Svaki puta kad otvorim neku temu kod izlaska van otvore se samo podforumi iz dijela foruma: samo društvo, samo šareni forum itd a ne vidim cijeli forum. Da bi ga vidjela, moram se odlogirat i onda ulogirat opet ako hoću nešto napisat. Zašto?
Gost Gost
Naslov: Re: Imam problem Uto 05 Dec 2006, 11:08
gizmo ::
Svaki puta kad otvorim neku temu kod izlaska van otvore se samo podforumi iz dijela foruma: samo društvo, samo šareni forum itd a ne vidim cijeli forum. Da bi ga vidjela, moram se odlogirat i onda ulogirat opet ako hoću nešto napisat. Zašto?
A što klikneš da ideš van iz teme? Ja kliknem na ptičicu...
Gost Gost
Naslov: Re: Imam problem Uto 05 Dec 2006, 16:15
OK radi. Iako ne bi mi palo na pamet sljedećih 100 godina kako treba kliknut ptičicu. Ja sam ipak plavuša....
Gost Gost
Naslov: Re: Imam problem Uto 05 Dec 2006, 16:17
Gizmo nemoj to "ja sam plavuša". Odmah stajem u obranu plavuša, iako znam po neki put plasirat vic o njima.
Gost Gost
Naslov: Re: Imam problem Uto 05 Dec 2006, 18:37
Klikneš home i vrati te na index
Gost Gost
Naslov: Re: Imam problem Uto 05 Dec 2006, 21:46
jura ::