Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

STA MISLITE O TUDJMANU ?

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

Broj poruka : 297
Datum upisa : 29.04.2007

STA MISLITE O TUDJMANU ? Empty
PočaljiNaslov: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptyPet 31 Avg 2007, 00:45

Pogledam li ga u lice vidim da mu u ocima nedostaje mir i blag pogled(ali zato ima pogled kao jastreb i viri mu zlo iz ociju),nedostaje mu mir na samome licu(sav izgleda ukocen i zloban,od mrznje mu je lice kao jedna glimasa).

Pogledam li sta je sve pricao o Srbima,vidim jednog mrzitelja.
Pogledam li sta je sve naredio da se radi Srbima,vidim jednog prevaranta,zlobnika i nemirnog coveka.

Tuzno......
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptyPet 31 Avg 2007, 00:45

p.s.zaboravih da nazdravim mom bratu GRADSKOM SELJAKU Idea

Ziveli !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptyPet 31 Avg 2007, 01:01

FRFE ::
p.s.zaboravih da nazdravim mom bratu GRADSKOM SELJAKU Idea

Ziveli !

Prvo, nemoj zaboravit, da sam ja tebi jednom reko, nisam ti ja brat, ak jesam , a valjda jesam, moja baba i tvoja baba na istom suncu sušile gaće, a dalje,
moja mišljenja o tuđmanu (tudj-man) može se komentirati poslije
ipak, on je prvi predsjednik H. i o tome nema spomena

Poslednji izmenio dana Pet 31 Avg 2007, 01:22, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptyPet 31 Avg 2007, 01:21

Pogledam li ga u lice vidim da mu u ocima nedostaje mir i blag pogled(ali zato ima pogled kao jastreb i viri mu zlo iz ociju),nedostaje mu mir na samome licu(sav izgleda ukocen i zloban,od mrznje mu je lice kao jedna glimasa).

Pogledam li sta je sve naredio da se radi Srbima,vidim jednog prevaranta,zlobnika i nemirnog coveka.

Tuzno......

Lauda ovo u oktogon!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptyPet 31 Avg 2007, 23:13

gradski-seljak ::

Tuzno......

Lauda ovo u oktogon!!!!!!

Ne slažem se.....isto to sam ja video u očima Miloševića (pokojnog)...ali takođe i u očima Alije i Tuđmana...dakle mislim da bi baš o tome valjalo diskutovati otvoreno.
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptyPet 31 Avg 2007, 23:28

O Tudjmanu se moze svasta reci, jer ga je svako na drugi nacin dozivio.

Ali evo par komentara od mene...

Bio je odlican politicar za vanjsku politiku, koji je vodio odlicno Hrvatsku kad joj je bilo najteze.
Odlican vojni stratega, al nije ni cudo kad je imao cin generala i prosao skolu JNA.
Jedini covjek, koji je imao muda svoju politiku provoditi odlucno, za samostalnu HR.
Bio je dosta autokrat, al valjda je u to doba covjek trebao takav da bude da HR dobije svoju nezavisnost.
Kao svi balkanski politicari, volio je i trpat u svoj djep!
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptySub 01 Sep 2007, 10:43

Nemojte da mislite da sam pristrasan,ali u Slobinim ocima i licu to sto sam video kod Tudjmana ,nisam video.
Kod Sobe se videlo jedno smirenje,osmeh,blagost...iako mozda nije bio takav.

Sloba za razliku od Tudjaman nije terao nikoga iz Srbije i JEDINA je Srbija i u vreme rata i sada ostala MULTINACIONALANA !!!JEDINA!!!
JEDINO Srbima moze predsednik skupstine da bude HRVAT-JEDINO SRBIMA !!!
HRVATA,ALBANACA,MADJARA,RUSINA.......koliko hoces.
I niko ih nije dirao-OSIM sporadicnih slucajeva koji su EXTREMNI-tipa Hrtkovaca itd...ali su oni 1 promil u odnosu na te manjine.
Srbi nisu narod koji mrzi,nego narod koji oprasta i to su vekovima pokazivali,zato je i bio ovaj pokusaj da se Srbi satanizuju.
Ali istina je spora ali dostizna,a laz brza ali prolazna......

Hrvati braco ucite iz primera Srba(velike vecine),ALI NE ONIH IZDAJNIKA....
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptySub 01 Sep 2007, 10:48

Lako je bilo Tudjmanu da se pravi pametan i izigrava velikog politicara a iza ledja mu bili NATO ,USA I naslednica fasisticke Nemacke-danasnja Nemacka ,koja ni dan danas nije prebolela snagu malog Srpskog naroda koji joj se onako velikoj odupirao prkosno.
Nazad na vrh Ići dole
FRFE
Član u razvoju
Član u razvoju
FRFE

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? EmptySub 01 Sep 2007, 13:16

Tudjmanov izraz lica kod mene jednostavno izaziva osecaj poremecenog od mrznje coveka !Coveka kome je mrznja izmenila fizicki izgled.
Ali za razliku od njega na primer Gotovina mi izgleda kao normalan covek,koji se borio za nesto ali ne sa mrznjom.

Isto vidim kada pogledam Bin Ladena,u njemu vidim vernika,borca,mirnog coveka...i iako se ne slazem sa njegovim nacinom borbe za ono usta veruje,ja mislim da on to sto radi radi iz VERE a ne iz MRZNJE,sto je velika razlika,a sto se ocitava na njegovom liku !
On se bori protiv USA iz vere a ne iz mrznje.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: STA MISLITE O TUDJMANU ?   STA MISLITE O TUDJMANU ? Empty

Nazad na vrh Ići dole

STA MISLITE O TUDJMANU ?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Mislite o seksu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu