Gost Gost
| Naslov: Zajedničko spavanje Čet 14 Dec 2006, 17:24 | |
| Žene i muškarci bolje spavaju sami u krevetu, i imaju sutradan povišene mentalne sposobnosti, pogotovo muškarci, međutim krevet je mjesto gdje parovi pronalaze privatnost i gdje se pomiruju suprotstavljeni interesi koji su ih razdvajali tijekom dana. Intima i ugoda primarni su razlozi za dijeljene kreveta. Seks kao razlog tek su rijetki spomenuli, a iznenađuje često mišljenje ljudi da im je spavanje s partnerom spasilo život. Naime, u slučaju potencijalno smrtonosnih zdravstvenih problema, partneri ističu neprocjenjivu vrijednost koju im je tad pružilo prisustvo druge osobe u krevetu. Jutarnji... |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zajedničko spavanje Čet 14 Dec 2006, 17:27 | |
| Pitanje je sad: zajedno spavati sa ženom (mužem) u istom krevetu ili ne!!?? :x Poceo sam se poslije ovog ozbiljno pitati. |
|
lily Gost
| Naslov: Re: Zajedničko spavanje Čet 14 Dec 2006, 23:43 | |
| međutim krevet je mjesto gdje parovi pronalaze privatnost i gdje se pomiruju suprotstavljeni interesi koji su ih razdvajali tijekom dana to ti uopće nije istina , meni je to najdraže napraviti u hm, hm |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zajedničko spavanje Pet 15 Dec 2006, 16:07 | |
| Sa mojom dragom godine i godine dijelim sve, pa tako i krevet, i tako ću i nastavit pa makar bilo šta. 8) |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zajedničko spavanje | |
| |
|