|
| RUSI GRADE ŠTIT ... ?! | |
| | Autor | Poruka |
---|
oko Administrator
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 19:17 | |
| Rusi grade, oko Rusije neprobojni PVO štit !!!!! ASTANA, March 4 (RIA Novosti) - Kazakhstan has signed a contract with Russia on the purchase of S-300 air defense missile systems, the Kazakh defense minister said on Wednesday. "We have recently signed a contract with Russia and are buying S-300 systems," Danial Akhmetov said. Last month, Kazakhstan announced plans to equip 10 battalions with S-300 air defense missile systems bought from Russia, with deliveries to begin in 2009. The latest version of the S-300 family is the S-300PMU2 Favorit, which has a range of up to 195 kilometers (about 120 miles) and can intercept aircraft and ballistic missiles at altitudes from 10 meters to 27 kilometers. Russia announced last year it was planning to expand military-technical cooperation with members of the Collective Security Treaty Organization (CSTO) and set up an integrated air defense network with them. The CSTO is a post-Soviet security grouping comprising Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Russia, Uzbekistan and Tajikistan. Akhmetov said in mid-February that the delivery of S-300 systems "would help the republic's integration into the CSTO and significantly enhance the protection of the country's airspace." -------------------------------------------------------- ... jel` to ono : " I mi konja za trku imamo " ... E , sada je već interesantnije ! ... lele , da vidimo, KO će KOME ... > na crtu da stane < ... P.S. Izvinjavam se da je tekst pisan na Egleskom ali do ovog postovanja , ni jedan naš medijum ... nije još objavio ovu informaciju ! Po potrebi ! ... sledi prevod | |
| | | ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 19:30 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 19:43 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 19:45 | |
| stvarno si seljak matori sad ću ti ja prevest |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 19:48 | |
| evo matori samo za tebe:
ASTANA, ožujak 4 (RIA Novosti) - Kazahstan ima potpisan ugovor s Rusijom o kupovini S-300 raketa zrak obrambeni sustavi, kazaški, rekao je ministar odbrane u srijedu.
"Mi smo nedavno potpisao ugovor s Rusijom i kupujete S-300 sustava", rekao je Danial Akhmetov.
Posljednji mjesec, Kazahstan je najavio planove za opremanje bojne 10 S-300 zračni obrambeni raketni sustavi kupio od Rusije, s isporukama za početak u 2009.
Najnovija verzija S-300 obitelji je S-300PMU2 Favorit, koja ima domet do 195 km (oko 120 milja) i može presresti zrakoplova i balistička raketa na visinama od 10 metara do 27 kilometara.
Rusija prošle godine, najavio je da planira proširiti vojno-tehnička suradnja s pripadnicima Kolektivnog ugovora Security Organization (CSTO) i postaviti protuzračne odbrane integrirana mreža s njima.
The CSTO je post-sovjetskog sigurnosti grupiranje sastoji Armenija, Bjelorusija, Kazahstan, Kirgistan, Rusija, Uzbekistan i Tadžikistan.
Akhmetov rekao je sredinom februara da dostave S-300 sustava "bi republike integracije u CSTO i značajno unaprijediti zaštitu zemlje zračni prostor." |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 19:51 | |
| brz si bio, hvala a gdje se odmah izgubi |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 21:32 | |
| - gradski-seljak ::
- ravnogorac ::
- Dovoljno je i bez prevoda jasno
je za tebe, ali ima nas seljaka....... Kolega , ja zaboravih da vi odande , razumete samo nemački !!! Evo , svečano ti obećavam , drugi put ću EXTRA o tome voditi računa jedino , ako ti više odgovaraju ,, drveni advokati ,, ... | |
| | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 22:01 | |
| - oko ::
- gradski-seljak ::
je za tebe, ali ima nas seljaka.......
Kolega , ja zaboravih da vi odande , razumete samo nemački !!! Evo , svečano ti obećavam , drugi put ću EXTRA o tome voditi računa jedino , ako ti više odgovaraju ,, drveni advokati ,, ...
eh gradski gledaš u PVO a nagazio si na minu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 23:45 | |
| a šta ću, takav mi je horoskop |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 23:47 | |
Kolega , ja zaboravih da vi odande , razumete samo nemački !!! Evo , svečano ti obećavam , drugi put ću EXTRA o tome voditi računa jedino , ako ti više odgovaraju ,, drveni advokati ,, ...
i amerikanski |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Sre 04 Mar 2009, 23:58 | |
| - gradski-seljak ::
- oko ::
i amerikanski ...jašta ! ... jer još nema engleskih - spomenika Ali , šta nije ... ne mora da znači i da neće ... | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Čet 05 Mar 2009, 00:11 | |
i amerikanski ...jašta ! ... jer još nema engleskih - spomenika Ali , šta nije ... ne mora da znači i da neće ...
a koja si ti sad ??? nemoj matorog da mi uznemiravaš |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! Čet 05 Mar 2009, 00:24 | |
| - sjekač ::
i amerikanski ...jašta ! ... jer još nema engleskih - spomenika Ali , šta nije ... ne mora da znači i da neće ...
a koja si ti sad ??? nemoj matorog da mi uznemiravaš Kada se kolega ne štreca !.. šta si se ti ,, iseko ,, ??? Ti bi voleo radije tebe ili kako Hajde , idi ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: RUSI GRADE ŠTIT ... ?! | |
| |
| | | | RUSI GRADE ŠTIT ... ?! | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |