Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPon 03 Nov 2008, 19:23

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPon 03 Nov 2008, 20:33

vidim vas vidim Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPon 03 Nov 2008, 20:33

farao Evil or Very Mad Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPon 03 Nov 2008, 20:38

Gradski jesi ti u svemu tako spor Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPon 03 Nov 2008, 20:46

jesam, pa godine a i večeram Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyUto 04 Nov 2008, 23:18

Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptySre 05 Nov 2008, 23:22

40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyČet 06 Nov 2008, 00:20

aja večer
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyNed 09 Nov 2008, 23:38

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyNed 09 Nov 2008, 23:40

totalni štrajkkkkkkk
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPon 10 Nov 2008, 20:17

gradski-seljak ::
totalni štrajkkkkkkk

a što nam preostaje ? Crying or Very sad nabasam na tebe jednom mjesečno i onda ti večeraš Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyUto 11 Nov 2008, 19:48

susjeda ::
totalni štrajkkkkkkk

a što nam preostaje ? Crying or Very sad nabasam na tebe jednom mjesečno i onda ti večeraš Rolling Eyes

a da mi se pridružiš??? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:42

dobro veče Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:43

dobro veče Twisted Evil

Twisted Evil

Imaš pp
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:50

drago mi je što si se javila
ja sam nekako sve manje na netu, nema više one strasti (politika) šta me interesira, a i ovdje di se družimo nekako prorijeđeno, dolazimo samo Paloma i ja i poneki put još neko

drži se!!!!!!! cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:53

drago mi je što si se javila
ja sam nekako sve manje na netu, nema više one strasti (politika) šta me interesira, a i ovdje di se družimo nekako prorijeđeno, dolazimo samo Paloma i ja i poneki put još neko

drži se!!!!!!! cool

A ja se više nemam volje kartat....jednostavno se ne mogu koncentrirat... Question

I ja zavirim tu, obično nema nikog..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:54

ja sam uglavnom na kartanju sinoć oko 10 imao sam dobre igre (sa partnerom) kad se nađu dobri igrači koji ne pizde sve ok odigraš po desetak partija
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:56

ja sam uglavnom na kartanju sinoć oko 10 imao sam dobre igre (sa partnerom) kad se nađu dobri igrači koji ne pizde sve ok odigraš po desetak partija

Gazda se još karta....ja jednostavno nemam koncentraciju za to...imaš još jedan pp
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:57

pod kojim nikom karta i u kojoj sobi je najčešće???
pročito sam
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 19:58

pod kojim nikom karta i u kojoj sobi je najčešće???
pročito sam

Ne znam u ojoj sobi, gdje upadne...nadimak je putjančar
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 20:01

probat ću ga naći Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 20:08

A dobro...karta ili prijepodne ili popodne, rijetko navečer. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 20:14

a pokušat ću možda bumo zajedno igrali, neću reči ko sam Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 20:18

a pokušat ću možda bumo zajedno igrali, neću reči ko sam Smile

I bolje ti je Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 EmptyPet 14 Nov 2008, 20:20

Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 7 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: