Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

samo moja...

Ići dole 
+3
Tea
Krajisnik
Lauda
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

samo moja... - Page 36 Empty
PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 22:44

Bony ::
Večer......evo me Smile

O bogufala...večer i tebi!
Ja pijem kavu (što znači da Gazde nema doma), a ti?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 22:46

Opijam se Coca-colom Very Happy
Malo prije smo se vratili sa večernje kavice.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 22:50

U kvartovskom bircu??
Volim kvartovske birtije, konobari ti nose ono kaj piješ bez pitanja, čim te vide.
Živjeli konobari. 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 22:56

aja ::

U kvartovskom bircu??
Volim kvartovske birtije, konobari ti nose ono kaj piješ bez pitanja, čim te vide.
Živjeli konobari. 32

Naravno da je kvartovski. I hvala Bogu da nema alkohola pa nema ni onih kaj su stalno za šankom i smetaju drugima. 8)
A konobari, baš kak veliš, čim nas vide nose na stol ono kaj pijemo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:01

U našem ima alkohola, ali ima još 4 birca...tak da se zna kam tko ide...kam lokalni pijanci, kam balavci, a kam mi normalni. 29
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:06

Kod nas možeš popiti bezalkoholnu pivu, poklopati čevape, burek i naravno popiti najbolju kavu u Zagrebu.
Imamo i "pravih" birceva ali tam ja ne zalazim jer se skoro svaki dan neko pomlati i onda dolazi murja, a ne da mi se zaje......sa njima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:07

Kod nas možeš popiti bezalkoholnu pivu, poklopati čevape, burek i naravno popiti najbolju kavu u Zagrebu.
Imamo i "pravih" birceva ali tam ja ne zalazim jer se skoro svaki dan neko pomlati i onda dolazi murja, a ne da mi se zaje......sa njima.

Moj nema klopu....samo sladoled ljeti.
Al ima dobru kavu i vrlo je jeftin (fanta 8 kn)
I puno poznatih.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:13

Kod nas je kava 5, gazirani sokovi 10, a prirodni 12. Nije pretjerano.
Preko ljeta ima i sladoled. Kad sam dofurala frendicu iz Gorice nije vjerovala da je dobila jednu kuglicu koliko je bila velika. Kod njih su to 2,5 Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:17

Kod nas je kava 5, gazirani sokovi 10, a prirodni 12. Nije pretjerano.
Preko ljeta ima i sladoled. Kad sam dofurala frendicu iz Gorice nije vjerovala da je dobila jednu kuglicu koliko je bila velika. Kod njih su to 2,5 Very Happy

Tak se u našem svi iznenade na cijene...kava s mlijekom 5, nesica6 kn...sokovi po 8..za pivo ne znam, ali nije skupo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:19

Ljudi su naviknuti da je sve skupo pa kad nalete na nekaj ovak ne mogu vjerovati pa dolaze ponovo.....ponovo......dok ne vide da je to to Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:21

Sad te pozdravljam. Idem gledati film. Ikona.
Do čitanja. tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:23

Kad se samo sjetim da smo u zg na trgu kavu platili 18 kn... pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:25

Đenja bony....opet je počelo štekat.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptyPet 05 Jan 2007, 23:48

bom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 00:33

26
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 00:34

samo moja... - Page 36 B005
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 00:37

samo moja... - Page 36 G010
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 00:42

samo moja... - Page 36 Smilie_tra_131
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:00

Društvo dobro vam veče. Imal koga?????
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:07

gradski-seljak ::
Društvo dobro vam veče. Imal koga?????

Ima. Mene. 26
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:10

Aja bok. Nije me bilo. Problemi. Osto sam logiran i zablokiran komp. Danas jedva riješili. Izgleda navuko neke viruse (6 kom), pronađeno. Sin čistio komp instaliro novu (kažu nejbolju) antivirusnu zaštitu i valjda će sad biti u redu, ak opet nešt ne zabrljam. Very Happy Laughing 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:13

Kaaa dobro došla. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:14

Ah...story of my life...ja sam majstor u skupljanju virusa...a još veći u brisanju istih....usput pobrišem i pol windowsa.. I love you
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:20

aja ::
Ah...story of my life...ja sam majstor u skupljanju virusa...a još veći u brisanju istih....usput pobrišem i pol windowsa.. I love you

Ja se vrlo malo kužim u komp. Nije me sramota priznat. Znam samo šetat po forumima i gdje mi se sviđa tam ostanem Very Happy Sva sreća da mi se sin u to razme (programer) tak ak šta za..... on je tu, al samo kad dođem na red Very Happy 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 EmptySub 06 Jan 2007, 01:25

Imam i ja jednog takvog u obitelji...brata...al ga ne volim zvati jer samo gunđa...ustvari, samo ponavlja isuse bože, isuse bože kad kopa po fajlovima...a uopće nije vjernik. 40
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: samo moja...   samo moja... - Page 36 Empty

Nazad na vrh Ići dole

samo moja...
Nazad na vrh 
Strana 36 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Tugo moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» moja muzika - OBAVEZNO posetiti ! ! ! :)
» Samo u Bosni
» SAMO...DA SE NE ZABORAVI...
» Samo malo......

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: