Valjda iz ciste navike da se ophpdimo normalno i sa poverenjem stalno, ali stalno, nasedamo na niskosti zapadne politike, ako se to uopste politikom nazvati moze !!!
Obecanja su uvek potkovana uslovljavanjima a odgovori cudjenjem, kako je moguce da nam vi tako odgovorite, jer pobogu, vi ste niko i nista a Mi smo toliko iznad vas.
Dugacak je niz takvih abnormalnil ideja koje oni imaju kao i bolesnih ideja... npr. mi tebi uvedemo sankcije ali otkud tebi takvo pravo da se drznes i da na njih odgovoris ???
Idu cak dotle da smelo i zacudjeno reaguju na neslaganje sa njihovim stavovima zahtevajuci od svih ostalih da ih prate u bezumnom ludilu da cesto posumnjam da ovi njihovi iz CIA koji prevoze belo iz Avganistana saradjuju sa comtrailersima i razbacuju belo nad clanicama EU pa zbog toga uvek kazem : Oprosti im Boze ne znaju sta rade...
Al onda se ujedem za jezik jer ZNAM sta rade !!!
Nastupaju stalno u ofanzivi tako da sve sto dodje kao demanti nema efekta.... to izgleda nikako da shvati nasa i ruska propagandna sluzba !
Onda laz plasiraju vise puta bez srama i stida a znajuci da im podplaceni i neskolovani novinari nece odgovoriti.... primer americkog ambasadora koji je otvorio 8500 radnaih mesta u Srbiji a prethodno je ubio par hiljada Srba i nase dece a takodje razorio kompletnu industriju i infrastrukturu i jos nema obraza da cuti a nase voditeljke - guske ne znaju nista da ga pitaju.