Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:45

gradski-seljak ::
na zapadu ništ novo
malo se odmaro, malo trošio lovu, malo ispod oka gledo ono što se nesmije, nabacio koju kilu i tak dojdem doma ono drvo kak se zove štrumfeta, valjda tak, procbjetalo drugi pou o.g.

datura se zove ili anđeoska trublja...i moja cvjeta, a jedva ima lišća Crying or Very sad sad nakon svega možeš na dijetu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:47

neću idem malo po trbušćić
vele da je seksi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:49

neću idem malo po trbušćić
vele da je seksi Smile

tješe te ... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:51

a ne veliki onak malo ne onaj da ne vidim ......
Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:54

a ne veliki onak malo ne onaj da ne vidim ......
Smile

ja sam baš mršava , al stomaka se ne mogu riješiti @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:55

sad zavisi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:55

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:56

pa to sam ja iz mladosti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:56

sad zavisi

što zavisi??? Crying or Very sad ne izgleda lijepo kad se stomak prevali preko hlača Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:57

pa to sam ja iz mladosti Smile

cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:58

nisam stigo napisat nešt sam zaj.... pa pritisno otišla poruka nenapisana a sad zaboravio šta sam mislio posto sam senilan Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 21:59

nisam stigo napisat nešt sam zaj.... pa pritisno otišla poruka nenapisana a sad zaboravio šta sam mislio posto sam senilan Smile

Laughing

vidi ovoga...taki ti se sviđa Crying or Very sad

https://2img.net/r/ihimizer/img72/5853/60903363qw9.jpg
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:00

ma jok ni u snu samo malo ovak kak ja imam sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:01

ma jok ni u snu samo malo ovak kak ja imam sad

ahhhaaaa...kao moj muž...samo on to zove mišićima Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:04

moja gazdarica šimićima Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:05

moja gazdarica šimićima Laughing

kako ona? jel iskoristila godišnji ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:07

na bolovanju od 08.04.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:08

na bolovanju od 08.04.

još uvijek Crying or Very sad nešto ozbiljno ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:10

ma nije nogu iskrenula na poslu i sad ju šalju od jednog do drugog, terapije, šta joj fali bolivanje 100% i boli je ona stvar samo mene zajebava doma Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:12

ma nije nogu iskrenula na poslu i sad ju šalju od jednog do drugog, terapije, šta joj fali bolivanje 100% i boli je ona stvar samo mene zajebava doma Laughing

onda dobro...za tebe manje više Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:13

ne kužim za mene manje više Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:15

ne kužim za mene manje više Crying or Very sad

nek te malo zajebava ...ništ ti biti neće Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:17

a tak znači da prije će me se riješit Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:19

a tak znači da prije će me se riješit Smile

nemoj tako daleko gledati Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 EmptySub 23 Avg 2008, 22:20

ma neda ona mene čuva, pazi i mazi cool
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 4 od 40Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: