Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:00

Mislim da pišu test.

Je samo meni forum spor?? Nikak otvorit Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:01

i meni neće svaki put otvoriti Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:02

Meni radi normalno Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Misli
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:04

možda veza lošija Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:07

meni šteka užasno Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:08

meni ne baš toliko...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:09

susjeda ::
meni ne baš toliko...

Sad se popravilo... cool

Nisam mogla uopće otvoriti prije.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:11

dečki nam zabušavaju...opet ih nema Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:12

Zaboravila sam napisat...kako sam luxu uvalila tabletu....izgovorila sam čarobnu riječ, keksić...a ovaj sjeo i veselo pohrustal kao da jede ne znam kaj...i još se oblizal. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:14

aja ::
Zaboravila sam napisat...kako sam luxu uvalila tabletu....izgovorila sam čarobnu riječ, keksić...a ovaj sjeo i veselo pohrustal kao da jede ne znam kaj...i još se oblizal. Laughing

lux ti je naivan Laughing nebi ti mačka tako prevarila ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:16

lux ti je naivan Laughing nebi ti mačka tako prevarila ...

Pa kad tableta ima okus po keksićima.. Smile

Znam kak mu je vet daval tablete protiv parazita...otvoril mu usta i ugural duuuboko u grlo...i zatvoril. Moral je progutati. Nije mu se dopalo baš. Laughing

Inače na pikanje uopće ne trza, ali pregled ušiju upravo mrzi.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:17

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Picture005gt7

cure ova je za vas
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:18

naš mačak je skoro iskočio kroz prozor ...sreća da je bila mreža gore ...uspio ju je tek malo pomaknuti...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:19

naš mačak je skoro iskočio kroz prozor ...sreća da je bila mreža gore ...uspio ju je tek malo pomaknuti...

Kod veta? Laughing Laughing

A lux čim iskoči iz auta vuče prema vratima ordinacije...ne kužim zakaj. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:20

gradski-seljak ::
Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Picture005gt7

cure ova je za vas

ovako što imati u kući i evo ti već lijepog dana cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:22

Kod veta? Laughing Laughing

A lux čim iskoči iz auta vuče prema vratima ordinacije...ne kužim zakaj. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Misli

naš mačak neće ni unutra Rolling Eyes a kad vidi tek vidi veterinara , gotov je ...prava divlja mačka Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:24

na ovom su još dva pupoljka samo što se ne otvore, malo se vide i vidljiv još jedan koji je još potpuno zatvoren i u još jednoj tegli jedan biće za par dana cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:25

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Picture007fu4

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Picture008ae0
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:25

na ovom su još dva pupoljka samo što se ne otvore, malo se vide i vidljiv još jedan koji je još potpuno zatvoren i u još jednoj tegli jedan biće za par dana cool

ja sam prije par dana počastila se ovakvim cvijetom...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nE_Epe-UB8DwM:http://home6.inet.tele.dk/eap/planter/Klivia1.jpg
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:29

a vid ovaj

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:32

[url=http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nE_Epe-UB8DwM:http://home6.inet.tele.dk/eap/planter/Klivia1.jpg
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nE_Epe-UB8DwM:http://home6.inet.tele.dk/eap/planter/Klivia1.jpg[/quote[/url]]

ti si se počastila il.......Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:33

a vid ovaj

ljubičica...možda imam takvu Crying or Very sad imam ih dosta, a imala bi ih tri puta više da ljetos muž, kad smo krečili sobu, nije sve odnio van i spržilo ih sunce Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:36

[url=http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nE_Epe-UB8DwM:http://home6.inet.tele.dk/eap/planter/Klivia1.jpg
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nE_Epe-UB8DwM:http://home6.inet.tele.dk/eap/planter/Klivia1.jpg[/quote[/url]]

ti si se počastila il.......Crying or Very sad

ja sam si kupila... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:37

sad nam je Aja utekla ...ne voli cvijeće Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 EmptyČet 07 Feb 2008, 22:40

Nisam...zvala me frendica, znaš da to malo duže traje.. Arrow

Ko je rekao da ne volim cvijeće....volim, samo mi ne uspijeva. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 28 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 28 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: