Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 22:57

susjeda ::
ništa opet...

Pa ti si stvarno nezasitna Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:00

aja ::
ništa opet...

nisam Arrow samo igram i nadam se...23.12.. sam dobila Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:04

ništa opet...

nisam Arrow samo igram i nadam se...23.12.. sam dobila Wink

Kaj opet? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:06

isto što sam ti pokazala...i ostala sam bez njega, poklonila kćerki Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:07

isto što sam ti pokazala...i ostala sam bez njega, poklonila kćerki Smile

Lijepo od tebe... Smile

Ove kokice su stvarno malo pomogle. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:08

obične , slane ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:11

obične , slane ???

Je, one iz mikrovalne....pročitala na jednom forumu da pomaže...i stvarno pomaže. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:14

obične , slane ???

Je, one iz mikrovalne....pročitala na jednom forumu da pomaže...i stvarno pomaže. cool

moraš ih imati u rezervi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:15

obične , slane ???

moraš ih imati u rezervi Smile

Imam još jedan paket Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:18

cool sutra odmor ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:19

cool sutra odmor ???

Je, i u nedjelju bounce

U pon vađenje krvi i kvarcanje, pa odmor pa u srijedu 3. kemo..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:22

do kada moraš primati ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:24

do kada moraš primati ?

Kvarcanje ili kemo?

Zadnju kemo, za sad imam predviđenu 13. 1. ...a za kvarcanje ne znam, danas je bilo 15to od planiranih 25-30....u pon ću znati više, kad se planira kakav kontrolni pregled da vidimo kaj smo gadu učinili..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:28

do kada moraš primati ?

Kvarcanje ili kemo?

Zadnju kemo, za sad imam predviđenu 13. 1. ...a za kvarcanje ne znam, danas je bilo 15to od planiranih 25-30....u pon ću znati više, kad se planira kakav kontrolni pregled da vidimo kaj smo gadu učinili..

pola si pregurala Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:30

do kada moraš primati ?

Kvarcanje ili kemo?

pola si pregurala Smile

Jesam...nadam se da neće trebati nekakvih dodatnih terapija...i hodanja po kontrolama...toga se užasavam. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:34

nadam se i ja Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:36

Danas smo brzo bili doma, u pol 12 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:38

brzo obaviš... muž te vozio ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:40

brzo obaviš... muž te vozio ?

Je..nie bilo gužve po autoputu ni po zagrebu...dođem, obavim i idem...

U srijedu svi idemo, ja sam tam do pola 1-1, pa je Gazdi dosadno...ovak će lutati malo po zagrebu i sv. heleni.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:43

ja baš gledam po netu i ne znam što da radim za dopunsko zdravstveno Crying or Very sad do sada si nisam uplaćivala...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:45

ja baš gledam po netu i ne znam što da radim za dopunsko zdravstveno Crying or Very sad do sada si nisam uplaćivala...

Gazda ima dopunsko, a ja sam oslobođena participacije, kao i balavci..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptyPet 02 Jan 2009, 23:47

Gazda ima dopunsko, a ja sam oslobođena participacije, kao i balavci..

ja jedina moram plaćati ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptySub 03 Jan 2009, 00:03

problemi sa kompom Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptySub 03 Jan 2009, 00:06

problemi sa kompom Crying or Very sad

Ne....pokušavala sam saznati na mađarskom kolko koštaju trakice tam...pa sam zapela Arrow

I nisam ništ pametnija. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 EmptySub 03 Jan 2009, 07:46

Dobro jutro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 33 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 33 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: