|
| Ajmo ovde.... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 22:55 | |
| A neko i to treba biti, kad smo otišli sa NC, i kad sam od Laude dobio poziv za ovdje, zgodno mi je bilo prihvatiti to, ali nisam znao šta me čeka |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 22:56 | |
| stigla mi je kćerka |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:00 | |
| Pa i nisam, u početku je bilo sječaš se onih napada onih nekih bezglavih tipova, Laude nema a ja nek se j... sa njima kak znam, od tada dosta toga naučio
Zna li tko gdje su Kaa i Balo, nema Mačka, Lily tražila da je brišem ovdje, Gizmo neznam gdje je, za Kaa znam da je na jednom drugom forumu, javlja se ponekad |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:01 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:01 | |
| - gradski-seljak ::
- Pa i nisam, u početku je bilo sječaš se onih napada onih nekih bezglavih tipova, Laude nema a ja nek se j... sa njima kak znam, od tada dosta toga naučio
Zna li tko gdje su Kaa i Balo, nema Mačka, Lily tražila da je brišem ovdje, Gizmo neznam gdje je, za Kaa znam da je na jednom drugom forumu, javlja se ponekad Kojem drugom?? Pošalji na pp A mačak valjda ljubi pa nema vremena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:05 | |
- Pa i nisam, u početku je bilo sječaš se onih napada onih nekih bezglavih tipova, Laude nema a ja nek se j... sa njima kak znam, od tada dosta toga naučio
Zna li tko gdje su Kaa i Balo, nema Mačka, Lily tražila da je brišem ovdje, Gizmo neznam gdje je, za Kaa znam da je na jednom drugom forumu, javlja se ponekad ja se jedino čujem sa Mačkom, ali i s njim se dugo nisam čula. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:05 | |
| ostalča sam bez večere |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:09 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:11 | |
| - susjeda ::
- gradski-seljak ::
Zna li tko gdje su Kaa i Balo, nema Mačka, Lily tražila da je brišem ovdje, Gizmo neznam gdje je, za Kaa znam da je na jednom drugom forumu, javlja se ponekad
ja se jedino čujem sa Mačkom, ali i s njim se dugo nisam čula. Sa njim se dugo nisam čuo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:11 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:12 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:12 | |
- susjeda ::
- gradski-seljak ::
Zna li tko gdje su Kaa i Balo, nema Mačka, Lily tražila da je brišem ovdje, Gizmo neznam gdje je, za Kaa znam da je na jednom drugom forumu, javlja se ponekad
ja se jedino čujem sa Mačkom, ali i s njim se dugo nisam čula. Sa njim se dugo nisam čuo nemam volje tipkati sms-ove...tko me treba ili želi koju riječ razmijeniti zna i gdje sam ili gdje me može naći |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:13 | |
| vid Palomin avatar pozlit će nam dečkima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ajmo ovde.... Pon 12 Maj 2008, 23:14 | |
| Paloma |
| | | Gost Gost
| |
| | | Gost Gost
| S. A mogu li ti ja poslati sms |