|
| Ajmo ovde.... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:11 | |
| stvarno . Mogli bi se ovi iz cirkusa uvrijediti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:11 | |
| - sjekač ::
zamolio bi te da ovo ne nazivaš cirkusom Nekome cirkus, nekom ne....svakom svoje. Samo, sto tog cirkusa nece biti kad se provede zakon iz EU...vjeruj mi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:13 | |
| [quote="susjeda"] - sjekač ::
- a nekome je cirkus Trgovišće a nekom Kumrovec, i mirna bosna
Gdje se spominje Trgovišće tak kako Kumrovec ?A kad budem vidjela ovakve fotografije iz Trgovišća kao ove i za njega ću napisati da je cirkus. http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/05/24/0028006.html[/quote] pa ne spominje se zato što neznaju tak nešt organitirat a i ajd kad se u trgovišću skupilo 10.000 tisuća štovatelja ja vidio i tam okupljanja i nisam našao za shodno da to nazovem cirkusom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:16 | |
| - Crni-Macak ::
- sjekač ::
zamolio bi te da ovo ne nazivaš cirkusom
Nekome cirkus, nekom ne....svakom svoje.
Samo, sto tog cirkusa nece biti kad se provede zakon iz EU...vjeruj mi pa ak neće bit neće ne cirkusa već PROSLAVE neće al niko neće moć zabraniti štovateljima da se tamo okupe i ožive sjećenje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:23 | |
pa ak neće bit neće ne cirkusa već PROSLAVE neće al niko neće moć zabraniti štovateljima da se tamo okupe i ožive sjećenje Proslava ce uvjek biti za debile, koji se klanjaju zlocinackim ideologijama i diktatorima kao sto je bio Staljin,Lenin, Tito.... Ne vidim da je zabranjen okup recimo u Njemackoj za pale borce Wehrmachta, a ti? Ali polako, sve ce doci na svoje. Ipak je Hrvatska jos dosta zaostala zemlja i kod nas se slobo osudjuju zlocini koji su pocinjeni i "ime naroda". Poljaci, Madjari, Cesi itd.. su tu puno dalje..ali mi smo uvjek zadnji, kao u svemu, zato tako i uvjek prolazimo i stalno nas netko guzi! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:29 | |
| tip sam osobe koja nikad nikog ne naziva zločincem bez dokaza krivnje da "u ime naroda" u ime naroda poćinjeno je dosta zločina, zna se da su se dogodili, pa nek se dokaže ko je šta radio ko je zapovjedio i mali nebi se imali o čemu prepucavat i sve ok |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:37 | |
| čudna podudarnost današnje emisije na htv "nedjeljom u dva" gostuje Jakov Sedlar biće prikazan dokumentarni film o F.Tuđmanu prvom našem predsjedniku, i to na rođendan Josipa Broza Tita e moj Stankoviću, dobru temu si izabrao |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 14:56 | |
- tip sam osobe koja nikad nikog ne naziva zločincem bez dokaza krivnje
da "u ime naroda" u ime naroda poćinjeno je dosta zločina, zna se da su se dogodili, pa nek se dokaže ko je šta radio ko je zapovjedio i mali nebi se imali o čemu prepucavat i sve ok Cuj, ne treba tu puno logike da skuzis kako komunizam/socijalizam funkcionira i tko je odgovoran za zlocine. Bez znanja i odobrenja vrhovnog "glavonje" nista se ne desava u drzavi.Tocno, u "ime naroda" je bilo nepravde, zlocina i lopovluka do mile volje, samo ako si nesto rekao ili nesto napomenuo, zavrsio si u Gradiski ili Golom otoku. Ja sam protiv svake zlocinacke ideologije, to bila sada komunisticka/socijalisticka ili fasisticka/nacisticka, samo da rascistimo neke stvari.Ali odredjena grupa debila jos dan danas brani zlocine i lopovluk Tita. Sjeti se njegovog najveceg lopovluka zvanom "nacionalizacijom", kad je seljacima legalno steknutu zemlju oduzimao a ostalim gradjanima nekretnine. Tko se bunio, zavrsio je u zatvoru! Os da jos nabrojim stvari sta je taj zlocinac Tito radio..ima toga dosta. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 15:20 | |
| Tito - brutalni diktator i važan državnikOsim što je, dakle, bio brutalni diktator koji je zatvarao svoje političke protivnike, koji je uveo i održavao cenzuru, koji je zabranjivao bilo kakvu slobodu političkog djelovanja i koji se duboko suprotstavljao bilo kakvoj ideji demokracije, Tito je i svojim osobnim lifestyleom kompromitirao i vrijeđao jugoslavenske građane.
Jugoslavija je ipak bila razmjerno siromašna zemlja kojom je dugo dominirao svjetonazor egalitarizma i solidarnosti. Titov je životni stil bio potpuno suprotstavljen takvom svjetonazoru. Tito je živio napadno luksuzno, između cadillaca na Brijunima, raznih vila i lovišta po Jugoslaviji do putovanja Galebom.
I dok se Tito, dakle, na unutarnjem planu ponašao kao okrutni diktator, a na razini lifestylea kao šef vojne hunte iz Trećeg svijeta, Tito državnik ostajao je jedan od stalno važnih protagonista svjetske i regionalne politike.http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarnji/clanak/art-2008,5,25,,120708.jl |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 15:27 | |
| Stil generalissimusa iz Trećeg svijeta
Još gorim od Titova neprimjerenog luksuza doimala se Titova ikonografija, koju je, nažalost, jednim dijelom preuzeo i Franjo Tuđman, a koja je podsjećala na najgore generalissimuse iz Trećeg svijeta: bijele pudlice, bijele maršalske uniforme, cigare do trideset centimetara i odredi ađutanata uistinu više nisu imali nikakve veze s radničkim vođom bivše Jugoslavije.
Titov je osobni ukus u mnogočemu bio jednako vulgaran kao i njegova ikonografija. Primjerice, u razgovoru s Dedijerom , koji je vođen 1952., Tito je rekao da voli pretežno laku glazbu, da sluša Beethovena I Čajkovskog ako baš mora, te da jazz smatra galamom, a ne glazbom. Kazao je i kako ne podnosi impresonističko slikarstvo, nego jedino realizam.
Tito je već sredinom 60-ih postao karikaturalni diktator,koji je,po svom entourageu I stilu, mirne duše mogao voditi vojnu huntu u Venezueli ili Obali Slonove Kosti ,samo što to nitko u SFRJ nije smio reći. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 15:33 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 15:38 | |
| nema frke |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 15:44 | |
| i ja sam za vidi se da admin radi svoj posao, od moje malenkosti pohvala adminu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 15:52 | |
| Još jednom Mačak i Sjekač zahvaljujem na razumijevanju i koliko vidim našli ste se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 16:19 | |
| đes deki šta ima |
| | | deki Moderator
Broj poruka : 405 Datum upisa : 29.11.2006
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 16:23 | |
- đes deki šta ima
pozdrav druže odmaram kao i uvek kako si mi ti? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 16:30 | |
| ma žena me zajebava, riješava križaljku pa me stalno nešt zapitkuje (samo da nisam na netu ) sada dobro, malo me temperatura zajebavala al ok |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 16:51 | |
| Dragi moji, nadam se da na prijateljima više neće biti ovakvih rasprava, jer onda naslov nema smisla...imam i ja svoje mišljenje o cirkusima, trgovišćima, kumrovcima i inima....pa ću ga kad i ako budem htjela, iznijeti na drugom podforumu. Volim doći ovdje jer se tu blabla o svemu i svačemu...da mi se svađa, otišla bih na drugo mjesto. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 16:57 | |
| - aja ::
- Dragi moji, nadam se da na prijateljima više neće biti ovakvih rasprava, jer onda naslov nema smisla...imam i ja svoje mišljenje o cirkusima, trgovišćima, kumrovcima i inima....pa ću ga kad i ako budem htjela, iznijeti na drugom podforumu. Volim doći ovdje jer se tu blabla o svemu i svačemu...da mi se svađa, otišla bih na drugo mjesto.
bravo aja trebamo predložit adminima da obrišu sve postove koji se tiču politike a nalaze se na temi "prijatelji" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 17:14 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 17:53 | |
| bok Aja svako malo se spajam na net...crni oblak iznad nas kruži |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Ned 25 Maj 2008, 17:59 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... | |