| samo moja... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 22:44 | |
| - Bony ::
- Večer......evo me
O bogufala...večer i tebi! Ja pijem kavu (što znači da Gazde nema doma), a ti? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 22:46 | |
| Opijam se Coca-colom Malo prije smo se vratili sa večernje kavice. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 22:50 | |
- Opijam se Coca-colom
Malo prije smo se vratili sa večernje kavice. U kvartovskom bircu?? Volim kvartovske birtije, konobari ti nose ono kaj piješ bez pitanja, čim te vide. Živjeli konobari. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 22:56 | |
| - aja ::
- Bony ::
- Opijam se Coca-colom
Malo prije smo se vratili sa večernje kavice. U kvartovskom bircu?? Volim kvartovske birtije, konobari ti nose ono kaj piješ bez pitanja, čim te vide. Živjeli konobari. Naravno da je kvartovski. I hvala Bogu da nema alkohola pa nema ni onih kaj su stalno za šankom i smetaju drugima. 8) A konobari, baš kak veliš, čim nas vide nose na stol ono kaj pijemo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:01 | |
| U našem ima alkohola, ali ima još 4 birca...tak da se zna kam tko ide...kam lokalni pijanci, kam balavci, a kam mi normalni. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:06 | |
| Kod nas možeš popiti bezalkoholnu pivu, poklopati čevape, burek i naravno popiti najbolju kavu u Zagrebu. Imamo i "pravih" birceva ali tam ja ne zalazim jer se skoro svaki dan neko pomlati i onda dolazi murja, a ne da mi se zaje......sa njima. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:07 | |
- Kod nas možeš popiti bezalkoholnu pivu, poklopati čevape, burek i naravno popiti najbolju kavu u Zagrebu.
Imamo i "pravih" birceva ali tam ja ne zalazim jer se skoro svaki dan neko pomlati i onda dolazi murja, a ne da mi se zaje......sa njima. Moj nema klopu....samo sladoled ljeti. Al ima dobru kavu i vrlo je jeftin (fanta 8 kn) I puno poznatih. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:13 | |
| Kod nas je kava 5, gazirani sokovi 10, a prirodni 12. Nije pretjerano. Preko ljeta ima i sladoled. Kad sam dofurala frendicu iz Gorice nije vjerovala da je dobila jednu kuglicu koliko je bila velika. Kod njih su to 2,5 |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:17 | |
- Kod nas je kava 5, gazirani sokovi 10, a prirodni 12. Nije pretjerano.
Preko ljeta ima i sladoled. Kad sam dofurala frendicu iz Gorice nije vjerovala da je dobila jednu kuglicu koliko je bila velika. Kod njih su to 2,5 Tak se u našem svi iznenade na cijene...kava s mlijekom 5, nesica6 kn...sokovi po 8..za pivo ne znam, ali nije skupo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:19 | |
| Ljudi su naviknuti da je sve skupo pa kad nalete na nekaj ovak ne mogu vjerovati pa dolaze ponovo.....ponovo......dok ne vide da je to to |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:21 | |
| Sad te pozdravljam. Idem gledati film. Ikona. Do čitanja. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:23 | |
| Kad se samo sjetim da smo u zg na trgu kavu platili 18 kn... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:25 | |
| Đenja bony....opet je počelo štekat. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Pet 05 Jan 2007, 23:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 00:33 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 00:34 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 00:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 00:42 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:00 | |
| Društvo dobro vam veče. Imal koga????? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:07 | |
| - gradski-seljak ::
- Društvo dobro vam veče. Imal koga?????
Ima. Mene. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:10 | |
| Aja bok. Nije me bilo. Problemi. Osto sam logiran i zablokiran komp. Danas jedva riješili. Izgleda navuko neke viruse (6 kom), pronađeno. Sin čistio komp instaliro novu (kažu nejbolju) antivirusnu zaštitu i valjda će sad biti u redu, ak opet nešt ne zabrljam. 8) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:13 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:14 | |
| Ah...story of my life...ja sam majstor u skupljanju virusa...a još veći u brisanju istih....usput pobrišem i pol windowsa.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:20 | |
| - aja ::
- Ah...story of my life...ja sam majstor u skupljanju virusa...a još veći u brisanju istih....usput pobrišem i pol windowsa..
Ja se vrlo malo kužim u komp. Nije me sramota priznat. Znam samo šetat po forumima i gdje mi se sviđa tam ostanem Sva sreća da mi se sin u to razme (programer) tak ak šta za..... on je tu, al samo kad dođem na red 8) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: samo moja... Sub 06 Jan 2007, 01:25 | |
| Imam i ja jednog takvog u obitelji...brata...al ga ne volim zvati jer samo gunđa...ustvari, samo ponavlja isuse bože, isuse bože kad kopa po fajlovima...a uopće nije vjernik. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: samo moja... | |
| |
|
| |
| samo moja... | |
|