Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Čavrljanje

Ići dole 
+4
SASA1
Lauda
Bimba
Tea
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Čavrljanje - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:50

susjeda ::
posjetitelje foruma Smile

ajme...sad će nas plašiti ovakvim naslovima Neutral

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/news/croatia/721788/index.do

Šta je ovo ne otvara provjeri
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:52

aja ::
gradski-seljak ::
tu sam tu sam lovu brojim nešt stiglo, kak vidiš da brojim Laughing Laughing

Nekak dugo brojiš....pa kolko to brojiš??

njušim lovu na daleko Laughing

Dobro si nanjušila, poprilicno (al jbg nije moje sve) Laughing Laughing Basketball
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:52

meni radi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:53

tu sam tu sam lovu brojim nešt stiglo, kak vidiš da brojim Laughing Laughing

Nekak dugo brojiš....pa kolko to brojiš??

njušim lovu na daleko Laughing

Dobro si nanjušila, poprilicno (al jbg nije moje sve) Laughing Laughing Basketball

nešt si tajanstven Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:53

meni radi...

vidi

Stranica nije pronađena!

Zatražena stranica nije pronađena na ovom poslužitelju
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:54

Ja ne njušim lovu....i da se popiknem na nju....antitalent totalni. Sad

Pošalji malo gradski, ako je tak puuno.. Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:56

Ja ne njušim lovu....i da se popiknem na nju....antitalent totalni. Sad

Pošalji malo gradski, ako je tak puuno.. Twisted Evil

da stanemo u red Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:58

Gradski meni i dalje radi link...

OLUJNO NEVRIJEME Europu poharala oluja, u nas najtopliji siječanjski dan u povijesti

Nevrijeme u Hrvatskoj idući tjedan

Autor Sandra Veljković

Čavrljanje - Page 32 Hrv-oluja-txt

U suncu i proljetnim temperaturama koje su jučer vladale cijelom zemljom moći ćemo uživati još samo sutra. Već u ponedjeljak stiže pogoršanje s osjetnim padom temperature i kišom, ali, najavljuju meteorolozi, i s obilnijim snijegom.

Jučerašnji dan ostat će zapamćen kao jedan od najtoplijih siječanjskih dana u povijesti. Tako je u 14 sati najviša temperatura zabilježena u Novoj Gradišci koju je grijalo čak 20 stupnjeva, dok je tek dva stupnja hladnije bilo u Zagrebu. Usred zime, teško je bilo pronaći mjesto u Hrvatskoj u kojem živa na termometru nije prešla 15 stupnjeva.

Nezapamćena oluja
No, upozoravaju iz Crometea, već krajem sutrašnjeg dana u cijeloj zemlji će se naoblačiti, počet će i kišiti, a temperature će pasti na 10-ak stupnjeva.
Pravo zimsko vrijeme očekuje se od sredine sljedećeg tjedna – temperatura će se kretati oko nule, a u cijeloj unutrašnjosti padat će snijeg. Kako će, odmicanjem tjedna, još zahladiti, snijeg bi se mogao i dulje zadržati, najavljuju sinoptičari.

Dobra je vijest da je ciklona koja je donijela olujna nevremena, odmakla na istok te da ni u Hrvatskoj više ne prijeti opasnost od olujnog vjetra koji je u petak i subotu poharao Europu.

Najmanje je 41 osoba poginula u najjačoj oluji koja je Europu zahvatila posljednjih godina. Najviše ih je poginulo u automobilima na koje je palo stablo ili bandera.
Silovita vjetar koji je, nakon strahovitih 150 km/h brzih udara u četvrtak na Irsku, Veliku Britaniju, sjevernu Francusku, Belgiju, a 160 do 180 km/h na Nizozemsku, Dansku i Njemačku, u noći na petak lamatao i Austrijom, Mađarskom, te sjevernim hrvatskim županijama.

Jučer je, pak, nastavio jačati svom snagom nastavio udarati Češku i Poljsku, pušući na mahove brzinom većom 200 km/h, što ne zaostaje mnogo za snažnim tropskim uraganima.
Najsnažniji udar je, dok ovo javljamo, zabilježen na sjeveru Češke, 216 km/h.

Konačne posljedice neće se znati vjerojatno do ponedjeljka jer belgijski vremenoslovci i za dane vikenda predviđaju da vjetar na mahove udari brzinom od 80 i više km/h.

Opasnost na istoku
Još silovitiji udari mogući su na istoku Europe, a predviđa se da će se oluja ispuhati tek negdje duboko u Rusiji. Iako se preksinoć nije javljalo o ljudskim žrtvama u Belgiji, jučer ujutro otkriveno je dvoje smrtno stradalih, a još se dvoje u bolnici bore za život.

Najviše je poginulih do jučer u podne otkriveno u Velikoj Britaniji (13) te u Njemačkoj, 10. Pretpostavlja se da će se na istoku Europe nove smrtno stradale otkrivati još nekoliko dana.

U Engleskoj je bez struje u noći na petak bilo 120.000 domova, u Njemačkoj, Poljskoj i Austriji deseci tisuća, a u Češkoj čitav milijun.
Dok su zrakoplovne linije na zapadu Europe jučer ponovno uspostavljene, većina je željezničkih u prekidu jer će čišćenje pruga potrajati.
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 21:59

bok ljudi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:00

lily ::
bok ljudi

Bok lily Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:00

bok Lily Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:01

o kakvim novcima razglabate ??? kaj ima netko viška pa dijeli Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:03

ništa prekoreda :scratch:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:03

Bok Lily Twisted Evil

Ma nemrem tak brzo odgovarat. Laughing

Upozorio sam na temi kompjuteri o klikanju na nevrijeme!!??

Ma sin nešt donio (love) nije to tak puno, al dobro je 8) 8) 8)

E i ja nešto gladan odo po sendvic Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Pa gradski broji li ga broji...nekak mu dugo treba...pa možemo samo zaključiti da je toga puuuno. Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:05

ja sam mislila da je kakav dobitak na lotu ili bingu , pa se ponadala kakvoj kavici , čaš vinca i tako to Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:07

Ah. Ja bi kavuu...a Gazda je još budan. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:08

ja sam mislila da je kakav dobitak na lotu ili bingu , pa se ponadala kakvoj kavici , čaš vinca i tako to Smile

Na bingu nije al za kavicu i pivce (a može i boza) ima Laughing 8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:08

pa aja kaj si ne smiješ skuhati kavu ?? Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:12

Ne tak kasno i ne nakon svih onih koje popih... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:13

jednog dana , jednog dana 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:14

večeram Razz
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:14

Ne tak kasno i ne nakon svih onih koje popih... Rolling Eyes
a joj , pa možda i bolje da ne piješ tako kasno
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:15

jednog dana , jednog dana 8)

mene bi skupo koštala kava s vama Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 EmptyPet 19 Jan 2007, 22:15

večeram Razz

dobar tek a evo i ja Razz 51) 51)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Čavrljanje   Čavrljanje - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Čavrljanje
Nazad na vrh 
Strana 32 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: