Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjedaaaaaaaaaa

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:27

Sretan rođendan!!!

Susjedaaaaaaaaaa 338.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:33

Hvala, hvala Susjedaaaaaaaaaa Cerek

može malo torte ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:37

susjeda ::
Hvala, hvala Susjedaaaaaaaaaa Cerek

može malo torte ?

Može i cijela cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:38

rano jutros još je i bila cijela Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:40

rano jutros još je i bila cijela Laughing

A dobro...pa tome i služe torte, da se smažu. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:41

nisam ni mislila praviti, al bi muž pomislio da imam nešto protiv njega... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:43

nisam ni mislila praviti, al bi muž pomislio da imam nešto protiv njega... Laughing

Ste našli mjesta medeku?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:45

aja ::

Ste našli mjesta medeku?

na mjestu je gdje držim najdraže stvarčice...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:46

Ste našli mjesta medeku?

Drago mi je...a mogli bi već i nekaj drugo izmislit, ponestaje mi medeka. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:49

Ste našli mjesta medeku?

Drago mi je...a mogli bi već i nekaj drugo izmislit, ponestaje mi medeka. Laughing

možda imaju zaliha Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:53

Imaju zaliha, ali imaju samo dvije vrste...mislim da imaš dva različita, ne? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:53

Srećan rođendan S.
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:54

imam...prošli je smeđi, a ovaj crno bijeli...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:55

Sretan rođendan S. rabbit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:56

I to ti je to...nemaju više. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:57

gradski-seljak ::
Sretan rođendan S. rabbit

farao ti ??? hvala ti Gradski...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 21:59

i sad da napišem onu već staru, ofucanu...nisi se trebala trošiti na mene.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:01

i sad da napišem onu već staru, ofucanu...nisi se trebala trošiti na mene.

A daj...to je sitnica a veseli. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:03

djecu si trebala vidjeti...sin otvorio vrata, vrati se s nekim zapanjenim izrazom lica Laughing a kćerka sva vesela ...opet si dobila ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:05

djecu si trebala vidjeti...sin otvorio vrata, vrati se s nekim zapanjenim izrazom lica Laughing a kćerka sva vesela ...opet si dobila ?

I nije im jasno od koga je...

A ovoj na telefon sam triput morala ponavljati potpis, posebno zadnjega. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:06

jasno im je...pričam im o tebi i Joninu, znaju i za Mačka i još neke...i mužu...bez njega ništa ne može Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:08

jasno im je...pričam im o tebi i Joninu, znaju i za Mačka i još neke...i mužu...bez njega ništa ne može Laughing

Al jedva sam joj objasnila tko je zadnji na popisu...ne znam kaj si je mislila.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:10

Al jedva sam joj objasnila tko je zadnji na popisu...ne znam kaj si je mislila.. Laughing

ne znam tko je primio poziv Crying or Very sad jednu poznam baš dobro, ostale tako, tako i bila sam danas u pošti platiti račune tako da znam i tko je na kojem šalteru bio...ima jedna malo smotana Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:12

Pa ja sam zvala ove kod nas, ne one kod vas... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa EmptyUto 20 Jan 2009, 22:14

Pa ja sam zvala ove kod nas, ne one kod vas... Smile

aaaaaaaa...da oni prosljede...ovi tu tek nebi shvatili još ak bi malo po svome to izrekla Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Susjedaaaaaaaaaa Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjedaaaaaaaaaa   Susjedaaaaaaaaaa Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjedaaaaaaaaaa
Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: