Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 37 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 21:35

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:12

dobro .eče. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:14

Bok sjekač
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:14

kaj delaš?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:17

bok Paloma
ništ dosađujem se, i slušam pjesme cool

šta ima kod tebe, odmaraš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:20

na Z1 sigurno.Meni bleje tamburice iz vana.A i fešta je na rivi pa i od tamo čujem
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:23

ne na otv
ma ubijam samo vrijeme, loši filmovi pa dok ovdje kratim vrijeme nek nešt svira, nije bog zna šta
pa ti si onda blizo rive (centra)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:27

u samom centru.I svako jutro moram zatvarat prozore jer se čuje i ptičica kad sa krilima zamahne.Nisam ja to naučila tako
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:31

čekaj šta nisi tako naučila
u centru čuje se ptičica???
to blizu Anke??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:35

Nisam naučila živjet u centru.Čuje se sve živo.I lastavice neko jutro koda su popiz....razgalamile se i razletjele nisam mogla spavat.Pa blizu mi je anka ,da.Minuta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:37

a tak
sad si pred očima mogu stvorit sliku, pa i ja sam kod Anke onda kad sam bio popio kavu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:42

u jebemti DOBRA DOBRA pjesma

"malo je malo dana" cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:44

mi nemamo otv.kako sad to.nekad ima nekad nema.koja je to emisija?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:45

a na RTS-u mislim da je to policajac sa petlovog brda
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:49

paloma 051 ::
mi nemamo otv.kako sad to.nekad ima nekad nema.koja je to emisija?

komp me zajebava morat ću restartat,
emisija pjesme koje srce diraju
RTS ne hvatam
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:51

to je ona emisija što je vodi ona jedna mlada dugokosa zbunjena ženskica.Ona što je u aferi da je ukrala pare sa bankomata svom šefu dok je radila na drugoj tv.Kako se ono zove taj tip?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:55

da baš je zbunjena tipu je ime Vlado
a ovo o toj maloj nisam znao
na kojoj tv je radila, ak govorimo o istoj
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptySub 19 Jul 2008, 23:58

a onda je radila na Z1 ako je sad na otv-u.Ima živu muziku.Malo mi je blesuckava.rubala mi je simpatičniji
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:01

nešt smo pobrkali
kad spominješ rubala on je na Z1, misliš na voditeljicu na Z1 onu crnu hana tabaković misliš da je ona imala aferu o kojoj si napisala
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:04

e to je ta.da.hana tabaković.ne sviđa mi se
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:07

ona je prije radila na otv-u a onda otišla na Z1
zar je ona imala onu aferu sa bankomatom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:10

aha.ali naravno kaže da nije kriva.A i povezivali su je sa još nekom facom kao da nu je bila ljubavnica.Ali sve sam zaboravila
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:14

a ništa čudno, pa vidiš kak se ponaša, meni je antipatična
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:19

ona ženska šta vodi uz rubalu mi se drži kao neva u bolesti ali ima jako ugodan glas
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 EmptyNed 20 Jul 2008, 00:35

baš tak
komp me zaj......
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 37 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 37 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: