Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ojađeni

Ići dole 
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Ojađeni Empty
PočaljiNaslov: Ojađeni   Ojađeni EmptyPon 19 Jan 2009, 11:11

Ojađeni

Nestali biznismen Nikola Lazić u poslednje vreme dobio je i najveće klijente, sa ulozima od 200.000 evra pa naviše, tvrdi izvor Kurira

Ojađeni Thumb_MS-24919101

BEOGRAD - Nestanak Nikole Lazića (55), vlasnika firme „Elita internacional“ iz Nušićeve ulice, koji se bavio zelenašenjem i kome se od pre desetak dana gubi svaki trag, uspaničio je klijente koji su mu, kako saznajemo, poveravali od 200.000 evra pa naviše!
Prema najnovijim informacijama, među Lazićevim zajmodavcima su i poznati beogradski preduzetnici, lekari, sportisti, a ima i advokata. Dobro obavešteni izvor Kurira otkriva da je Lazić godinama sticao nepodeljeno poverenje među viđenijim Beograđanima, ali da je stvar izmakla kontroli tek u poslednjih nekoliko meseci.
- Dobar glas o korektnosti Nikole Lazića i njegove „Elite“ širio se godinama, pa je poverenje vremenom spontano raslo. Ljudi su, opečeni „jezdama“ i „dafinama“, na početku ulagali po 3.000 evra, što je bio minimum, a onda vremenom, zadovoljni redovnom isplatom kamate, povećavali iznos. Bila je prava navala, pa je Lazić lane podigao minimum pozajmice na 5.000 evra, a kamata je ostala ista - tri odsto mesečno. Interesovanje ulagača je raslo, tako da je u poslednje vreme dobio i najveće klijente, sa ulozima od 200.000 evra pa naviše. Za pola godine od samo nekoliko klijenata slilo mu se više miliona evra - objašnjava naš dobro upućeni izvor.
Većina Lazićevih poverilaca svakako su oni s minimalnim ulogom, čija je mesečna kamata bila 150 evra.
- Razumem ja one koju su ne trepnuvši dali i 300.000 evra, jer im to sigurno nisu jedine pare. Kako li je nama što su nam to najveće i jedine pare koje ćemo videti u životu?! Koliko sam čula od drugih s kojima skoro svaki dan odlazim pred „Elitu“, najviše je nas što smo uložili otpremninu, i sad možemo samo Bogu da se molimo. Mislila sam da s tih 150 evra plaćati komunalije i da još ponešto ostane. Najviše me je zabolelo to što je poslednji put na vratima „Elite“ pisalo da ne radi zbog problema sa instalacijama. Još mi i inteligenciju vređaju - priča naša čitateljka, koja nije izgubila nadu da će svoju otpremninu ipak videti još jednom „na gomili“.
Prijatelji Nikole Lazića i dalje nas uveravaju da se on vraća u Srbiju, iz Švajcarske ili Nemačke, negde oko Svetog Jovana.
PREVARILI GA SREMCI
Pre nekoliko godina, kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora, Lazića su za 20.000 evra prevarila dva mladića iz Srema.
- Obojica su se pojavila u „Eliti“ sa urednim tapijama svojih nekretnina, tražili pozajmicu od po 10.000 evra i odmah potpisali ugovor da će redovno plaćati kamate od pet odsto mesečno. Dobili su novac i tih 250 evra mesečno su redovno isplaćivali celih 40 meseci, čuvajući priznanice. Kad su tako posle tri i po godine uplatili „do glavnice“, prestali su da plaćaju. Imali su uplatnicama dokaz da su izmirili dug, a „Elita“ im, navodno, nije mogla ništa, jer kako sudski da im isplati „zelenašku kamatu“! Lazić se od tada uglavnom oslanja na preporuke - objašnjava naš izvor.
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net

Ojađeni
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Ljudi i događaji-
Skoči na: