Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:23

susjeda ::
neću misliti danas što moram sutra Question

Imaš pravo, zakaj se živcirat zbog sutra...jura je danas imal prvo predavanje, a već sljedeći tjedan polaže ispit.. Ajmo ovde.... - Page 26 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:25

a koliko sati trebaju odslušati ? A koliko uistinu odslušaju ? Question a naplate debelo Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:27

a koliko sati trebaju odslušati ? A koliko uistinu odslušaju ? Question a naplate debelo Suspect

Mislim da 30 sati...a predavanje ima svaki dan.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:29

aja ::

trebalo bi znači tri sata dnevno predavanja...ma znam kako su moji Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:30

trebalo bi znači tri sata dnevno predavanja...ma znam kako su moji Question

Ma kajaznam...dobro je kaj ga poberu i poslije predavanja odvezu u školu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:33

Imali smo danas veliko pospremanje kompa...napravili smo tri i pol giga mjesta...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:34

znam da vam tako odgovara, ali znam da trećinu sati ne održe.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:35

Imali smo danas veliko pospremanje kompa...napravili smo tri i pol giga mjesta...

nama je danas stari opasno zasmrdio... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:35

Održat će....ne znam zakaj misliš da neće.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:37

jesi napisala da sljedeći tjedan ima ispit ? Kada...koji dan ? Jel dnevno imaju tri sata predavanja i više Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:38

jesi napisala da sljedeći tjedan ima ispit ? Kada...koji dan ? Jel dnevno imaju tri sata predavanja i više Crying or Very sad

Negdje pod kraj tjedna...ima tri sata dnevno, svaki dan.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:41

Negdje pod kraj tjedna...ima tri sata dnevno, svaki dan.

po mojoj računici to bi odslušani sati bili u sljedeći petak, a nikako polaganje sljedeći tjedan...no dobro.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:44

Ma kajaznam...možda je jura i krivo razumio kad je ispit..sav je smotan, sad im je gužva i u školi...a on se ne može odlučiti hoće li zapeti iz petnih žila i proći s 5 ili ne...mislim da mu se neda. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:46

ja sam moram istresti kako ovi ovdje rade Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:48

ja sam moram istresti kako ovi ovdje rade Evil or Very Mad

Nemam pojma kak ovi tu rade... Wink

Ja ću prolupat...balavica još uvijek čita o rimu, sutra pišu. Opet paničari, a sve testove piše 100% Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:49

napisala si da je na tebe Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:52

napisala si da je na tebe Laughing

Ja nikad nisam tak šizila.. Question

A kaj je najljepše, nikad ni jedno od njih nismo opterećivali ocjenama...i imaju potpuno različite stavove....jura, piiih, lako ćemo a iva, moram znati sve.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:56

ja šizim zato što opet ne mogu odgovoriti na forum kad hoću, zato što moram ujutro rano ustati izato što još moram srediti koješta Rolling Eyes zato ću te ranije napustiti ...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyPon 26 Maj 2008, 22:56

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyUto 27 Maj 2008, 16:16

D dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyUto 27 Maj 2008, 21:42

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyUto 27 Maj 2008, 21:52

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyUto 27 Maj 2008, 21:52

Dobro vece devojke
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyUto 27 Maj 2008, 21:53

Twisted Evil
3 3 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 EmptyUto 27 Maj 2008, 21:55

Lauda ::
Dobro vece devojke

Večer Lauda Twisted Evil da znaš da mislim na tebe i pitam se što te nema ? Puno , previše posla izgleda...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 26 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: