Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:08

aja ::
Čitavi...nije jako puhalo. Mislila sam da će prozore razbiti, srećom nije....štete ima, stradale jabuke, orasi...rajčica..

i to je šteta...samo protiv toga se ne može ništa.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:09

susjeda ::
Čitavi...nije jako puhalo. Mislila sam da će prozore razbiti, srećom nije....štete ima, stradale jabuke, orasi...rajčica..

A ništa...još smo dobro prošli...gledam na karti, još jedan nalet ide prema nama....i kad izgleda daleko, začas je tu. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:11

A ništa...još smo dobro prošli...gledam na karti, još jedan nalet ide prema nama....i kad izgleda daleko, začas je tu. Sad

taj ne izgleda opasan... gledam ja kako ide na NS i žao mi onih mladi u kampu...opet grana pala na kamp...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:12

Kak misliš, opet? Dvije grane? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:15

Kak misliš, opet? Dvije grane? Crying or Very sad

da, negdje sam pročitala...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:17

Uf...pa do kad traje to? Mislim, taj exit ili kak se već zove..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:18

mislim četiri dana...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:19

mislim četiri dana...

Nisam u tijeku....prestara sam ja za to Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:22

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:23

mislim četiri dana...

Nisam u tijeku....prestara sam ja za to Question

misliš da ja znam... Laughing bilo na našim stranicama obavijesti ičist slučajno pročitala Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:25

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:29

Nisam znala za tu drugu...samo za onu koja je ubila curu... Sad

Popodne je hitna zavijala kao luda....nisu valjda opet lonci radili Ajmo ovde.... - Page 24 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:30

Nisam znala za tu drugu...samo za onu koja je ubila curu... Sad

Popodne je hitna zavijala kao luda....nisu valjda opet lonci radili Ajmo ovde.... - Page 24 116797

ima svašta Evil or Very Mad čitala sam o tome.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:31

naš stan je u blizini bolnice i ja sam sve teže podnosilla sirene...u svako doba dana i noći Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:36

U zadnje doba se dvašta događa kod nas...za onu tučnjavu nismo imali pojma na moru...Gazdu je zubar u šibeniku pital kaj se to događa kod nas... Ajmo ovde.... - Page 24 116797

Eh da...i zubara smo posjetili (Gazda)...to je isto bila odiseja, jedva je našel nekog koji će ga primit....i taj mu nije htio vadit zub jer je upaljen...pa je dobil antibiotike i 4 dana bil pošteno naotečen...kolko je analgetika progutal da ne govorim, a kakvog je raspoloženja bil isto ne bih....u jednom trenu je htio doma svojoj zubarki da mu "to izvadi van, upaljeno ili ne"...kad ga zub prošao, zapiknula mu se riblja kost u grlo...pa je zaključil da je "uklet" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:40

U zadnje doba se dvašta događa kod nas...za onu tučnjavu nismo imali pojma na moru...Gazdu je zubar u šibeniku pital kaj se to događa kod nas... Ajmo ovde.... - Page 24 116797

Eh da...i zubara smo posjetili (Gazda)...to je isto bila odiseja, jedva je našel nekog koji će ga primit....i taj mu nije htio vadit zub jer je upaljen...pa je dobil antibiotike i 4 dana bil pošteno naotečen...kolko je analgetika progutal da ne govorim, a kakvog je raspoloženja bil isto ne bih....u jednom trenu je htio doma svojoj zubarki da mu "to izvadi van, upaljeno ili ne"...kad ga zub prošao, zapiknula mu se riblja kost u grlo...pa je zaključil da je "uklet" Laughing

jadan Gazda...čitala sam i o tome što je bilo kod vas...a danas čitam da su jednog našeg pretukli na moru...u stvari četvoricu, ali samo je jedan naveden da je od tu...ma užas Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:42

Valjda ove vrućine djeluju na ljude tak...a Gazda, preživjel je...istina, pojel je kilu i pol kruha prije nego se kost pomaknula Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:45

Valjda ove vrućine djeluju na ljude tak...a Gazda, preživjel je...istina, pojel je kilu i pol kruha prije nego se kost pomaknula Laughing

to je strašno... sigurno se napatio.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:47

Je...a ja mu nisam baš bila od pomoći...popizdila sam kad je rekao "daj ti imaš manje prste, probaj mi to izvući van"...urlala sam ko furija, a on se uvrijedio na to....sve u svemu, veseli praznici Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:49

Je...a ja mu nisam baš bila od pomoći...popizdila sam kad je rekao "daj ti imaš manje prste, probaj mi to izvući van"...urlala sam ko furija, a on se uvrijedio na to....sve u svemu, veseli praznici Laughing

kad je muka ne razmišlja se previše...trebala mu pomoć Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:53

Da mu guram prste u usta?? Ajmo ovde.... - Page 24 Horor

Nije mi uopće padalo na pamet, a njemu nije bilo jasno zakaj. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:54

Da mu guram prste u usta?? Ajmo ovde.... - Page 24 Horor

Nije mi uopće padalo na pamet, a njemu nije bilo jasno zakaj. elephant

Laughing razumijem i tebe, ali njega Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:56

Bar nam nije bilo dosadno... Question

Iako nismo imali ni tv ni radio...ništa. Blaženo neznanje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 22:58

ja bi bar neki radio nabavila...od jutra počinjemo s njim...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 EmptyPon 14 Jul 2008, 23:00

ja bi bar neki radio nabavila...od jutra počinjemo s njim...

Jedino onaj koji imamo u autu...a taj je lovil samo čudne stanice Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 24 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: