|
| Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Ned 14 Jan 2007, 13:27 | |
| Neka ova tema bude posvećena našim najmilijim, našim prijateljima i inima koji su još uvijek sa nama gdje smo i mi, ili koračaju Rajskim vrtovina, Božjim prostranstvom. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Ned 14 Jan 2007, 14:48 | |
| Ugledao sam ih, Po prvi put, I izgubio se.
Lutao sam njihovim dubinama, Uživajući u svakoj, Svakoj sekundi.
Bile su to divne, Prekrasne plave oči.
Ovo je moja autorska pjesma...bit će objavljena u knjizevnom listu moje škole ove godine |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Ned 14 Jan 2007, 15:21 | |
| - jura ::
- Ugledao sam ih,
Po prvi put, I izgubio se.
Lutao sam njihovim dubinama, Uživajući u svakoj, Svakoj sekundi.
Bile su to divne, Prekrasne plave oči.
Ovo je moja autorska pjesma...bit će objavljena u knjizevnom listu moje škole ove godine 8) 8) Ja sam ove gore stihove posvetio.... danas ih napisah. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Ned 14 Jan 2007, 15:28 | |
| Gradski, lijepo i tužno... Jedna Škorina ...
Majko jedina Dugo dugo ne vidjeh te ja Kad si otišla Na srcu mi želja zaspala Srest cemo se jednom majko Medu zvijezdama Ti si za mene jedina
Ja ne tugujem Tamo gdje si znam da dobro je Ipak teško je Tvoja ruka mi ne dostaje
Rano s proljeca Naša trešnja cvijetom ocvala Noc kad spusti se Oci tvoje u njoj sjaje se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Ned 14 Jan 2007, 18:24 | |
| - susjeda ::
- Gradski, lijepo i tužno...
Hvala Susjeda. Sa nekim stvarima živiš 8) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Sub 22 Dec 2007, 03:02 | |
| Duboku u noć zabrazdih ja, Nijedne zvijezde nema Da mi sja. U samoći sate Provodim ove I čekam Čekam, Ni sam neznam Šta.
Noći, Oh duge noći Za ljubav Stvorene, Zar tako okrutno Samnom se igrate. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene Sub 22 Dec 2007, 03:26 | |
| Bila si krhka, bila si nježna, bila si sve što želio sam.
I zadnji poljubac pamtim, i zadnje riječi pamtim, "sretan budi ko što si samnom".
A On, iz naručja mog uzeo te, I nanio bol srcu, što samo Tvoje je bilo.
Znam da nebeski anđeli čuvaju Te, i spokojno čekam dan, dan susreta našeg. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene | |
| |
| | | | Samo za osjecajne, romanticne i zaljubljene | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |