo nastaviti ako je neko voljan 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:10

i na koga bi ti onda urlala Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:11

Ljudi, na čakovečkoj tv je snimka koncerta demona.....ako ih se sjeća tko još.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:12

Nego s....graš loto??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:13

Ljudi, na čakovečkoj tv je snimka koncerta demona.....ako ih se sjeća tko još.. Smile

Sećam se te grupe i gledao sam ih u Omladinskom domu u Beogradu 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:13

da ne misliš da bi mi to mogli vidjeti Laughing ne sjećam se, ali mislim da si prije ohoho godina spominjala njihovu jednu pjesmu...ako griješim ispravi me ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:15

Nego s....graš loto??? Crying or Very sad

Ne. Očekivala sam Joninovu poruku sa istim pitanjem flower a ono ti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:16

da ne misliš da bi mi to mogli vidjeti Laughing ne sjećam se, ali mislim da si prije ohoho godina spominjala njihovu jednu pjesmu...ako griješim ispravi me ...

Je, imali su jedan jedini hit...

Još jednom reci da me voliš
Pusti da vjerujem u to
Nek tvoje laži kao kiše
Padaju tiho ovu noć...

Ne vjeruj riječima kad mole
Vratit se nikad neću moć
Tek pusti usne da te vole
Ovo je naša zadnja noć

Naša zadnja noć...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:17

Je, imali su jedan jedini hit...

Još jednom reci da me voliš
Pusti da vjerujem u to
Nek tvoje laži kao kiše
Padaju tiho ovu noć...

Ne vjeruj riječima kad mole
Vratit se nikad neću moć
Tek pusti usne da te vole
Ovo je naša zadnja noć

Naša zadnja noć...

Kako me služi sjećanje pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:23

Vratim se za 15 min... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:28

Eh,laka vam noć 32
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:30

Tea ::
Eh,laka vam noć 32

noć Tea Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyNed 21 Jan 2007, 23:51

Evo me... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyPon 22 Jan 2007, 02:36

Laku vam noć
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyPon 22 Jan 2007, 10:30

Dobro jutro 8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 EmptyPon 22 Jan 2007, 11:54

jutro
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: kako se radujem   kako se radujem - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

kako se radujem
Nazad na vrh 
Strana 6 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu